ismail Üye 1STayTRue35' Alıntı: bende hacı yatayım artık seni mami arkadaşımızla başbaşa bırakıyorum Genişletmek için tıkla ... mamide gider birazdan ama olsun bakalım İyi uykular
1STayTRue35' Alıntı: bende hacı yatayım artık seni mami arkadaşımızla başbaşa bırakıyorum Genişletmek için tıkla ... mamide gider birazdan ama olsun bakalım İyi uykular
1STayTRue35 Üye İsmail' Alıntı: mamide gider birazdan ama olsun bakalım İyi uykular Genişletmek için tıkla ... sağolasın. ondan yatıyorum bende zaten güneş doğmadan yatmam lazım
İsmail' Alıntı: mamide gider birazdan ama olsun bakalım İyi uykular Genişletmek için tıkla ... sağolasın. ondan yatıyorum bende zaten güneş doğmadan yatmam lazım
ismail Üye 1STayTRue35' Alıntı: sağolasın. ondan yatıyorum bende zaten güneş doğmadan yatmam lazım Genişletmek için tıkla ... :çakal neyse hayırlı uykular bakalım - - - Eklendi - - - jackalmami' Alıntı: başım zonglamaya başladı. smile ının bir etkisi olmuş mudur acaba Genişletmek için tıkla ...
1STayTRue35' Alıntı: sağolasın. ondan yatıyorum bende zaten güneş doğmadan yatmam lazım Genişletmek için tıkla ... :çakal neyse hayırlı uykular bakalım - - - Eklendi - - - jackalmami' Alıntı: başım zonglamaya başladı. smile ının bir etkisi olmuş mudur acaba Genişletmek için tıkla ...
ismail Üye jackalmami' Alıntı: O nasıl soru Kimse bana abi deyin diyemez, dememeli. Senin içinden nasıl geçiyorsa. Genişletmek için tıkla ... Olsun belki saygı istersLn Bu arada mesaj tarihleri aynı senle benim ama ben saliseden kazanmışım
jackalmami' Alıntı: O nasıl soru Kimse bana abi deyin diyemez, dememeli. Senin içinden nasıl geçiyorsa. Genişletmek için tıkla ... Olsun belki saygı istersLn Bu arada mesaj tarihleri aynı senle benim ama ben saliseden kazanmışım
ismail Üye jackalmami' Alıntı: burada da torpil var ne salisesi Genişletmek için tıkla ... Torpil olsa sana yaparlar Bana niye yapsınlar
jackalmami' Alıntı: burada da torpil var ne salisesi Genişletmek için tıkla ... Torpil olsa sana yaparlar Bana niye yapsınlar
ismail Üye Kingmortall' Alıntı: aha bende gidiyom zati konuşun ikiniz Genişletmek için tıkla ... Sen nereye gidiyon
Kingmortall' Alıntı: aha bende gidiyom zati konuşun ikiniz Genişletmek için tıkla ... Sen nereye gidiyon
ismail Üye jackalmami' Alıntı: herkese günaydın. Behlül kaçar Genişletmek için tıkla ... ben tek kaldım
Kingmortall Üye jackalmami' Alıntı: Burayı iyi süpür,sil. Gerekirse yala. Yarın geldiğimde temiz bulmak istiyorum. Genişletmek için tıkla ... hadi bakim temizlikçiler
jackalmami' Alıntı: Burayı iyi süpür,sil. Gerekirse yala. Yarın geldiğimde temiz bulmak istiyorum. Genişletmek için tıkla ... hadi bakim temizlikçiler