minoo Üye x-scarface' Alıntı: -cık ordaki ek -ım da iyelik şaşkın -cığım deyi ek yok ki *bu imza olayı bi tuhaf Genişletmek için tıkla ... Hahahah doğru ya la Ayrıca sen -de/-da ve -ki eklerini doğru kullanıyorsun, tebrikler. Sayımız azdır bizim he
x-scarface' Alıntı: -cık ordaki ek -ım da iyelik şaşkın -cığım deyi ek yok ki *bu imza olayı bi tuhaf Genişletmek için tıkla ... Hahahah doğru ya la Ayrıca sen -de/-da ve -ki eklerini doğru kullanıyorsun, tebrikler. Sayımız azdır bizim he
Kingmortall Üye jackalmami' Alıntı: Giden gitmiştir, gittiği gün bitmiştir, ben gideni değil, giden beni kaybetmiştir. Hayırdır kim gitti Genişletmek için tıkla ... gittiniz sandım biran sessizlik olunca
jackalmami' Alıntı: Giden gitmiştir, gittiği gün bitmiştir, ben gideni değil, giden beni kaybetmiştir. Hayırdır kim gitti Genişletmek için tıkla ... gittiniz sandım biran sessizlik olunca
jackalmami Üye 1STayTRue35' Alıntı: Hesap Kitap işi var ara ara oraya dönüyorum Genişletmek için tıkla ... Matematiksel bir konu da zorluk çekersen bana gelebilirsin. Hesap makinesinden daha hızlıyımdır - - - Eklendi - - - minoo' Alıntı: Hahahah doğru ya la Ayrıca sen -de/-da ve -ki eklerini doğru kullanıyorsun, tebrikler. Sayımız azdır bizim he Genişletmek için tıkla ... Evet çok az bizim sayımız
1STayTRue35' Alıntı: Hesap Kitap işi var ara ara oraya dönüyorum Genişletmek için tıkla ... Matematiksel bir konu da zorluk çekersen bana gelebilirsin. Hesap makinesinden daha hızlıyımdır - - - Eklendi - - - minoo' Alıntı: Hahahah doğru ya la Ayrıca sen -de/-da ve -ki eklerini doğru kullanıyorsun, tebrikler. Sayımız azdır bizim he Genişletmek için tıkla ... Evet çok az bizim sayımız
1STayTRue35 Üye jackalmami' Alıntı: Matematiksel bir konu da zorluk çekersen bana gelebilirsin. Hesap makinesinden daha hızlıyımdır - - - Eklendi - - - Evet çok az bizim sayımız Genişletmek için tıkla ... Benimkinden hızlı olamazsın mami
jackalmami' Alıntı: Matematiksel bir konu da zorluk çekersen bana gelebilirsin. Hesap makinesinden daha hızlıyımdır - - - Eklendi - - - Evet çok az bizim sayımız Genişletmek için tıkla ... Benimkinden hızlı olamazsın mami
jackalmami Üye 1STayTRue35' Alıntı: Benimkinden hızlı olamazsın mami Genişletmek için tıkla ... Seninki ? Senin hesap makinen ne enerjisiyle çalışıyor ki
1STayTRue35' Alıntı: Benimkinden hızlı olamazsın mami Genişletmek için tıkla ... Seninki ? Senin hesap makinen ne enerjisiyle çalışıyor ki
.Behzat Ç. Üye Yol sen olsan yorulmadan yürürüm, rüyam sen olsan hep uyurum, gecem sen olsan sabahı hiç istemem. Son nefesim sen olsan şimdi ölürüm.
Yol sen olsan yorulmadan yürürüm, rüyam sen olsan hep uyurum, gecem sen olsan sabahı hiç istemem. Son nefesim sen olsan şimdi ölürüm.
Kingmortall Üye jackalmami' Alıntı: Seninki ? Senin hesap makinen ne enerjisiyle çalışıyor ki Genişletmek için tıkla ... güneş enerjisiyle
jackalmami' Alıntı: Seninki ? Senin hesap makinen ne enerjisiyle çalışıyor ki Genişletmek için tıkla ... güneş enerjisiyle
jackalmami Üye Kingmortall' Alıntı: Şu anda 7 kişi bu konuyu okuyor. (3 üye ve 4 misafir) Kingmortall, jackalmami Genişletmek için tıkla ... Taner'e bakma zaten o eski hackçilerdendir de. Diğerleri nerde bilmiyorum...
Kingmortall' Alıntı: Şu anda 7 kişi bu konuyu okuyor. (3 üye ve 4 misafir) Kingmortall, jackalmami Genişletmek için tıkla ... Taner'e bakma zaten o eski hackçilerdendir de. Diğerleri nerde bilmiyorum...
1STayTRue35 Üye Kingmortall' Alıntı: Şu anda 7 kişi bu konuyu okuyor. (3 üye ve 4 misafir) Kingmortall, jackalmami Genişletmek için tıkla ...
Kingmortall' Alıntı: Şu anda 7 kişi bu konuyu okuyor. (3 üye ve 4 misafir) Kingmortall, jackalmami Genişletmek için tıkla ...
.Behzat Ç. Üye jackalmami' Alıntı: Taner'e bakma zaten o eski hackçilerdendir de. Diğerleri nerde bilmiyorum... Genişletmek için tıkla ... Ben neyciyim
jackalmami' Alıntı: Taner'e bakma zaten o eski hackçilerdendir de. Diğerleri nerde bilmiyorum... Genişletmek için tıkla ... Ben neyciyim
jackalmami Üye .Behzat Ç.' Alıntı: Yol sen olsan yorulmadan yürürüm, rüyam sen olsan hep uyurum, gecem sen olsan sabahı hiç istemem. Son nefesim sen olsan şimdi ölürüm. Genişletmek için tıkla ... Cenaze namazını kıldıracak imam da benden. Bi kıyak çekeriz sana raad ol - - - Eklendi - - - .Behzat Ç.' Alıntı: Ben neyciyim Genişletmek için tıkla ... Üflemeli mi çalıyon haaa haaa haaa
.Behzat Ç.' Alıntı: Yol sen olsan yorulmadan yürürüm, rüyam sen olsan hep uyurum, gecem sen olsan sabahı hiç istemem. Son nefesim sen olsan şimdi ölürüm. Genişletmek için tıkla ... Cenaze namazını kıldıracak imam da benden. Bi kıyak çekeriz sana raad ol - - - Eklendi - - - .Behzat Ç.' Alıntı: Ben neyciyim Genişletmek için tıkla ... Üflemeli mi çalıyon haaa haaa haaa
1STayTRue35 Üye Kingmortall' Alıntı: güneş enerjisiyle Genişletmek için tıkla ... O değil güneş enerjisi dedin aklıma getirdini bi de güneş enerjisiyle çalışan otomobil yapıcaz iyi mi
Kingmortall' Alıntı: güneş enerjisiyle Genişletmek için tıkla ... O değil güneş enerjisi dedin aklıma getirdini bi de güneş enerjisiyle çalışan otomobil yapıcaz iyi mi
jackalmami Üye 10baros10' Alıntı: gençler ne haber Genişletmek için tıkla ... Oooo hoş geldin abim Nirelerdesin sen yahu ?
10baros10' Alıntı: gençler ne haber Genişletmek için tıkla ... Oooo hoş geldin abim Nirelerdesin sen yahu ?
.Behzat Ç. Üye jackalmami' Alıntı: Cenaze namazını kıldıracak imam da benden. Bi kıyak çekeriz sana raad ol - - - Eklendi - - - Üflemeli mi çalıyon haaa haaa haaa Genişletmek için tıkla ... Elektro gitar çalıyorum ibanez rg serisinden yeterlimi
jackalmami' Alıntı: Cenaze namazını kıldıracak imam da benden. Bi kıyak çekeriz sana raad ol - - - Eklendi - - - Üflemeli mi çalıyon haaa haaa haaa Genişletmek için tıkla ... Elektro gitar çalıyorum ibanez rg serisinden yeterlimi
Kingmortall Üye 10baros10' Alıntı: gençler ne haber Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam hoşgeldin iyi diyelim iyi olalım senden ne haber
10baros10' Alıntı: gençler ne haber Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam hoşgeldin iyi diyelim iyi olalım senden ne haber