Yasminozz Üye haltie' Alıntı: 25 benim yaşım. ben siz rahatsız olmayın diye dedim mino ben mi küstüm yasminöz o laf neydi allasen bayılazaaam Genişletmek için tıkla ... işin uzmanı gibi konuştun da..
haltie' Alıntı: 25 benim yaşım. ben siz rahatsız olmayın diye dedim mino ben mi küstüm yasminöz o laf neydi allasen bayılazaaam Genişletmek için tıkla ... işin uzmanı gibi konuştun da..
minoo Üye haltie' Alıntı: ben küsmem kendi küs arkadaşın sanırım Genişletmek için tıkla ... bak bak Levent abi tavrı qörüyo musn
haltie' Alıntı: ben küsmem kendi küs arkadaşın sanırım Genişletmek için tıkla ... bak bak Levent abi tavrı qörüyo musn
Yasminozz Üye haltie' Alıntı: çıtırım çıtır kıskanma Genişletmek için tıkla ... benden 5 yaş küçüksün diye mi çıtır oldun hemen...
haltie' Alıntı: çıtırım çıtır kıskanma Genişletmek için tıkla ... benden 5 yaş küçüksün diye mi çıtır oldun hemen...
tragedie Emekli Yönetici minoo' Alıntı: bak bak Levent abi tavrı qörüyo musn Genişletmek için tıkla ... ölümlü dünya küslük olmaz ikiniz aynı anda affedin olsun bitsin
minoo' Alıntı: bak bak Levent abi tavrı qörüyo musn Genişletmek için tıkla ... ölümlü dünya küslük olmaz ikiniz aynı anda affedin olsun bitsin
haltie Üye minoo' Alıntı: ama bn bşi ypmadm Genişletmek için tıkla ... kartalım ne küsmesi ya alla alla
Perfect! Üye minooş alama hadi öpüşün barışın artık --------------- Ekleme --------------- sahra25' Alıntı: h.geldin Halil Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum aslında hep burdaydımda yazamadım
minooş alama hadi öpüşün barışın artık --------------- Ekleme --------------- sahra25' Alıntı: h.geldin Halil Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum aslında hep burdaydımda yazamadım
tragedie Emekli Yönetici l lav yu ve recep ivedik 3 filmlerini sonunda izleyebildim nedense son zamanlarda türk filmlerinden keyif alamıyorum ikisinide beğenmedim
l lav yu ve recep ivedik 3 filmlerini sonunda izleyebildim nedense son zamanlarda türk filmlerinden keyif alamıyorum ikisinide beğenmedim
s@hr@ Üye halil09' Alıntı: minooş alama hadi öpüşün barışın artık --------------- Ekleme --------------- hoşbuldum aslında hep burdaydımda yazamadım Genişletmek için tıkla ... sende benim gibi uyudunmu yoksa
halil09' Alıntı: minooş alama hadi öpüşün barışın artık --------------- Ekleme --------------- hoşbuldum aslında hep burdaydımda yazamadım Genişletmek için tıkla ... sende benim gibi uyudunmu yoksa