CABBAR Üye Ben kaçar Muhammedd forumda pek kimse kalmadı sana vakit geçirmende yardımcı olacak bişey söyleyeyim
jackalmami Üye Söyle yağmur çamur değmesin yüreğime, şimdi sen nerdesin ben nerde.. .......... Sen ağlama iki gözüm, biraz daha dur
Söyle yağmur çamur değmesin yüreğime, şimdi sen nerdesin ben nerde.. .......... Sen ağlama iki gözüm, biraz daha dur
CABBAR Üye jackalmami' Alıntı: Söyle yağmur çamur değmesin yüreğime, şimdi sen nerdesin ben nerde.. .......... Sen ağlama iki gözüm, biraz daha dur Genişletmek için tıkla ... Tabi dururum sen iste PM'e bak vereceğin tepkiyi görüp giderim - - - Eklendi - - - La hiçbirşey çıkmadı ya - - - Eklendi - - - Arama Mobilde bulmadı google
jackalmami' Alıntı: Söyle yağmur çamur değmesin yüreğime, şimdi sen nerdesin ben nerde.. .......... Sen ağlama iki gözüm, biraz daha dur Genişletmek için tıkla ... Tabi dururum sen iste PM'e bak vereceğin tepkiyi görüp giderim - - - Eklendi - - - La hiçbirşey çıkmadı ya - - - Eklendi - - - Arama Mobilde bulmadı google
CABBAR Üye .Behzat Ç.' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Filozof oldun yeter Aras yok maalesef. Yaptığım program bile bulamadı - - - Eklendi - - - jackalmami' Alıntı: Sen bilmiyor musun ne olduğunu ? Genişletmek için tıkla ... bana dedin sanırım. Biliyorum ne olduğunu da Mobilde bulmadı
.Behzat Ç.' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Filozof oldun yeter Aras yok maalesef. Yaptığım program bile bulamadı - - - Eklendi - - - jackalmami' Alıntı: Sen bilmiyor musun ne olduğunu ? Genişletmek için tıkla ... bana dedin sanırım. Biliyorum ne olduğunu da Mobilde bulmadı
.Behzat Ç. Üye jackalmami' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - INITIALIZING de kalıyo yaa 10 lira boşa mı verdik şimdi
jackalmami' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - INITIALIZING de kalıyo yaa 10 lira boşa mı verdik şimdi
jackalmami Üye Ne biliyim bi tane evladım var. Her gece bu saatlerde gelir tenime dokunur. O değilde kaşınmaya başladım
Ne biliyim bi tane evladım var. Her gece bu saatlerde gelir tenime dokunur. O değilde kaşınmaya başladım
jackalmami Üye Kaç tane yumruk attım yine gitmedi. Hiç önemli değil, isterse her yerimi ısırsın bütün kanımı çeksin ama o sesi yok mu, duvar saati bile yanında çerez kalıyor. Galiba neden delirdiğimi anladım
Kaç tane yumruk attım yine gitmedi. Hiç önemli değil, isterse her yerimi ısırsın bütün kanımı çeksin ama o sesi yok mu, duvar saati bile yanında çerez kalıyor. Galiba neden delirdiğimi anladım