s@hr@ Üye İntifada' Alıntı: aleyküm selam sahra hoş geldin Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk ....nasılsın Levent... --------------- Ekleme --------------- ΛKƧİ;2398225' Alıntı: aleykum selam sahra Hosgeldın (: Nasılsın canım --------------- Ekleme --------------- gene beklerız Genişletmek için tıkla ... iyiyim canım sen nasılsın...
İntifada' Alıntı: aleyküm selam sahra hoş geldin Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk ....nasılsın Levent... --------------- Ekleme --------------- ΛKƧİ;2398225' Alıntı: aleykum selam sahra Hosgeldın (: Nasılsın canım --------------- Ekleme --------------- gene beklerız Genişletmek için tıkla ... iyiyim canım sen nasılsın...
Aksi Üye sahra25' Alıntı: hoşbulduk ....nasılsın Levent... --------------- Ekleme --------------- iyiyim canım sen nasılsın... Genişletmek için tıkla ... ııyım canım saol (: sıcakla bogusuorum
sahra25' Alıntı: hoşbulduk ....nasılsın Levent... --------------- Ekleme --------------- iyiyim canım sen nasılsın... Genişletmek için tıkla ... ııyım canım saol (: sıcakla bogusuorum
s@hr@ Üye İntifada' Alıntı: sagol sahra çok şükür iyiyim ben sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Allah daim etsin ... bende iyiyim .... yasminoz' Alıntı: ben geldimmm... =)) Genişletmek için tıkla ... h.geldin ... nasılsın... --------------- Ekleme --------------- ΛKƧİ;2398261' Alıntı: ııyım canım saol (: sıcakla bogusuorum Genişletmek için tıkla ... aman kendine iyi bak hastalanma
İntifada' Alıntı: sagol sahra çok şükür iyiyim ben sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Allah daim etsin ... bende iyiyim .... yasminoz' Alıntı: ben geldimmm... =)) Genişletmek için tıkla ... h.geldin ... nasılsın... --------------- Ekleme --------------- ΛKƧİ;2398261' Alıntı: ııyım canım saol (: sıcakla bogusuorum Genişletmek için tıkla ... aman kendine iyi bak hastalanma
tragedie Emekli Yönetici yasminoz' Alıntı: ben geldimmm... =)) Genişletmek için tıkla ... hoş geldin yasminoz --------------- Ekleme --------------- sahra25' Alıntı: Allah daim etsin ... bende iyiyim .... Daim olsun Genişletmek için tıkla ...
yasminoz' Alıntı: ben geldimmm... =)) Genişletmek için tıkla ... hoş geldin yasminoz --------------- Ekleme --------------- sahra25' Alıntı: Allah daim etsin ... bende iyiyim .... Daim olsun Genişletmek için tıkla ...
Aksi Üye sahra25' Alıntı: afiyet olsun canım Genişletmek için tıkla ... ooyyhhh tatlısımm cok tesekkuyylerrr Ucundan sende yıyebılrısın --------------- Ekleme --------------- İntifada' Alıntı: bu sıcakta dondurmamı yeni acı biber yiyin bence daha iyi gelir Genişletmek için tıkla ... onu sen ye
sahra25' Alıntı: afiyet olsun canım Genişletmek için tıkla ... ooyyhhh tatlısımm cok tesekkuyylerrr Ucundan sende yıyebılrısın --------------- Ekleme --------------- İntifada' Alıntı: bu sıcakta dondurmamı yeni acı biber yiyin bence daha iyi gelir Genişletmek için tıkla ... onu sen ye
haltie Üye yasminoz' Alıntı: hoşbuldukk... dondurma getirdimmm... ufaklık nerde bu arada... Genişletmek için tıkla ... sen kendine bak
yasminoz' Alıntı: hoşbuldukk... dondurma getirdimmm... ufaklık nerde bu arada... Genişletmek için tıkla ... sen kendine bak
tragedie Emekli Yönetici ben zaten acı biber turşusu aldım zehir gibi yemeklerle beraber yiyorum dondurma yiyince ağzım yanıyor
ben zaten acı biber turşusu aldım zehir gibi yemeklerle beraber yiyorum dondurma yiyince ağzım yanıyor
haltie Üye yasminoz' Alıntı: nasılda biliyo kendini... Genişletmek için tıkla ... kendini bilen insanlar iyidir
s@hr@ Üye İntifada' Alıntı: ben zaten acı biber turşusu aldım zehir gibi yemeklerle beraber yiyorum dondurma yiyince ağzım yanıyor Genişletmek için tıkla ... enterasan ya
İntifada' Alıntı: ben zaten acı biber turşusu aldım zehir gibi yemeklerle beraber yiyorum dondurma yiyince ağzım yanıyor Genişletmek için tıkla ... enterasan ya