ismail Üye 10baros10' Alıntı: iyiyim ismail kardeşim sen nasılsın bakalım keyfler yerinde mi Genişletmek için tıkla ... Şükür abi sağolasın Seni de h**lerden tanıyom ben
10baros10' Alıntı: iyiyim ismail kardeşim sen nasılsın bakalım keyfler yerinde mi Genişletmek için tıkla ... Şükür abi sağolasın Seni de h**lerden tanıyom ben
1STayTRue35 Üye rabbace' Alıntı: Dur tanere söyletelim Taner nick'ini merak ediyoruz ne onun anlamı ya Genişletmek için tıkla ... Sadece sayılar ve büyük harfleri görürseniz anlarsınız
rabbace' Alıntı: Dur tanere söyletelim Taner nick'ini merak ediyoruz ne onun anlamı ya Genişletmek için tıkla ... Sadece sayılar ve büyük harfleri görürseniz anlarsınız
CABBAR Üye 1STayTRue35' Alıntı: Bu gece staj defteri ve herhangi bi bahane duymak istemiyorum aykut Genişletmek için tıkla ... Sabah 6.30'da kalkmam gerek sakaryadan daha vahim yani orada 9'da kalkıyordum ama yarın gece 00.00'dan 05.59'a kadar burada olabilirim
1STayTRue35' Alıntı: Bu gece staj defteri ve herhangi bi bahane duymak istemiyorum aykut Genişletmek için tıkla ... Sabah 6.30'da kalkmam gerek sakaryadan daha vahim yani orada 9'da kalkıyordum ama yarın gece 00.00'dan 05.59'a kadar burada olabilirim
ismail Üye 1STayTRue35' Alıntı: Sadece sayılar ve büyük harfleri görürseniz anlarsınız Genişletmek için tıkla ... Gene başlıyoruz
1STayTRue35' Alıntı: Sadece sayılar ve büyük harfleri görürseniz anlarsınız Genişletmek için tıkla ... Gene başlıyoruz
Nedensiz-Sebebsiz Üye rabbace' Alıntı: Dur tanere söyletelim Taner nick'ini merak ediyoruz ne onun anlamı ya - - - Eklendi - - - Hayırdır abi ne için Genişletmek için tıkla ... bayrak tepe de çok güzeldi
rabbace' Alıntı: Dur tanere söyletelim Taner nick'ini merak ediyoruz ne onun anlamı ya - - - Eklendi - - - Hayırdır abi ne için Genişletmek için tıkla ... bayrak tepe de çok güzeldi
CABBAR Üye 1STayTRue35' Alıntı: Sadece sayılar ve büyük harfleri görürseniz anlarsınız Genişletmek için tıkla ... Ben küçük harfleri merak ediyorum
1STayTRue35' Alıntı: Sadece sayılar ve büyük harfleri görürseniz anlarsınız Genişletmek için tıkla ... Ben küçük harfleri merak ediyorum
1STayTRue35 Üye 10baros10' Alıntı: aykut sen nerelisin ne yaparsın ne edersin - - - Eklendi - - - bak hele bak sen ortada yoksun la Genişletmek için tıkla ... çamaşır asıyodum
10baros10' Alıntı: aykut sen nerelisin ne yaparsın ne edersin - - - Eklendi - - - bak hele bak sen ortada yoksun la Genişletmek için tıkla ... çamaşır asıyodum
Nedensiz-Sebebsiz Üye 1STayTRue35' Alıntı: Sadece sayılar ve büyük harfleri görürseniz anlarsınız Genişletmek için tıkla ... yaw uğraştırma iste bizi hele söyle da
1STayTRue35' Alıntı: Sadece sayılar ve büyük harfleri görürseniz anlarsınız Genişletmek için tıkla ... yaw uğraştırma iste bizi hele söyle da
CABBAR Üye 10baros10' Alıntı: arkadaşlar vardı çok gezdim çark caddesini hendek ı felan gençken Genişletmek için tıkla ... Bi çark var zaten
10baros10' Alıntı: arkadaşlar vardı çok gezdim çark caddesini hendek ı felan gençken Genişletmek için tıkla ... Bi çark var zaten
Nedensiz-Sebebsiz Üye 1STayTRue35' Alıntı: çamaşır asıyodum Genişletmek için tıkla ... öğrenci halleri ha - - - Eklendi - - - rabbace' Alıntı: Bi çark var zaten Genişletmek için tıkla ... hiç yoktan iyidır ama
1STayTRue35' Alıntı: çamaşır asıyodum Genişletmek için tıkla ... öğrenci halleri ha - - - Eklendi - - - rabbace' Alıntı: Bi çark var zaten Genişletmek için tıkla ... hiç yoktan iyidır ama
1STayTRue35 Üye rabbace' Alıntı: Ben küçük harfleri merak ediyorum Genişletmek için tıkla ... İlk kelime grubunun anlamını bulacaksın sonra küçük harfleri ortadan kaldıracaksın anlam çıkıyo işte ortaya
rabbace' Alıntı: Ben küçük harfleri merak ediyorum Genişletmek için tıkla ... İlk kelime grubunun anlamını bulacaksın sonra küçük harfleri ortadan kaldıracaksın anlam çıkıyo işte ortaya
CABBAR Üye 1STayTRue35' Alıntı: İlk kelime grubunun anlamını bulacaksın sonra küçük harfleri ortadan kaldıracaksın anlam çıkıyo işte ortaya Genişletmek için tıkla ... Neden var o küçük harfler öyleyse ? :eşe
1STayTRue35' Alıntı: İlk kelime grubunun anlamını bulacaksın sonra küçük harfleri ortadan kaldıracaksın anlam çıkıyo işte ortaya Genişletmek için tıkla ... Neden var o küçük harfler öyleyse ? :eşe
1STayTRue35 Üye 10baros10' Alıntı: yaw uğraştırma iste bizi hele söyle da Genişletmek için tıkla ... Ben bile söyleyemem uzun sürer çünkü
10baros10' Alıntı: yaw uğraştırma iste bizi hele söyle da Genişletmek için tıkla ... Ben bile söyleyemem uzun sürer çünkü
m542tf Üye rabbace' Alıntı: Iyi geceler Mustafa abi sanırım isim doğru Genişletmek için tıkla ... ayağını çek nasırım var kusura bakmayın işim vardı nasılsınız gençlik.
rabbace' Alıntı: Iyi geceler Mustafa abi sanırım isim doğru Genişletmek için tıkla ... ayağını çek nasırım var kusura bakmayın işim vardı nasılsınız gençlik.
CABBAR Üye 10baros10' Alıntı: öğrenci halleri ha - - - Eklendi - - - hiç yoktan iyidır ama Genişletmek için tıkla ... Bardağın dolu tarafını gör diyorsun mecburen öyle yapıyorum zaten
10baros10' Alıntı: öğrenci halleri ha - - - Eklendi - - - hiç yoktan iyidır ama Genişletmek için tıkla ... Bardağın dolu tarafını gör diyorsun mecburen öyle yapıyorum zaten
1STayTRue35 Üye rabbace' Alıntı: Neden var o küçük harfler öyleyse ? :eşe Genişletmek için tıkla ... staytrue bi kelime grubudur google tercümeye yazarsan anlamını çıkarır sana
rabbace' Alıntı: Neden var o küçük harfler öyleyse ? :eşe Genişletmek için tıkla ... staytrue bi kelime grubudur google tercümeye yazarsan anlamını çıkarır sana
Nedensiz-Sebebsiz Üye 1STayTRue35' Alıntı: Ben bile söyleyemem uzun sürer çünkü Genişletmek için tıkla ... nasıl bir isim o öyle ilk alırken ismi çok düşündün herhal
1STayTRue35' Alıntı: Ben bile söyleyemem uzun sürer çünkü Genişletmek için tıkla ... nasıl bir isim o öyle ilk alırken ismi çok düşündün herhal
CABBAR Üye m542tf' Alıntı: ayağını çek nasırım var kusura bakmayın işim vardı nasılsınız gençlik. Genişletmek için tıkla ... Allaha şükür abi seni sormalı - - - Eklendi - - - jackalmami' Alıntı: Selamün aleyküm beyler ve beyitler Genişletmek için tıkla ... Eveeet assolistde geldi
m542tf' Alıntı: ayağını çek nasırım var kusura bakmayın işim vardı nasılsınız gençlik. Genişletmek için tıkla ... Allaha şükür abi seni sormalı - - - Eklendi - - - jackalmami' Alıntı: Selamün aleyküm beyler ve beyitler Genişletmek için tıkla ... Eveeet assolistde geldi
Nedensiz-Sebebsiz Üye jackalmami' Alıntı: Selamün aleyküm beyler ve beyitler Genişletmek için tıkla ... eyvallah kardeşim h.g nasılsın
jackalmami' Alıntı: Selamün aleyküm beyler ve beyitler Genişletmek için tıkla ... eyvallah kardeşim h.g nasılsın