jackalmami Üye Cümleten aleyküm selam.. Yanlış anlaşılacağımı biliyordum ama uğraşmak istemedim taner. 9 yıl önce msn açarken bu nickle açmıştım. Anlamınıda bilmiyordum. Böyle kaldı işte...
Cümleten aleyküm selam.. Yanlış anlaşılacağımı biliyordum ama uğraşmak istemedim taner. 9 yıl önce msn açarken bu nickle açmıştım. Anlamınıda bilmiyordum. Böyle kaldı işte...
coolasker54 Üye rabbace' Alıntı: Tanışırız ben aykut Genişletmek için tıkla ... memnun oldum aykut bey (: jackalmami' Alıntı: Tanımıyoruz kolasker Genişletmek için tıkla ... Sen ssöyle nasıl güleyim. (:
rabbace' Alıntı: Tanışırız ben aykut Genişletmek için tıkla ... memnun oldum aykut bey (: jackalmami' Alıntı: Tanımıyoruz kolasker Genişletmek için tıkla ... Sen ssöyle nasıl güleyim. (:
CABBAR Üye x-scarface' Alıntı: selamun aleykum ağalar Genişletmek için tıkla ... Merhaba Efendim hoş geldin ben aykut
x-scarface' Alıntı: selamun aleykum ağalar Genişletmek için tıkla ... Merhaba Efendim hoş geldin ben aykut
coolasker54 Üye 1STayTRue35' Alıntı: Hoşgeldin kardeş boş gelmedin de mi Genişletmek için tıkla ... Boş diilde sana bol gelirim (:
1STayTRue35' Alıntı: Hoşgeldin kardeş boş gelmedin de mi Genişletmek için tıkla ... Boş diilde sana bol gelirim (:
CABBAR Üye jackalmami' Alıntı: Cümleten aleyküm selam.. Yanlış anlaşılacağımı biliyordum ama uğraşmak istemedim taner. 9 yıl önce msn açarken bu nickle açmıştım. Anlamınıda bilmiyordum. Böyle kaldı işte... Genişletmek için tıkla ... Yanlış anlamazsan bişey söylemek istiyorum Muhammed
jackalmami' Alıntı: Cümleten aleyküm selam.. Yanlış anlaşılacağımı biliyordum ama uğraşmak istemedim taner. 9 yıl önce msn açarken bu nickle açmıştım. Anlamınıda bilmiyordum. Böyle kaldı işte... Genişletmek için tıkla ... Yanlış anlamazsan bişey söylemek istiyorum Muhammed
1STayTRue35 Üye x-scarface' Alıntı: selamun aleykum ağalar Genişletmek için tıkla ... Hacı ne güldürdün beni az önce Allah ta seni güldürsün
x-scarface' Alıntı: selamun aleykum ağalar Genişletmek için tıkla ... Hacı ne güldürdün beni az önce Allah ta seni güldürsün
CABBAR Üye coolasker54' Alıntı: memnun oldum aykut bey (: Sen ssöyle nasıl güleyim. (: Genişletmek için tıkla ... Isim neydi
coolasker54' Alıntı: memnun oldum aykut bey (: Sen ssöyle nasıl güleyim. (: Genişletmek için tıkla ... Isim neydi
jackalmami Üye İstediğin gibi gülebilirsin. istersen gülme. Ağlayadabilirsin, serbest. Seçim senin...
x-scarface Üye rabbace' Alıntı: Merhaba Efendim hoş geldin ben aykut Genişletmek için tıkla ... hoş gördük tanıştığıma memnun oldum keyifler nasıl aykut.
rabbace' Alıntı: Merhaba Efendim hoş geldin ben aykut Genişletmek için tıkla ... hoş gördük tanıştığıma memnun oldum keyifler nasıl aykut.
1STayTRue35 Üye jackalmami' Alıntı: Cümleten aleyküm selam.. Yanlış anlaşılacağımı biliyordum ama uğraşmak istemedim taner. 9 yıl önce msn açarken bu nickle açmıştım. Anlamınıda bilmiyordum. Böyle kaldı işte... Genişletmek için tıkla ... Alındın mı la ben öylesine sordum çakal mı oldun diye
jackalmami' Alıntı: Cümleten aleyküm selam.. Yanlış anlaşılacağımı biliyordum ama uğraşmak istemedim taner. 9 yıl önce msn açarken bu nickle açmıştım. Anlamınıda bilmiyordum. Böyle kaldı işte... Genişletmek için tıkla ... Alındın mı la ben öylesine sordum çakal mı oldun diye
ismail Üye 1STayTRue35' Alıntı: Hacı ne güldürdün beni az önce Allah ta seni güldürsün Genişletmek için tıkla ... Noldu ya ben ne kaçırdım
1STayTRue35' Alıntı: Hacı ne güldürdün beni az önce Allah ta seni güldürsün Genişletmek için tıkla ... Noldu ya ben ne kaçırdım
CABBAR Üye x-scarface' Alıntı: hoş gördük tanıştığıma memnun oldum keyifler nasıl aykut. Genişletmek için tıkla ... Allaha şükür isim neydi Mobilde göremiyorum
x-scarface' Alıntı: hoş gördük tanıştığıma memnun oldum keyifler nasıl aykut. Genişletmek için tıkla ... Allaha şükür isim neydi Mobilde göremiyorum
x-scarface Üye 1STayTRue35' Alıntı: Hacı ne güldürdün beni az önce Allah ta seni güldürsün Genişletmek için tıkla ... her mesajın altında seni düşünürken buluyorum kasacaksan gel burda sabaha kadar kasalım taner
1STayTRue35' Alıntı: Hacı ne güldürdün beni az önce Allah ta seni güldürsün Genişletmek için tıkla ... her mesajın altında seni düşünürken buluyorum kasacaksan gel burda sabaha kadar kasalım taner
1STayTRue35 Üye İsmail' Alıntı: Noldu ya ben ne kaçırdım Genişletmek için tıkla ... başka bi konuda ismail
CABBAR Üye jackalmami' Alıntı: özelden söylersin o zaman aykut. Buradan söyleme yanlış anlaşılacak bir durumsa... Genişletmek için tıkla ... Nickle ilgili özele geliyor
jackalmami' Alıntı: özelden söylersin o zaman aykut. Buradan söyleme yanlış anlaşılacak bir durumsa... Genişletmek için tıkla ... Nickle ilgili özele geliyor