Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

O değilde anılarım film şeridi gibi canlandı gözümün önünde. Az kişiyi işletmedim bu konu da be. Özleyeceğim la harbi

1 hafta banlanmıştım bi ara; sahte bi nickle geldim burada milleti birbirine düşürdüm, şakadan iftiralar attım
Birisinin arkasından 3 kere iyi bilirdik dedittirdim millete. Hey gidi günler hey...

ne yaptınız gençler anlaştınızmı ???

CABBAR

Üye

O değilde anılarım film şeridi gibi canlandı gözümün önünde. Az kişiyi işletmedim bu konu da be. Özleyeceğim la harbi

Sen var ya askerde çok dayak yersin haa

- - - Eklendi - - -

1 hafta banlanmıştım bi ara; sahte bi nickle geldim burada milleti birbirine düşürdüm, şakadan iftiralar attım
Birisinin arkasından 3 kere iyi bilirdik dedittirdim millete. Hey gidi günler hey...

Iyi bilirdik mı

Bu konuda konuşanlar 2 gruba ayrılıyor. Seni dayak yersin grubuna dahil ettim
kimisi de bu sayede dayak yemezsin diyor ama gidince görürüz. Hem dayak yasaklanmış diyorlar ya..

- - - Eklendi - - -

Iyi bilirdik mı

Kendine ban atmıştı birisi 3 günlüğüne. Bende dedim sınırsız ban yedi, vasiyet olarak arkasından 3 kere iyi bilirdik denmesini istiyor
Nedenini falan bi senaryo yazıp anlattım onlarda yediler

CABBAR

Üye

Bu konuda konuşanlar 2 gruba ayrılıyor. Seni dayak yersin grubuna dahil ettim
kimisi de bu sayede dayak yemezsin diyor ama gidince görürüz. Hem dayak yasaklanmış diyorlar ya..

Bakalım bekleyelim görelim

- - - Eklendi - - -

Kendine ban atmıştı birisi 3 günlüğüne. Bende dedim sınırsız ban yedi, vasiyet olarak arkasından 3 kere iyi bilirdik denmesini istiyor
Nedenini falan bi senaryo yazıp anlattım onlarda yediler

Tahmini ne zaman ? O sayfayı bulup okumam lazım