CABBAR Üye jackalmami' Alıntı: Hala başım ağrıyor hiç sorma. Hatta hönklüyor bir yazıyı 2 kere okumadan anlayamıyorum Genişletmek için tıkla ... Eğer ciddiysen git be abim hastaneye
jackalmami' Alıntı: Hala başım ağrıyor hiç sorma. Hatta hönklüyor bir yazıyı 2 kere okumadan anlayamıyorum Genişletmek için tıkla ... Eğer ciddiysen git be abim hastaneye
CABBAR Üye ia.phlvn' Alıntı: “Bak azizim! Yalnızım diyen insanlara inanma.. Onlar yalancıdır. Düşünsene! Omuzunda iki melek taşıyıp da yalnız olan insan olur mu?” Paylaşmak istedim Genişletmek için tıkla ... Çok güzelmiş bu
ia.phlvn' Alıntı: “Bak azizim! Yalnızım diyen insanlara inanma.. Onlar yalancıdır. Düşünsene! Omuzunda iki melek taşıyıp da yalnız olan insan olur mu?” Paylaşmak istedim Genişletmek için tıkla ... Çok güzelmiş bu
jackalmami Üye 1STayTRue35' Alıntı: sen gece uyumadın heralde Genişletmek için tıkla ... Sabah 8 bucukta yatıp sabah 11 de kalktım.
1STayTRue35' Alıntı: sen gece uyumadın heralde Genişletmek için tıkla ... Sabah 8 bucukta yatıp sabah 11 de kalktım.
jackalmami Üye jackalmami' Alıntı: Sabah 8 bucukta yatıp sabah 11 de kalktım. Genişletmek için tıkla ... Kısa olsun diye AM yazacaktımda yanlış anlaşılır kesin
jackalmami' Alıntı: Sabah 8 bucukta yatıp sabah 11 de kalktım. Genişletmek için tıkla ... Kısa olsun diye AM yazacaktımda yanlış anlaşılır kesin
Kingmortall Üye jackalmami' Alıntı: Kısa olsun diye AM yazacaktımda yanlış anlaşılır kesin Genişletmek için tıkla ... olabilir
jackalmami' Alıntı: Kısa olsun diye AM yazacaktımda yanlış anlaşılır kesin Genişletmek için tıkla ... olabilir
jackalmami Üye .Doktor' Alıntı: müsadenizle ziyade olsun ben kalkıyım Genişletmek için tıkla ... Daha yeni oturmuştun ama
.Doktor' Alıntı: müsadenizle ziyade olsun ben kalkıyım Genişletmek için tıkla ... Daha yeni oturmuştun ama
1STayTRue35 Üye jackalmami' Alıntı: Sabah 8 bucukta yatıp sabah 11 de kalktım. Genişletmek için tıkla ... çin işkencesi bile bundan iyidir
jackalmami' Alıntı: Sabah 8 bucukta yatıp sabah 11 de kalktım. Genişletmek için tıkla ... çin işkencesi bile bundan iyidir
CABBAR Üye .Doktor' Alıntı: müsadenizle ziyade olsun ben kalkıyım Genişletmek için tıkla ... Bekle az hekimim
Kingmortall Üye .Doktor' Alıntı: müsadenizle ziyade olsun ben kalkıyım Genişletmek için tıkla ... doktor daha gitme işimiz var
.Doktor' Alıntı: müsadenizle ziyade olsun ben kalkıyım Genişletmek için tıkla ... doktor daha gitme işimiz var
jackalmami Üye 1STayTRue35' Alıntı: çin işkencesi bile bundan iyidir Genişletmek için tıkla ... Emine şenlikoğlu'nun Çin işkencesi adlı romanını okmayanınız varsa tavsiye ederim.
1STayTRue35' Alıntı: çin işkencesi bile bundan iyidir Genişletmek için tıkla ... Emine şenlikoğlu'nun Çin işkencesi adlı romanını okmayanınız varsa tavsiye ederim.
CABBAR Üye jackalmami' Alıntı: Emine şenlikoğlu'nun Çin işkencesi adlı romanını okmayanınız varsa tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla ... Vallaha varmış öyle bi Kitap dalga geçiyorsun sandım - - - Eklendi - - - Furkan Emekli' Alıntı: Pink Floyd Hey teacher çok güzel bir şarkı dinleyin beyler tavsiye ederim Genişletmek için tıkla ... Ben mobilim çok yavaşlatır
jackalmami' Alıntı: Emine şenlikoğlu'nun Çin işkencesi adlı romanını okmayanınız varsa tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla ... Vallaha varmış öyle bi Kitap dalga geçiyorsun sandım - - - Eklendi - - - Furkan Emekli' Alıntı: Pink Floyd Hey teacher çok güzel bir şarkı dinleyin beyler tavsiye ederim Genişletmek için tıkla ... Ben mobilim çok yavaşlatır
Furkan Emekli Üye Adolf Hitler'in Kavgam diye kitabı çok iyidir dünyada en çok satan kitaptır tavsiye ederim - - - Eklendi - - - Neyi yavaşlatır
Adolf Hitler'in Kavgam diye kitabı çok iyidir dünyada en çok satan kitaptır tavsiye ederim - - - Eklendi - - - Neyi yavaşlatır