tragedie Emekli Yönetici halil09' Alıntı: herkese iyi geceler nasılsınız Genişletmek için tıkla ... iyi geceler halil kardeşim çok şükür iyiyiz sen nasılsın yagmurufuk' Alıntı: selam millet... Genişletmek için tıkla ... selam Yamır senin yüzünden prensiplerimi çiğnedim başka söylicek ad bulamadım
halil09' Alıntı: herkese iyi geceler nasılsınız Genişletmek için tıkla ... iyi geceler halil kardeşim çok şükür iyiyiz sen nasılsın yagmurufuk' Alıntı: selam millet... Genişletmek için tıkla ... selam Yamır senin yüzünden prensiplerimi çiğnedim başka söylicek ad bulamadım
Perfect! Üye İntifada' Alıntı: iyi geceler halil kardeşim çok şükür iyiyiz sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyim bende --------------- Ekleme --------------- yasminoz' Alıntı: ben de geldimmm... Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin
İntifada' Alıntı: iyi geceler halil kardeşim çok şükür iyiyiz sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyim bende --------------- Ekleme --------------- yasminoz' Alıntı: ben de geldimmm... Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin
tragedie Emekli Yönetici yasminoz' Alıntı: ben de geldimmm... Genişletmek için tıkla ... hoş geldin Yasminoz
tragedie Emekli Yönetici haltie' Alıntı: vay kardeşim sen nasılsın ya Genişletmek için tıkla ... 10 numarayım halit yeni hoca geldi size havanızdanda geçilmez artık
haltie' Alıntı: vay kardeşim sen nasılsın ya Genişletmek için tıkla ... 10 numarayım halit yeni hoca geldi size havanızdanda geçilmez artık
Yağmur Üye İntifada' Alıntı: selam Yamır senin yüzünden prensiplerimi çiğnedim başka söylicek ad bulamadım Genişletmek için tıkla ... yiine doğru bişey söylemiyosun ama olsun
İntifada' Alıntı: selam Yamır senin yüzünden prensiplerimi çiğnedim başka söylicek ad bulamadım Genişletmek için tıkla ... yiine doğru bişey söylemiyosun ama olsun
tragedie Emekli Yönetici yasminoz' Alıntı: hiiç bakınıyorum öyle...bi yandan da muhabbet vs...biraz başım ağrımaya başladı ama... Genişletmek için tıkla ... vermidon iç geçer belki --------------- Ekleme --------------- yagmurufuk' Alıntı: yiine doğru bişey söylemiyosun ama olsun Genişletmek için tıkla ... e pes yani benim yaptığım fedakarlığa bak birde söylediğin söze bak yinemi suçlu benim
yasminoz' Alıntı: hiiç bakınıyorum öyle...bi yandan da muhabbet vs...biraz başım ağrımaya başladı ama... Genişletmek için tıkla ... vermidon iç geçer belki --------------- Ekleme --------------- yagmurufuk' Alıntı: yiine doğru bişey söylemiyosun ama olsun Genişletmek için tıkla ... e pes yani benim yaptığım fedakarlığa bak birde söylediğin söze bak yinemi suçlu benim