-efşan Üye Kingmortall' Alıntı: ne meşurdu bi zamanlar 1995 2000 arası ohoo hatırlıyorum Genişletmek için tıkla ... Mazi kabardı bu gece.
Kingmortall' Alıntı: ne meşurdu bi zamanlar 1995 2000 arası ohoo hatırlıyorum Genişletmek için tıkla ... Mazi kabardı bu gece.
Kingmortall Üye Anafor.CK' Alıntı: Mazi kabardı bu gece. Genişletmek için tıkla ... sorma ya eski şarkılara sardım
-efşan Üye Kingmortall' Alıntı: sorma ya eski şarkılara sardım Genişletmek için tıkla ... O kadar eskiden bula bula Ciguli'yi mi buldun?
Kingmortall' Alıntı: sorma ya eski şarkılara sardım Genişletmek için tıkla ... O kadar eskiden bula bula Ciguli'yi mi buldun?
Kingmortall Üye Anafor.CK' Alıntı: O kadar eskiden bula bula Ciguli'yi mi buldun? Genişletmek için tıkla ... carteli buldum rapi bulan ilk türkler - - - Eklendi - - - minoo' Alıntı: Şunu izlesenize bi Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... az önce izledim kapattım sen link vermişin
Anafor.CK' Alıntı: O kadar eskiden bula bula Ciguli'yi mi buldun? Genişletmek için tıkla ... carteli buldum rapi bulan ilk türkler - - - Eklendi - - - minoo' Alıntı: Şunu izlesenize bi Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... az önce izledim kapattım sen link vermişin
-efşan Üye minoo' Alıntı: Şunu izlesenize bi Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ...
minoo' Alıntı: Şunu izlesenize bi Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ...
Kingmortall Üye minoo' Alıntı: Çok güldüm bu gece ben ya Yeni şeyler arıyorum bekleyin Genişletmek için tıkla ... abi okuyom ben ya abi ya okuyom ben
minoo' Alıntı: Çok güldüm bu gece ben ya Yeni şeyler arıyorum bekleyin Genişletmek için tıkla ... abi okuyom ben ya abi ya okuyom ben
minoo Üye Kingmortall' Alıntı: abi okuyom ben ya abi ya okuyom ben Genişletmek için tıkla ... Ya bi dagga yaağğğ okuyom ben yaağ!
Kingmortall' Alıntı: abi okuyom ben ya abi ya okuyom ben Genişletmek için tıkla ... Ya bi dagga yaağğğ okuyom ben yaağ!
Kingmortall Üye minoo' Alıntı: Ya bi dagga yaağğğ okuyom ben yaağ! Genişletmek için tıkla ... çok iyi ya
-efşan Üye minoo' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız :asjhjagvmjgsvögdkv Genişletmek için tıkla ... İyi atlatmışlar adamı Gece gece koptun yine sen - - - Eklendi - - - Kingmortall' Alıntı: gül gül nereye kadar Genişletmek için tıkla ... Ağlatacak darbe inene kadar.
minoo' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız :asjhjagvmjgsvögdkv Genişletmek için tıkla ... İyi atlatmışlar adamı Gece gece koptun yine sen - - - Eklendi - - - Kingmortall' Alıntı: gül gül nereye kadar Genişletmek için tıkla ... Ağlatacak darbe inene kadar.