haltie Üye sahra25' Alıntı: hoşgeldin Halit(haltie) nasılsın... Genişletmek için tıkla ... İntifada' Alıntı: Halit nerelerdesin kardeşim hoş geldin Genişletmek için tıkla ... sahra teşekkür ederim sen nasılsın levent geldim hayırlısıyla kardeşim ya özldedim sizi geç yazıyıyorum biraz 2 gündür girmedim birikmiş cevaplar
sahra25' Alıntı: hoşgeldin Halit(haltie) nasılsın... Genişletmek için tıkla ... İntifada' Alıntı: Halit nerelerdesin kardeşim hoş geldin Genişletmek için tıkla ... sahra teşekkür ederim sen nasılsın levent geldim hayırlısıyla kardeşim ya özldedim sizi geç yazıyıyorum biraz 2 gündür girmedim birikmiş cevaplar
tragedie Emekli Yönetici haltie' Alıntı: sahra teşekkür ederim sen nasılsın levent geldim hayırlısıyla kardeşim ya özldedim sizi geç yazıyıyorum biraz 2 gündür girmedim birikmiş cevaplar Genişletmek için tıkla ... bizde özledik kardeşim
haltie' Alıntı: sahra teşekkür ederim sen nasılsın levent geldim hayırlısıyla kardeşim ya özldedim sizi geç yazıyıyorum biraz 2 gündür girmedim birikmiş cevaplar Genişletmek için tıkla ... bizde özledik kardeşim
tragedie Emekli Yönetici sahra25' Alıntı: aslında çok tehlikeli ama süperrrr Genişletmek için tıkla ... evet çok tehlikeli bir çok insan motorsiklet üstünde hayatını kaybetti çok dikkat etmek gerekir
sahra25' Alıntı: aslında çok tehlikeli ama süperrrr Genişletmek için tıkla ... evet çok tehlikeli bir çok insan motorsiklet üstünde hayatını kaybetti çok dikkat etmek gerekir
s@hr@ Üye halil09' Alıntı: herkerse iyi geceler Nasılsınız bu gece Genişletmek için tıkla ... iyi geceler.. iyiyiz sen nasılsın
halil09' Alıntı: herkerse iyi geceler Nasılsınız bu gece Genişletmek için tıkla ... iyi geceler.. iyiyiz sen nasılsın
tragedie Emekli Yönetici halil09' Alıntı: herkerse iyi geceler Nasılsınız bu gece Genişletmek için tıkla ... iyi geceler halil sagolasın iyiyiz bizler sen nasılsın
halil09' Alıntı: herkerse iyi geceler Nasılsınız bu gece Genişletmek için tıkla ... iyi geceler halil sagolasın iyiyiz bizler sen nasılsın
tragedie Emekli Yönetici ภคŦเz;2392341' Alıntı: İyi geceler herkese bende biraz burda takılayım bari ee nasılsınız Genişletmek için tıkla ... iyi geceler nafız iyiyiz sen nasılsın
ภคŦเz;2392341' Alıntı: İyi geceler herkese bende biraz burda takılayım bari ee nasılsınız Genişletmek için tıkla ... iyi geceler nafız iyiyiz sen nasılsın
ภคŦเz Üye İntifada' Alıntı: iyi geceler nafız iyiyiz sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... bende iyiyim sağolun iyice uyku bastırmaya başladı
İntifada' Alıntı: iyi geceler nafız iyiyiz sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... bende iyiyim sağolun iyice uyku bastırmaya başladı
tragedie Emekli Yönetici yasminoz' Alıntı: ben gidince herkes gelmiş...yeni gelenler hoşgelmişsiniz...naparsınız... Genişletmek için tıkla ... bıraktığın yerdeyiz yasminoz sen neyaparsın
yasminoz' Alıntı: ben gidince herkes gelmiş...yeni gelenler hoşgelmişsiniz...naparsınız... Genişletmek için tıkla ... bıraktığın yerdeyiz yasminoz sen neyaparsın