CABBAR Üye Furkan Emekli' Alıntı: Neyse bu sohbet çok uzadı ve final espirisi geliyor Ay kıyamam ben size ( nikâh memuru ) Genişletmek için tıkla ... Furkandan orta geldi bakalım Muhammed nasıl bi şut çekecek
Furkan Emekli' Alıntı: Neyse bu sohbet çok uzadı ve final espirisi geliyor Ay kıyamam ben size ( nikâh memuru ) Genişletmek için tıkla ... Furkandan orta geldi bakalım Muhammed nasıl bi şut çekecek
jackalmami Üye Furkan Emekli' Alıntı: Vay be demek ki beni istemiyorsunuz Genişletmek için tıkla ... Sohbet çok uzadı. final esprisi falan doğaldır yani. Ondan başka espri yapılamayacağını mı söylüyorsun
Furkan Emekli' Alıntı: Vay be demek ki beni istemiyorsunuz Genişletmek için tıkla ... Sohbet çok uzadı. final esprisi falan doğaldır yani. Ondan başka espri yapılamayacağını mı söylüyorsun
jackalmami Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Aykut ve Muhammed bende iyiyim kardeşlerim teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Rica ederim abi
OttomaN TigeR' Alıntı: Aykut ve Muhammed bende iyiyim kardeşlerim teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Rica ederim abi
CABBAR Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Aykut ve Muhammed bende iyiyim kardeşlerim teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Karpuzu getirmiştim abi gençlerin hızına yetişemedi Şeyhim geriden takip ediyor
OttomaN TigeR' Alıntı: Aykut ve Muhammed bende iyiyim kardeşlerim teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Karpuzu getirmiştim abi gençlerin hızına yetişemedi Şeyhim geriden takip ediyor
doctorrr Üye geldüm hacı beybiler üstaaaat ses veeer nerdeydin özleetin kendini seen sana diyoruuum şıhım
jackalmami Üye Furkan Emekli' Alıntı: Öyle birşey demedim Genişletmek için tıkla ... Diyemezsinki zaten
CABBAR Üye OttomaN TigeR' Alıntı: kaç kişiyiz bi ictima alsak. Genişletmek için tıkla ... Muhammed Furkan aykut taner Gökçen abi Baska yok sanırım
OttomaN TigeR' Alıntı: kaç kişiyiz bi ictima alsak. Genişletmek için tıkla ... Muhammed Furkan aykut taner Gökçen abi Baska yok sanırım
OttomaN TigeR Üye rabbace' Alıntı: Karpuzu getirmiştim abi gençlerin hızına yetişemedi Şeyhim geriden takip ediyor Genişletmek için tıkla ... aynen öyle oldu be
rabbace' Alıntı: Karpuzu getirmiştim abi gençlerin hızına yetişemedi Şeyhim geriden takip ediyor Genişletmek için tıkla ... aynen öyle oldu be
OttomaN TigeR Üye .Doktor' Alıntı: geldüm hacı beybiler üstaaaat ses veeer nerdeydin özleetin kendini seen sana diyoruuum şıhım Genişletmek için tıkla ... hoş geldin beya nörüyon?
.Doktor' Alıntı: geldüm hacı beybiler üstaaaat ses veeer nerdeydin özleetin kendini seen sana diyoruuum şıhım Genişletmek için tıkla ... hoş geldin beya nörüyon?
CABBAR Üye .Doktor' Alıntı: geldüm hacı beybiler üstaaaat ses veeer nerdeydin özleetin kendini seen sana diyoruuum şıhım Genişletmek için tıkla ... Kaç kere bağırdım arkandan nereye kayboldun gittin Sen
.Doktor' Alıntı: geldüm hacı beybiler üstaaaat ses veeer nerdeydin özleetin kendini seen sana diyoruuum şıhım Genişletmek için tıkla ... Kaç kere bağırdım arkandan nereye kayboldun gittin Sen
OttomaN TigeR Üye rabbace' Alıntı: Muhammed Furkan aykut taner Gökçen abi Baska yok sanırım Genişletmek için tıkla ... sağlık olsun biz bize yeteriz
rabbace' Alıntı: Muhammed Furkan aykut taner Gökçen abi Baska yok sanırım Genişletmek için tıkla ... sağlık olsun biz bize yeteriz