sLeepLe Üye MrCommanDTr' Alıntı: hoşgeldin safa geldin abi,seninde bayramın mübare olsun Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler
MrCommanDTr' Alıntı: hoşgeldin safa geldin abi,seninde bayramın mübare olsun Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler
MrCommanDTr Emekli Yönetici Mazlum Somer' Alıntı: Abi Moraller Bozuk Evet .. Kardesim Amerika'da Pilotluk Okuyor .. Sirf Musluman Diye Elin Gavuru Test Ucuslarini Yaptirmiyor .. Turkiye'de Kuzenime 12 Yil Hapis Cezasi Gelmis .. Boyle Bayram Mi Olurmuss .? :/ Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun kardeşim,Allah kurtarsın napmış ki 12 yıllık
Mazlum Somer' Alıntı: Abi Moraller Bozuk Evet .. Kardesim Amerika'da Pilotluk Okuyor .. Sirf Musluman Diye Elin Gavuru Test Ucuslarini Yaptirmiyor .. Turkiye'de Kuzenime 12 Yil Hapis Cezasi Gelmis .. Boyle Bayram Mi Olurmuss .? :/ Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun kardeşim,Allah kurtarsın napmış ki 12 yıllık
VKUCUKSAHİN Üye jackalmami' Alıntı: Eyvallah dostum. Senin de bayramın mübarek olsun 1 yaşdan bişeycik olmaz. Doğru biliyormuşum sayıyorum Genişletmek için tıkla ... Say say
jackalmami' Alıntı: Eyvallah dostum. Senin de bayramın mübarek olsun 1 yaşdan bişeycik olmaz. Doğru biliyormuşum sayıyorum Genişletmek için tıkla ... Say say
MrCommanDTr Emekli Yönetici jackalmami' Alıntı: Eyvallah dostum. Senin de bayramın mübarek olsun 1 yaşdan bişeycik olmaz. Doğru biliyormuşum sayıyorum Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - sLeepLe' Alıntı: Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Rica ederim Abi yaş 34 yazıyor ama ismini de bahşedersen bize
jackalmami' Alıntı: Eyvallah dostum. Senin de bayramın mübarek olsun 1 yaşdan bişeycik olmaz. Doğru biliyormuşum sayıyorum Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - sLeepLe' Alıntı: Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Rica ederim Abi yaş 34 yazıyor ama ismini de bahşedersen bize
sLeepLe Üye Mazlum Somer' Alıntı: Abi Moraller Bozuk Evet .. Kardesim Amerika'da Pilotluk Okuyor .. Sirf Musluman Diye Elin Gavuru Test Ucuslarini Yaptirmiyor .. Turkiye'de Kuzenime 12 Yil Hapis Cezasi Gelmis .. Boyle Bayram Mi Olurmuss .? :/ Genişletmek için tıkla ... Balyozdan falan mı ceza gelmiş? benimde tanıdığa 14 yıl 3 ay geldi - - - Eklendi - - - MrCommanDTr' Alıntı: Rica ederim Abi yaş 34 yazıyor ama ismini de bahşedersen bize Genişletmek için tıkla ... Faruk Furkan
Mazlum Somer' Alıntı: Abi Moraller Bozuk Evet .. Kardesim Amerika'da Pilotluk Okuyor .. Sirf Musluman Diye Elin Gavuru Test Ucuslarini Yaptirmiyor .. Turkiye'de Kuzenime 12 Yil Hapis Cezasi Gelmis .. Boyle Bayram Mi Olurmuss .? :/ Genişletmek için tıkla ... Balyozdan falan mı ceza gelmiş? benimde tanıdığa 14 yıl 3 ay geldi - - - Eklendi - - - MrCommanDTr' Alıntı: Rica ederim Abi yaş 34 yazıyor ama ismini de bahşedersen bize Genişletmek için tıkla ... Faruk Furkan
doctorrr Üye Mazlum Somer' Alıntı: Abi Moraller Bozuk Evet .. Kardesim Amerika'da Pilotluk Okuyor .. Sirf Musluman Diye Elin Gavuru Test Ucuslarini Yaptirmiyor .. Turkiye'de Kuzenime 12 Yil Hapis Cezasi Gelmis .. Boyle Bayram Mi Olurmuss .? :/ Genişletmek için tıkla ... Allah kolaylık versin...sistem işte n'aparsın...gerçi başkaldırı ile de ele geçen bişey olmuyor ama...
Mazlum Somer' Alıntı: Abi Moraller Bozuk Evet .. Kardesim Amerika'da Pilotluk Okuyor .. Sirf Musluman Diye Elin Gavuru Test Ucuslarini Yaptirmiyor .. Turkiye'de Kuzenime 12 Yil Hapis Cezasi Gelmis .. Boyle Bayram Mi Olurmuss .? :/ Genişletmek için tıkla ... Allah kolaylık versin...sistem işte n'aparsın...gerçi başkaldırı ile de ele geçen bişey olmuyor ama...
Mazlum Somer Üye MrCommanDTr' Alıntı: Geçmiş olsun kardeşim,Allah kurtarsın napmış ki 12 yıllık Genişletmek için tıkla ... Gecen Bahar Nevruz Bayramina Katilmis, Orda Kurtce Slogan Atmis .. 24 Seneydi Avukat 12'ye Indirmis .. Sisteme Bak .. Neysee ..
MrCommanDTr' Alıntı: Geçmiş olsun kardeşim,Allah kurtarsın napmış ki 12 yıllık Genişletmek için tıkla ... Gecen Bahar Nevruz Bayramina Katilmis, Orda Kurtce Slogan Atmis .. 24 Seneydi Avukat 12'ye Indirmis .. Sisteme Bak .. Neysee ..
MrCommanDTr Emekli Yönetici sLeepLe' Alıntı: Balyozdan falan mı ceza gelmiş? benimde tanıdığa 14 yıl 3 ay geldi - - - Eklendi - - - Faruk Furkan Genişletmek için tıkla ... Sağolasın Faruk abi hoşgeldin aramıza
sLeepLe' Alıntı: Balyozdan falan mı ceza gelmiş? benimde tanıdığa 14 yıl 3 ay geldi - - - Eklendi - - - Faruk Furkan Genişletmek için tıkla ... Sağolasın Faruk abi hoşgeldin aramıza
doctorrr Üye tinasoft' Alıntı: Hadi bakalım Twitter'de göremiyorum seni bu aralar Genişletmek için tıkla ... on-line ım genelde ama aklıma parlak fikirler gelmiyor - - - Eklendi - - - tinasoft' Alıntı: Hadi bakalım Twitter'de göremiyorum seni bu aralar Genişletmek için tıkla ... on-line ım genelde ama aklıma parlak fikirler gelmiyor
tinasoft' Alıntı: Hadi bakalım Twitter'de göremiyorum seni bu aralar Genişletmek için tıkla ... on-line ım genelde ama aklıma parlak fikirler gelmiyor - - - Eklendi - - - tinasoft' Alıntı: Hadi bakalım Twitter'de göremiyorum seni bu aralar Genişletmek için tıkla ... on-line ım genelde ama aklıma parlak fikirler gelmiyor
MrCommanDTr Emekli Yönetici .Doktor' Alıntı: Allah kolaylık versin...sistem işte n'aparsın...gerçi başkaldırı ile de ele geçen bişey olmuyor ama... Genişletmek için tıkla ... başkaldırıyı kaldırtanlar da sistemin başındakiler değil mi zaten - - - Eklendi - - - Mazlum Somer' Alıntı: Gecen Bahar Nevruz Bayramina Katilmis, Orda Kurtce Slogan Atmis .. 24 Seneydi Avukat 12'ye Indirmis .. Sisteme Bak .. Neysee .. Genişletmek için tıkla ... Allah kurtarsın kardeşim.
.Doktor' Alıntı: Allah kolaylık versin...sistem işte n'aparsın...gerçi başkaldırı ile de ele geçen bişey olmuyor ama... Genişletmek için tıkla ... başkaldırıyı kaldırtanlar da sistemin başındakiler değil mi zaten - - - Eklendi - - - Mazlum Somer' Alıntı: Gecen Bahar Nevruz Bayramina Katilmis, Orda Kurtce Slogan Atmis .. 24 Seneydi Avukat 12'ye Indirmis .. Sisteme Bak .. Neysee .. Genişletmek için tıkla ... Allah kurtarsın kardeşim.
doctorrr Üye MrCommanDTr' Alıntı: Eyvallah ciğerim,telefon kısmın fena olmuş la,var aslında neemiş mi yazsan oraya acaba Genişletmek için tıkla ... neemiş?
MrCommanDTr' Alıntı: Eyvallah ciğerim,telefon kısmın fena olmuş la,var aslında neemiş mi yazsan oraya acaba Genişletmek için tıkla ... neemiş?
MrCommanDTr Emekli Yönetici .Doktor' Alıntı: on-line ım genelde ama aklıma parlak fikirler gelmiyor - - - Eklendi - - - on-line ım genelde ama aklıma parlak fikirler gelmiyor Genişletmek için tıkla ... kardeşim zaten twitter aklına parlak fikirler gelmeden herşeyi yazabildiğin bir ortam değil mi - - - Eklendi - - - .Doktor' Alıntı: neemiş? Genişletmek için tıkla ... hoop
.Doktor' Alıntı: on-line ım genelde ama aklıma parlak fikirler gelmiyor - - - Eklendi - - - on-line ım genelde ama aklıma parlak fikirler gelmiyor Genişletmek için tıkla ... kardeşim zaten twitter aklına parlak fikirler gelmeden herşeyi yazabildiğin bir ortam değil mi - - - Eklendi - - - .Doktor' Alıntı: neemiş? Genişletmek için tıkla ... hoop
sLeepLe Üye MrCommanDTr' Alıntı: Sağolasın Faruk abi hoşgeldin aramıza Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk Necati kardeşim
MrCommanDTr' Alıntı: Sağolasın Faruk abi hoşgeldin aramıza Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk Necati kardeşim
jackalmami Üye Bu oyunlara kafa yormaya gelmez. Şişiriz... Herşey bir düzen üstüne kurulmuş artık. Bu düzeni bozacak kişi ne zaman gelir bilemem ama bizim bozamayacağımız ortada...
Bu oyunlara kafa yormaya gelmez. Şişiriz... Herşey bir düzen üstüne kurulmuş artık. Bu düzeni bozacak kişi ne zaman gelir bilemem ama bizim bozamayacağımız ortada...
Mazlum Somer Üye MrCommanDTr' Alıntı: başkaldırıyı kaldırtanlar da sistemin başındakiler değil mi zaten - - - Eklendi - - - Allah kurtarsın kardeşim. Genişletmek için tıkla ... Tesekkurler Degerli Arkadaslar .. Hayir Sorun Degil .. Yasli Bir Anasi Ile Yasli Bir Babasindan Baska Kimseside Yok Orda .. Avukat Parasinida Biz Gonderdik Burdan .. O Derece .. Yalniz Turkiye Degill .. Butun Sistemlere Olan Nefretim Gitgide Buyuyor .. Bakalim Ne Olacak En Sonunda .!
MrCommanDTr' Alıntı: başkaldırıyı kaldırtanlar da sistemin başındakiler değil mi zaten - - - Eklendi - - - Allah kurtarsın kardeşim. Genişletmek için tıkla ... Tesekkurler Degerli Arkadaslar .. Hayir Sorun Degil .. Yasli Bir Anasi Ile Yasli Bir Babasindan Baska Kimseside Yok Orda .. Avukat Parasinida Biz Gonderdik Burdan .. O Derece .. Yalniz Turkiye Degill .. Butun Sistemlere Olan Nefretim Gitgide Buyuyor .. Bakalim Ne Olacak En Sonunda .!