ismail Üye tinasoft' Alıntı: Moralim bozuldu bnim size iyi sohbetler.. Genişletmek için tıkla ... Them abiye mi yoksa farkli bişi mi?
tinasoft' Alıntı: Moralim bozuldu bnim size iyi sohbetler.. Genişletmek için tıkla ... Them abiye mi yoksa farkli bişi mi?
CABBAR Üye Eni Vici Vokke' Alıntı: kızın motorolası varmış olmuş Genişletmek için tıkla ... Michaeeeeel bu ne yaa
Eni Vici Vokke' Alıntı: kızın motorolası varmış olmuş Genişletmek için tıkla ... Michaeeeeel bu ne yaa
ismail Üye rabbace' Alıntı: rap'le uğraşıyorlar orada beni sarmadı kaçtım geldim - - - Eklendi - - - Iyiydik şöyle Genişletmek için tıkla ... Evet rap konuşuyolar Ama ben ceza sagopa sevmem o yüzden geldim - - - Eklendi - - - anılbaran' Alıntı: Ben geldim la Genişletmek için tıkla ... Aleykumselam
rabbace' Alıntı: rap'le uğraşıyorlar orada beni sarmadı kaçtım geldim - - - Eklendi - - - Iyiydik şöyle Genişletmek için tıkla ... Evet rap konuşuyolar Ama ben ceza sagopa sevmem o yüzden geldim - - - Eklendi - - - anılbaran' Alıntı: Ben geldim la Genişletmek için tıkla ... Aleykumselam
anılbaran Üye rabbace' Alıntı: Aleykümselam Hoş Geldin devriye mi Genişletmek için tıkla ... Aynen bakınıyoz işte ortalıga
rabbace' Alıntı: Aleykümselam Hoş Geldin devriye mi Genişletmek için tıkla ... Aynen bakınıyoz işte ortalıga
CABBAR Üye İsmail' Alıntı: Evet rap konuşuyolar Ama ben ceza sagopa sevmem o yüzden geldim - - - Eklendi - - - Aleykumselam Genişletmek için tıkla ... Bi ara dinledim baktım rap bana göre değil dinlemiyorum artık. Şu sıralar da metal indirdim meraktan dinliyorum ondan da çabuk sıkılırim
İsmail' Alıntı: Evet rap konuşuyolar Ama ben ceza sagopa sevmem o yüzden geldim - - - Eklendi - - - Aleykumselam Genişletmek için tıkla ... Bi ara dinledim baktım rap bana göre değil dinlemiyorum artık. Şu sıralar da metal indirdim meraktan dinliyorum ondan da çabuk sıkılırim
anılbaran Üye İsmail' Alıntı: Evet rap konuşuyolar Ama ben ceza sagopa sevmem o yüzden geldim - - - Eklendi - - - Aleykumselam Genişletmek için tıkla ... Napıon İso
İsmail' Alıntı: Evet rap konuşuyolar Ama ben ceza sagopa sevmem o yüzden geldim - - - Eklendi - - - Aleykumselam Genişletmek için tıkla ... Napıon İso
ismail Üye jackalmami' Alıntı: Selamün aleyküm gençler Genişletmek için tıkla ... Aleykumselam hele şükür
anılbaran Üye jackalmami' Alıntı: Selamün aleyküm gençler Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin yegenim
CABBAR Üye anılbaran' Alıntı: Aynen bakınıyoz işte ortalıga Genişletmek için tıkla ... Eni Vici'den şikayetçiyim memur bey. Esprileri baydı
anılbaran' Alıntı: Aynen bakınıyoz işte ortalıga Genişletmek için tıkla ... Eni Vici'den şikayetçiyim memur bey. Esprileri baydı
ismail Üye rabbace' Alıntı: Bi ara dinledim baktım rap bana göre değil dinlemiyorum artık. Şu sıralar da metal indirdim meraktan dinliyorum ondan da çabuk sıkılırim Genişletmek için tıkla ... Ben diniyorum ama daha değişik onlara göre - - - Eklendi - - - anılbaran' Alıntı: Napıon İso Genişletmek için tıkla ... Napak panka yaw ortaliği muhabbete katmaya çalişiyoz
rabbace' Alıntı: Bi ara dinledim baktım rap bana göre değil dinlemiyorum artık. Şu sıralar da metal indirdim meraktan dinliyorum ondan da çabuk sıkılırim Genişletmek için tıkla ... Ben diniyorum ama daha değişik onlara göre - - - Eklendi - - - anılbaran' Alıntı: Napıon İso Genişletmek için tıkla ... Napak panka yaw ortaliği muhabbete katmaya çalişiyoz
jackalmami Üye Ben eskiden bütün rap türlerini dinlerdim ama şimdilerde sadece Sago takılıyorum. İlk Nefret grubuyla başlamıştım. İstanbul
Ben eskiden bütün rap türlerini dinlerdim ama şimdilerde sadece Sago takılıyorum. İlk Nefret grubuyla başlamıştım. İstanbul
CABBAR Üye jackalmami' Alıntı: Selamün aleyküm gençler Genişletmek için tıkla ... Ve Aleykümselam gözüm
ismail Üye jackalmami' Alıntı: Ben eskiden bütün rap türlerini dinlerdim ama şimdilerde sadece Sago takılıyorum. İlk Nefret grubuyla başlamıştım. İstanbul Genişletmek için tıkla ... Sago bana ağir melankoli gelio hatta bazeb arabesk Ama ben daha çok hafif melankoli seviyorum
jackalmami' Alıntı: Ben eskiden bütün rap türlerini dinlerdim ama şimdilerde sadece Sago takılıyorum. İlk Nefret grubuyla başlamıştım. İstanbul Genişletmek için tıkla ... Sago bana ağir melankoli gelio hatta bazeb arabesk Ama ben daha çok hafif melankoli seviyorum
anılbaran Üye rabbace' Alıntı: Eni Vici'den şikayetçiyim memur bey. Esprileri baydı Genişletmek için tıkla ... O bizim istihbaratçımız ben çagırdım
rabbace' Alıntı: Eni Vici'den şikayetçiyim memur bey. Esprileri baydı Genişletmek için tıkla ... O bizim istihbaratçımız ben çagırdım
CABBAR Üye jackalmami' Alıntı: Ben eskiden bütün rap türlerini dinlerdim ama şimdilerde sadece Sago takılıyorum. İlk Nefret grubuyla başlamıştım. İstanbul Genişletmek için tıkla ... Neden pessimist takılır ki insan
jackalmami' Alıntı: Ben eskiden bütün rap türlerini dinlerdim ama şimdilerde sadece Sago takılıyorum. İlk Nefret grubuyla başlamıştım. İstanbul Genişletmek için tıkla ... Neden pessimist takılır ki insan
ismail Üye jackalmami' Alıntı: Sen nördün İsmail. Bi gidemedin Genişletmek için tıkla ... VAllah yarin bani atacaktim ama şu sakatlik bunu ileri tarihe ertelicek sanirim
jackalmami' Alıntı: Sen nördün İsmail. Bi gidemedin Genişletmek için tıkla ... VAllah yarin bani atacaktim ama şu sakatlik bunu ileri tarihe ertelicek sanirim
anılbaran Üye İsmail' Alıntı: Ben diniyorum ama daha değişik onlara göre - - - Eklendi - - - Napak panka yaw ortaliği muhabbete katmaya çalişiyoz Genişletmek için tıkla ... Bende bi depresyona girip çıkıyom işte arada buraya
İsmail' Alıntı: Ben diniyorum ama daha değişik onlara göre - - - Eklendi - - - Napak panka yaw ortaliği muhabbete katmaya çalişiyoz Genişletmek için tıkla ... Bende bi depresyona girip çıkıyom işte arada buraya