CABBAR Üye 1STayTRue35' Alıntı: Dur tahmin edeyim... Şan-ı şer Genişletmek için tıkla ... Ismail'i bulun bana o da mı gececilerde
1STayTRue35' Alıntı: Dur tahmin edeyim... Şan-ı şer Genişletmek için tıkla ... Ismail'i bulun bana o da mı gececilerde
1STayTRue35 Üye İsmail' Alıntı: Malesef bilemedin hocam Sokrat bu Nasılsın iyi misin? Genişletmek için tıkla ... Kıl payı... Şükür seni sormalı
İsmail' Alıntı: Malesef bilemedin hocam Sokrat bu Nasılsın iyi misin? Genişletmek için tıkla ... Kıl payı... Şükür seni sormalı
CABBAR Üye İsmail' Alıntı: Malesef bilemedin hocam Sokrat bu Nasılsın iyi misin? Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin ismail
İsmail' Alıntı: Malesef bilemedin hocam Sokrat bu Nasılsın iyi misin? Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin ismail
Nedensiz-Sebebsiz Üye rabbace' Alıntı: De get - - - Eklendi - - - Uuh gökay dediğim için özür dilerim gökay abi Mobilde görülmüyor hiçbirşey. Kusuruma bakma Genişletmek için tıkla ... yok kardeşim yok hiç sorun değil sıkıntı olmaz benim için
rabbace' Alıntı: De get - - - Eklendi - - - Uuh gökay dediğim için özür dilerim gökay abi Mobilde görülmüyor hiçbirşey. Kusuruma bakma Genişletmek için tıkla ... yok kardeşim yok hiç sorun değil sıkıntı olmaz benim için
1STayTRue35 Üye ia.phlvn' Alıntı: yaşlandın artık nerde o eski Taner hey gidi günler hey ondan hızlı cevap yazan yoktu piyasada Genişletmek için tıkla ... Rahmetli iyi yazardı
ia.phlvn' Alıntı: yaşlandın artık nerde o eski Taner hey gidi günler hey ondan hızlı cevap yazan yoktu piyasada Genişletmek için tıkla ... Rahmetli iyi yazardı
CABBAR Üye 10baros10' Alıntı: yok kardeşim yok hiç sorun değil sıkıntı olmaz benim için Genişletmek için tıkla ... Yok abi yaşa hürmet ver elini öpeyim - - - Eklendi - - - 10baros10' Alıntı: taner nick anlamıni hala söyleniyorsun bak Genişletmek için tıkla ... Ben çözdüm düşün çözersin bana da söylemedi
10baros10' Alıntı: yok kardeşim yok hiç sorun değil sıkıntı olmaz benim için Genişletmek için tıkla ... Yok abi yaşa hürmet ver elini öpeyim - - - Eklendi - - - 10baros10' Alıntı: taner nick anlamıni hala söyleniyorsun bak Genişletmek için tıkla ... Ben çözdüm düşün çözersin bana da söylemedi
1STayTRue35 Üye 10baros10' Alıntı: yok kardeşim yok hiç sorun değil sıkıntı olmaz benim için Genişletmek için tıkla ... Ben çok muabet kaçırdım sanki
10baros10' Alıntı: yok kardeşim yok hiç sorun değil sıkıntı olmaz benim için Genişletmek için tıkla ... Ben çok muabet kaçırdım sanki
Nedensiz-Sebebsiz Üye aykut sen nerelisin ne yaparsın ne edersin - - - Eklendi - - - 1STayTRue35' Alıntı: Ben çok muabet kaçırdım sanki Genişletmek için tıkla ... bak hele bak sen ortada yoksun la
aykut sen nerelisin ne yaparsın ne edersin - - - Eklendi - - - 1STayTRue35' Alıntı: Ben çok muabet kaçırdım sanki Genişletmek için tıkla ... bak hele bak sen ortada yoksun la
ismail Üye rabbace' Alıntı: Hoşgeldin ismail Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk nasılsın hafta sonu geldi geldim - - - Eklendi - - - 1STayTRue35' Alıntı: Kıl payı... Şükür seni sormalı Genişletmek için tıkla ... Hee kıl payı Farklı adamlar ama aynı şarkıda bi düet
rabbace' Alıntı: Hoşgeldin ismail Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk nasılsın hafta sonu geldi geldim - - - Eklendi - - - 1STayTRue35' Alıntı: Kıl payı... Şükür seni sormalı Genişletmek için tıkla ... Hee kıl payı Farklı adamlar ama aynı şarkıda bi düet
CABBAR Üye 10baros10' Alıntı: aykut sen nerelisin ne yaparsın ne edersin Genişletmek için tıkla ... Sakaryada endüstri 3 benim. Staj defteri imzalanacak onun için eve geldim bugün afyona.
10baros10' Alıntı: aykut sen nerelisin ne yaparsın ne edersin Genişletmek için tıkla ... Sakaryada endüstri 3 benim. Staj defteri imzalanacak onun için eve geldim bugün afyona.
Nedensiz-Sebebsiz Üye rabbace' Alıntı: Yok abi yaşa hürmet ver elini öpeyim - - - Eklendi - - - Ben çözdüm düşün çözersin bana da söylemedi Genişletmek için tıkla ... aklıma geliyor da iste uğraşmak istemiyorum
rabbace' Alıntı: Yok abi yaşa hürmet ver elini öpeyim - - - Eklendi - - - Ben çözdüm düşün çözersin bana da söylemedi Genişletmek için tıkla ... aklıma geliyor da iste uğraşmak istemiyorum
CABBAR Üye İsmail' Alıntı: hoşbulduk nasılsın hafta sonu geldi geldim - - - Eklendi - - - Hee kıl payı Farklı adamlar ama aynı şarkıda bi düet Genişletmek için tıkla ... Hafta içi yoğun heralde
İsmail' Alıntı: hoşbulduk nasılsın hafta sonu geldi geldim - - - Eklendi - - - Hee kıl payı Farklı adamlar ama aynı şarkıda bi düet Genişletmek için tıkla ... Hafta içi yoğun heralde
Nedensiz-Sebebsiz Üye rabbace' Alıntı: Sakaryada endüstri 3 benim. Staj defteri imzalanacak onun için eve geldim bugün afyona. Genişletmek için tıkla ... vay epey gittim sakaryaya ben
rabbace' Alıntı: Sakaryada endüstri 3 benim. Staj defteri imzalanacak onun için eve geldim bugün afyona. Genişletmek için tıkla ... vay epey gittim sakaryaya ben
CABBAR Üye 10baros10' Alıntı: aklıma geliyor da iste uğraşmak istemiyorum Genişletmek için tıkla ... Dur tanere söyletelim Taner nick'ini merak ediyoruz ne onun anlamı ya - - - Eklendi - - - 10baros10' Alıntı: vay epey gittim sakaryaya ben Genişletmek için tıkla ... Hayırdır abi ne için
10baros10' Alıntı: aklıma geliyor da iste uğraşmak istemiyorum Genişletmek için tıkla ... Dur tanere söyletelim Taner nick'ini merak ediyoruz ne onun anlamı ya - - - Eklendi - - - 10baros10' Alıntı: vay epey gittim sakaryaya ben Genişletmek için tıkla ... Hayırdır abi ne için
1STayTRue35 Üye rabbace' Alıntı: Sakaryada endüstri 3 benim. Staj defteri imzalanacak onun için eve geldim bugün afyona. Genişletmek için tıkla ... Bu gece staj defteri ve herhangi bi bahane duymak istemiyorum aykut
rabbace' Alıntı: Sakaryada endüstri 3 benim. Staj defteri imzalanacak onun için eve geldim bugün afyona. Genişletmek için tıkla ... Bu gece staj defteri ve herhangi bi bahane duymak istemiyorum aykut
Nedensiz-Sebebsiz Üye İsmail' Alıntı: Hayır değil Nasılsın abi Genişletmek için tıkla ... iyiyim ismail kardeşim sen nasılsın bakalım keyfler yerinde mi
İsmail' Alıntı: Hayır değil Nasılsın abi Genişletmek için tıkla ... iyiyim ismail kardeşim sen nasılsın bakalım keyfler yerinde mi
ismail Üye rabbace' Alıntı: Hafta içi yoğun heralde Genişletmek için tıkla ... Pek değilde sabahları uynamakta zorlanıyom o yüzden yoksa 220 dakika ders var 30 dakikada ara günde
rabbace' Alıntı: Hafta içi yoğun heralde Genişletmek için tıkla ... Pek değilde sabahları uynamakta zorlanıyom o yüzden yoksa 220 dakika ders var 30 dakikada ara günde
Nedensiz-Sebebsiz Üye rabbace' Alıntı: Dur tanere söyletelim Taner nick'ini merak ediyoruz ne onun anlamı ya - - - Eklendi - - - Hayırdır abi ne için Genişletmek için tıkla ... arkadaşlar vardı çok gezdim çark caddesini hendek ı felan gençken
rabbace' Alıntı: Dur tanere söyletelim Taner nick'ini merak ediyoruz ne onun anlamı ya - - - Eklendi - - - Hayırdır abi ne için Genişletmek için tıkla ... arkadaşlar vardı çok gezdim çark caddesini hendek ı felan gençken