ia.phlvn Üye ismail010' Alıntı: aleykumselam ibrahim Genişletmek için tıkla ... bana mı dedin İsa yahu ismim İsa - - - Eklendi - - - T i B i A M E' Alıntı: selamün aleyküm.. Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam. Nasılsın ?
ismail010' Alıntı: aleykumselam ibrahim Genişletmek için tıkla ... bana mı dedin İsa yahu ismim İsa - - - Eklendi - - - T i B i A M E' Alıntı: selamün aleyküm.. Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam. Nasılsın ?
ismail010 Üye ia.phlvn' Alıntı: bana mı dedin İsa yahu ismim İsa - - - Eklendi - - - Aleyküm selam. Nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... Hadiyaw aleykum selam isa T i B i A M E' Alıntı: selamün aleyküm.. Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam talha hoşgeldin
ia.phlvn' Alıntı: bana mı dedin İsa yahu ismim İsa - - - Eklendi - - - Aleyküm selam. Nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... Hadiyaw aleykum selam isa T i B i A M E' Alıntı: selamün aleyküm.. Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam talha hoşgeldin
T i B i A M E Üye ia.phlvn' Alıntı: bana mı dedin İsa yahu ismim İsa - - - Eklendi - - - Aleyküm selam. Nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... iyidir sen nasilsin
ia.phlvn' Alıntı: bana mı dedin İsa yahu ismim İsa - - - Eklendi - - - Aleyküm selam. Nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... iyidir sen nasilsin
CABBAR Üye ismail010' Alıntı: Diğer hesabim benim Ötekini banladim 2 ay Bu da yarin banlancak nasipse Hayirli yolculuklar Ben gece yolculuk sevmiyom canim skiliyo o zaman - - - Eklendi - - - yarin okul var liseliler yok o yüzden Genişletmek için tıkla ... Birisi böyle gidince üzülüyorum ben ya
ismail010' Alıntı: Diğer hesabim benim Ötekini banladim 2 ay Bu da yarin banlancak nasipse Hayirli yolculuklar Ben gece yolculuk sevmiyom canim skiliyo o zaman - - - Eklendi - - - yarin okul var liseliler yok o yüzden Genişletmek için tıkla ... Birisi böyle gidince üzülüyorum ben ya
T i B i A M E Üye ismail010' Alıntı: Hadiyaw aleykum selam isa Aleykum selam talha hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hosbulduk..
ismail010' Alıntı: Hadiyaw aleykum selam isa Aleykum selam talha hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hosbulduk..
ismail010 Üye TAMER TURK' Alıntı: iyi geceler Genişletmek için tıkla ... İyi geceler nasilsiniz - - - Eklendi - - - T i B i A M E' Alıntı: hosbulduk.. Genişletmek için tıkla ... Nasilsin kardeşim
TAMER TURK' Alıntı: iyi geceler Genişletmek için tıkla ... İyi geceler nasilsiniz - - - Eklendi - - - T i B i A M E' Alıntı: hosbulduk.. Genişletmek için tıkla ... Nasilsin kardeşim
CABBAR Üye TAMER TURK' Alıntı: iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Iyi geceler hoşgeldin gelenler hepinize iyi geceler
TAMER TURK' Alıntı: iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Iyi geceler hoşgeldin gelenler hepinize iyi geceler
ismail010 Üye rabbace' Alıntı: Birisi böyle gidince üzülüyorum ben ya Genişletmek için tıkla ... Neden la üzülmene gerek yok En azindan benim için Sade şurda 3-5 kelam ettik senle Gerçi sen gitsen bende üzülürüm ama neyse
rabbace' Alıntı: Birisi böyle gidince üzülüyorum ben ya Genişletmek için tıkla ... Neden la üzülmene gerek yok En azindan benim için Sade şurda 3-5 kelam ettik senle Gerçi sen gitsen bende üzülürüm ama neyse
ia.phlvn Üye ismail010' Alıntı: Hadiyaw aleykum selam isa Aleykum selam talha hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... T i B i A M E' Alıntı: iyidir sen nasilsin Genişletmek için tıkla ... çok şükür, biraz sinirliyim biraz umutlu biraz biraz biraz..
ismail010' Alıntı: Hadiyaw aleykum selam isa Aleykum selam talha hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... T i B i A M E' Alıntı: iyidir sen nasilsin Genişletmek için tıkla ... çok şükür, biraz sinirliyim biraz umutlu biraz biraz biraz..
T i B i A M E Üye ismail010' Alıntı: Neden la üzülmene gerek yok En azindan benim için Sade şurda 3-5 kelam ettik senle Gerçi sen gitsen bende üzülürüm ama neyse Genişletmek için tıkla ... ula nasil hesabi kendin banliyon niye banlanmaya bukadar meraklisin
ismail010' Alıntı: Neden la üzülmene gerek yok En azindan benim için Sade şurda 3-5 kelam ettik senle Gerçi sen gitsen bende üzülürüm ama neyse Genişletmek için tıkla ... ula nasil hesabi kendin banliyon niye banlanmaya bukadar meraklisin
CABBAR Üye ismail010' Alıntı: Neden la üzülmene gerek yok En azindan benim için Sade şurda 3-5 kelam ettik senle Gerçi sen gitsen bende üzülürüm ama neyse Genişletmek için tıkla ... Giden kişiyle az biraz sohbetim olmuşsa üzülüyorum. Ciddiyim ama
ismail010' Alıntı: Neden la üzülmene gerek yok En azindan benim için Sade şurda 3-5 kelam ettik senle Gerçi sen gitsen bende üzülürüm ama neyse Genişletmek için tıkla ... Giden kişiyle az biraz sohbetim olmuşsa üzülüyorum. Ciddiyim ama
ismail010 Üye jackalmami' Alıntı: Selamün aleyküm gececi ahalisi Genişletmek için tıkla ... Aleykumselam mami nasilsin
jackalmami' Alıntı: Selamün aleyküm gececi ahalisi Genişletmek için tıkla ... Aleykumselam mami nasilsin
CABBAR Üye jackalmami' Alıntı: Selamün aleyküm gececi ahalisi Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam Muhammed bu gece sessiziz
jackalmami' Alıntı: Selamün aleyküm gececi ahalisi Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam Muhammed bu gece sessiziz