Bu haftasonumu burdan maxiden tanıştığım ve gerçekten arkadaş olduğum birinin evinde geçirdim; Vapur Dumanı (Esra).
O bizde kalır, ben onda kalırım. Her fırsatta görüşürüz. Yeni eve taşındı, birlikte temizlik yaptık, birlikte gülüp eğlendik, birlikte ağladık.. Ama maxide tanıştık. Aramak istersen zor değil.
Hadi Aras ve Emre... Bizim hatrımız için ikiniz de şuan barışıyorsunuz. Yok ben barışmam, bir daha yüzüne bakmam onun derseniz, buradaki sevdiklerinizin gönlünü kırmış olursunuz. Soruyorum size; değer mi?
O zaman ikinizden de aynı smile'ı görmek istiyoruz. Birbirinize karşı sarılın
Hadi Aras ve Emre... Bizim hatrımız için ikiniz de şuan barışıyorsunuz. Yok ben barışmam, bir daha yüzüne bakmam onun derseniz, buradaki sevdiklerinizin gönlünü kırmış olursunuz. Soruyorum size; değer mi?
Bu haftasonumu burdan maxiden tanıştığım ve gerçekten arkadaş olduğum birinin evinde geçirdim; Vapur Dumanı (Esra).
O bizde kalır, ben onda kalırım. Her fırsatta görüşürüz. Yeni eve taşındı, birlikte temizlik yaptık, birlikte gülüp eğlendik, birlikte ağladık.. Ama maxide tanıştık. Aramak istersen zor değil.
Tabii ki. Bütün bunların ne gereği var arkadaş, sonra ne olacak mutlu mu olucaksınız "adama nasıl soktum lafıı, nasıl konuştum sustu kaldı" falan filan bu mudur diyeceğiniz kendi kendinizi rahatlatmak için neyi kazanmış olucaksınız? Ve ya şöyle sorayım, neyi kaybetmiş olacaksınız?
Tabii ki. Bütün bunların ne gereği var arkadaş, sonra ne olacak mutlu mu olucaksınız "adama nasıl soktum lafıı, nasıl konuştum sustu kaldı" falan filan bu mudur diyeceğiniz kendi kendinii rahatlatmak için neyi kazanmış olucaksınız? Ve ya şöyle soraym, neyi kaybetmiş olacaksınız?
isteyen bulur kısmını geçelim arkadaslar varsa öyle bişey benim bu zamana kadarki mesajlarıma bakın hepsi yapıcı vs ama kimse tutupta hatır gönül saymıyor ki bazı arkadaşları tenzih ediyorum tabiki ama yok yani yok
İyi geceler nasılsınız siz bu mesajı okurken ben çoktan uyumuş olcam iyi geceler kendinize iyi bakın iyi geceler iyi uykular mutlu sabahlar afiyet olsu
Hayır uçmadım. Şuan barıştığınızı sembolize edecek tek smile o. Kafa tokuşturamayacağınıza göre.. Hadi daha ne bekliyorsunuz? Sevgi pıtırcıkları bekliyoruz ailecek sizden.
isteyen bulur kısmını geçelim arkadaslar varsa öyle bişey benim bu zamana kadarki mesajlarıma bakın hepsi yapıcı vs ama kimse tutupta hatır gönül saymıyor ki bazı arkadaşları tenzih ediyorum tabiki ama yok yani yok
abi bak kız yeni yazmış Ben emreyi çoook seviyorum, zor zamanlarımda hep yanımda oldu bazen zor zamanlara kendi sürükledi ama olsun herşeye rağmen iyiki yanımdaa sevindim la