ismail Üye yaziklar olsun Sende mi olric miydin nedin sen demi teksin .. İçim sen nasilsin? Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
yaziklar olsun Sende mi olric miydin nedin sen demi teksin .. İçim sen nasilsin? Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
ismail Üye aleykumselam - - - Eklendi - - - mesjlarima bakip aldanma hafif şizofren ve manik depresif havasi vermeye çaliştim
aleykumselam - - - Eklendi - - - mesjlarima bakip aldanma hafif şizofren ve manik depresif havasi vermeye çaliştim
jackalmami Üye Hava vermekten çok bana kasıyormuşsun gibi geldi ama Bende uyuya kalmışım 10 gibi. Zaten istediğim zaman hayatta uyuyamam
Hava vermekten çok bana kasıyormuşsun gibi geldi ama Bende uyuya kalmışım 10 gibi. Zaten istediğim zaman hayatta uyuyamam
ismail Üye jackalmami' Alıntı: Hava vermekten çok bana kasıyormuşsun gibi geldi ama Bende uyuya kalmışım 10 gibi. Zaten istediğim zaman hayatta uyuyamam Genişletmek için tıkla ... Çaktirma 3-5 mesaj olsun Olsun ya uyuyabilmişin genede
jackalmami' Alıntı: Hava vermekten çok bana kasıyormuşsun gibi geldi ama Bende uyuya kalmışım 10 gibi. Zaten istediğim zaman hayatta uyuyamam Genişletmek için tıkla ... Çaktirma 3-5 mesaj olsun Olsun ya uyuyabilmişin genede
jackalmami Üye sağol - - - Eklendi - - - ama yorganın üstünde uyudum. Doğal olarak şuan tir tir titriyorum.
ismail Üye jackalmami' Alıntı: sağol - - - Eklendi - - - ama yorganın üstünde uyudum. Doğal olarak şuan tir tir titriyorum. Genişletmek için tıkla ... Sen de benim gibi yurtta yatsaydin üşümezdin - - - Eklendi - - - afedersin toto kadar oda 8 kişi
jackalmami' Alıntı: sağol - - - Eklendi - - - ama yorganın üstünde uyudum. Doğal olarak şuan tir tir titriyorum. Genişletmek için tıkla ... Sen de benim gibi yurtta yatsaydin üşümezdin - - - Eklendi - - - afedersin toto kadar oda 8 kişi
ismail Üye jackalmami' Alıntı: Herkes alttan alttan ısıtıyor diyorsun yaneee Genişletmek için tıkla ... Alttan üstten nerde varsa artik boşluk
jackalmami' Alıntı: Herkes alttan alttan ısıtıyor diyorsun yaneee Genişletmek için tıkla ... Alttan üstten nerde varsa artik boşluk
ismail Üye jackalmami' Alıntı: Horlayan yoksa problem yok ya. Biz çorabını ağzına sokuyorduk horlayanların. Genişletmek için tıkla ... Yok galiba ya Ben duymam zaten Hasta olmadikçada ses çikmaz benden
jackalmami' Alıntı: Horlayan yoksa problem yok ya. Biz çorabını ağzına sokuyorduk horlayanların. Genişletmek için tıkla ... Yok galiba ya Ben duymam zaten Hasta olmadikçada ses çikmaz benden