CABBAR Üye jackalmami' Alıntı: Seninkiler yine iyi Bizim evdeki herkesin doğum tarihi 20.12 İlk doğan abim vefat etmiş onun anısına Genişletmek için tıkla ... Allah rahmet eylesin Gerçekte öyle değil demi ama tarihler
jackalmami' Alıntı: Seninkiler yine iyi Bizim evdeki herkesin doğum tarihi 20.12 İlk doğan abim vefat etmiş onun anısına Genişletmek için tıkla ... Allah rahmet eylesin Gerçekte öyle değil demi ama tarihler
codblackops2 Üye jackalmami' Alıntı: Seninkiler yine iyi Bizim evdeki herkesin doğum tarihi 20.12 İlk doğan abim vefat etmiş onun anısına Genişletmek için tıkla ...
jackalmami' Alıntı: Seninkiler yine iyi Bizim evdeki herkesin doğum tarihi 20.12 İlk doğan abim vefat etmiş onun anısına Genişletmek için tıkla ...
jackalmami Üye rabbace' Alıntı: Aynı şeyi farklı söylüyoruz biz Muhammed. Genişletmek için tıkla ... Neyse kapatalım konuyu. Hepimiz kardeşiz, bu öfke ne diye diye diye sarılalım
rabbace' Alıntı: Aynı şeyi farklı söylüyoruz biz Muhammed. Genişletmek için tıkla ... Neyse kapatalım konuyu. Hepimiz kardeşiz, bu öfke ne diye diye diye sarılalım
CABBAR Üye jackalmami' Alıntı: Seninkiler yine iyi Bizim evdeki herkesin doğum tarihi 20.12 İlk doğan abim vefat etmiş onun anısına Genişletmek için tıkla ... Babanla anneninki de mi 20.12 - - - Eklendi - - - jackalmami' Alıntı: Neyse kapatalım konuyu. Hepimiz kardeşiz, bu öfke ne diye diye diye sarılalım Genişletmek için tıkla ... Dağlar oy oy oy
jackalmami' Alıntı: Seninkiler yine iyi Bizim evdeki herkesin doğum tarihi 20.12 İlk doğan abim vefat etmiş onun anısına Genişletmek için tıkla ... Babanla anneninki de mi 20.12 - - - Eklendi - - - jackalmami' Alıntı: Neyse kapatalım konuyu. Hepimiz kardeşiz, bu öfke ne diye diye diye sarılalım Genişletmek için tıkla ... Dağlar oy oy oy
jackalmami Üye rabbace' Alıntı: Allah rahmet eylesin Gerçekte öyle değil demi ama tarihler Genişletmek için tıkla ... Diyorum ya ben mayıs 15'te doğdum ama kimlikte aralık yazıyor. 6 kardeşin hepsinde de aynı
rabbace' Alıntı: Allah rahmet eylesin Gerçekte öyle değil demi ama tarihler Genişletmek için tıkla ... Diyorum ya ben mayıs 15'te doğdum ama kimlikte aralık yazıyor. 6 kardeşin hepsinde de aynı
CABBAR Üye jackalmami' Alıntı: Diyorum ya ben mayıs 15'te doğdum ama kimlikte aralık yazıyor. 6 kardeşin hepsinde de aynı Genişletmek için tıkla ... Seninkini fazla yuvarlamışlar
jackalmami' Alıntı: Diyorum ya ben mayıs 15'te doğdum ama kimlikte aralık yazıyor. 6 kardeşin hepsinde de aynı Genişletmek için tıkla ... Seninkini fazla yuvarlamışlar
jackalmami Üye codblackops2' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Yok la ben cümleyi yanlış yazdım. Yanlış olduğunun da farkındaydım da düzeltmedim
codblackops2' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Yok la ben cümleyi yanlış yazdım. Yanlış olduğunun da farkındaydım da düzeltmedim
CABBAR Üye codblackops2' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Muhammed çok kafa buldu bizle benimde Aklıma o geldi
codblackops2' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Muhammed çok kafa buldu bizle benimde Aklıma o geldi
jackalmami Üye rabbace' Alıntı: Muhammed çok kafa buldu bizle benimde Aklıma o geldi Genişletmek için tıkla ... Ustandan aldığını ustana ha Ama yemezler
rabbace' Alıntı: Muhammed çok kafa buldu bizle benimde Aklıma o geldi Genişletmek için tıkla ... Ustandan aldığını ustana ha Ama yemezler
jackalmami Üye Furkan Emekli' Alıntı: Hu hu kimse yok mu Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin. Ben varım gerisi önemli değil boşver
Furkan Emekli' Alıntı: Hu hu kimse yok mu Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin. Ben varım gerisi önemli değil boşver
CABBAR Üye Furkan Emekli' Alıntı: Hu hu kimse yok mu Genişletmek için tıkla ... Furkan nereye kayboldun
codblackops2 Üye jackalmami' Alıntı: Hoş geldin. Ben varım gerisi önemli değil boşver Genişletmek için tıkla ... bizi adamdan saymıyor yani gereksiziz
jackalmami' Alıntı: Hoş geldin. Ben varım gerisi önemli değil boşver Genişletmek için tıkla ... bizi adamdan saymıyor yani gereksiziz
jackalmami Üye rabbace' Alıntı: Muhammed çok kafa buldu bizle benimde Aklıma o geldi Genişletmek için tıkla ... O değilde anılarım film şeridi gibi canlandı gözümün önünde. Az kişiyi işletmedim bu konu da be. Özleyeceğim la harbi
rabbace' Alıntı: Muhammed çok kafa buldu bizle benimde Aklıma o geldi Genişletmek için tıkla ... O değilde anılarım film şeridi gibi canlandı gözümün önünde. Az kişiyi işletmedim bu konu da be. Özleyeceğim la harbi