doctorrr Üye OttomaN TigeR' Alıntı: ben de Genişletmek için tıkla ... sıcaktı mıcaktı ama goygoyu güzeldi neyse ben kaştım abiler görüşürük öperler
OttomaN TigeR' Alıntı: ben de Genişletmek için tıkla ... sıcaktı mıcaktı ama goygoyu güzeldi neyse ben kaştım abiler görüşürük öperler
OttomaN TigeR Üye jackalmami' Alıntı: Şeyhim furkan nirelerde haberin vamı? Genişletmek için tıkla ... hiç haberim yok güya hilafeti ona devrettik.
jackalmami' Alıntı: Şeyhim furkan nirelerde haberin vamı? Genişletmek için tıkla ... hiç haberim yok güya hilafeti ona devrettik.
OttomaN TigeR Üye .Doktor' Alıntı: sıcaktı mıcaktı ama goygoyu güzeldi neyse ben kaştım abiler görüşürük öperler Genişletmek için tıkla ... güle güle kardeşim hoşçakal inşallah.
.Doktor' Alıntı: sıcaktı mıcaktı ama goygoyu güzeldi neyse ben kaştım abiler görüşürük öperler Genişletmek için tıkla ... güle güle kardeşim hoşçakal inşallah.
jackalmami Üye Bana okula yoğunluk verdim arada sırada futbol bölümüne girip 1-2 yorum yapıyorum demişti ama artık orada da yok. İnşaallah kötü bir durum yoktur.
Bana okula yoğunluk verdim arada sırada futbol bölümüne girip 1-2 yorum yapıyorum demişti ama artık orada da yok. İnşaallah kötü bir durum yoktur.