CABBAR Üye İsmail' Alıntı: Yumurta gelmemiştir daha Yok ya level var mıdır bilmem ama ben hazırlıkta ingilizce öğrenmemnin zorluğundan korkuyorum sadece Sende çalış bitir para kazan sonra Genişletmek için tıkla ... Ben hazırlık okumadım bu yıl kursa başlıyorum ismail. Bölüm ıngilizce değil unuturum diye okumadım. Yumurta zorluyor aslında ama biraz daha var
İsmail' Alıntı: Yumurta gelmemiştir daha Yok ya level var mıdır bilmem ama ben hazırlıkta ingilizce öğrenmemnin zorluğundan korkuyorum sadece Sende çalış bitir para kazan sonra Genişletmek için tıkla ... Ben hazırlık okumadım bu yıl kursa başlıyorum ismail. Bölüm ıngilizce değil unuturum diye okumadım. Yumurta zorluyor aslında ama biraz daha var
OttomaN TigeR Üye jackalmami' Alıntı: gökçen abi olmuyor ama Sadece selamlaştın. Muhabbete bile girmedin Genişletmek için tıkla ... yorgunluktan kardeşim inşallah başka bir gün muhabetin belini kırarız
jackalmami' Alıntı: gökçen abi olmuyor ama Sadece selamlaştın. Muhabbete bile girmedin Genişletmek için tıkla ... yorgunluktan kardeşim inşallah başka bir gün muhabetin belini kırarız
ismail Üye OttomaN TigeR' Alıntı: öyle fakat biraz yoğun bir gün geçirdim yorgunluk çöktü inşallah başka zaman sabahlarız. Genişletmek için tıkla ... Tamamdır hocam o zaman Allah rahatlık versin hayırlı geceler
OttomaN TigeR' Alıntı: öyle fakat biraz yoğun bir gün geçirdim yorgunluk çöktü inşallah başka zaman sabahlarız. Genişletmek için tıkla ... Tamamdır hocam o zaman Allah rahatlık versin hayırlı geceler
1STayTRue35 Üye rabbace' Alıntı: Allah gönlüne göre bi iş versin inşallah. Neydi bölüm Genişletmek için tıkla ... otomotiv. (bizim deyimimizle otomotorrr )
rabbace' Alıntı: Allah gönlüne göre bi iş versin inşallah. Neydi bölüm Genişletmek için tıkla ... otomotiv. (bizim deyimimizle otomotorrr )
CABBAR Üye 1STayTRue35' Alıntı: otomotiv. (bizim deyimimizle otomotorrr ) Genişletmek için tıkla ... Otomotor sevdim bunu
1STayTRue35' Alıntı: otomotiv. (bizim deyimimizle otomotorrr ) Genişletmek için tıkla ... Otomotor sevdim bunu
OttomaN TigeR Üye Kingmortall' Alıntı: gitme abi ya muhabbet edek sabahlar olmasın bidaha böyle ortam olmaz Genişletmek için tıkla ... çok haklısın Gökhan ama inan çok yorgunum
Kingmortall' Alıntı: gitme abi ya muhabbet edek sabahlar olmasın bidaha böyle ortam olmaz Genişletmek için tıkla ... çok haklısın Gökhan ama inan çok yorgunum
1STayTRue35 Üye İsmail' Alıntı: 1 hafta uzun değil demi ama yani ben sıkılırım da Genişletmek için tıkla ... tabi ismail uzun olur mu daha yeni başlamışsınız
İsmail' Alıntı: 1 hafta uzun değil demi ama yani ben sıkılırım da Genişletmek için tıkla ... tabi ismail uzun olur mu daha yeni başlamışsınız
ismail Üye rabbace' Alıntı: Ben hazırlık okumadım bu yıl kursa başlıyorum ismail. Bölüm ıngilizce değil unuturum diye okumadım. Yumurta zorluyor aslında ama biraz daha var Genişletmek için tıkla ... Anladım bizim meslekte yabancı dil önemli. En azından daha iyi iş için. Sen gelmesini bekleme gene yoğunluk olmasın
rabbace' Alıntı: Ben hazırlık okumadım bu yıl kursa başlıyorum ismail. Bölüm ıngilizce değil unuturum diye okumadım. Yumurta zorluyor aslında ama biraz daha var Genişletmek için tıkla ... Anladım bizim meslekte yabancı dil önemli. En azından daha iyi iş için. Sen gelmesini bekleme gene yoğunluk olmasın
Kingmortall Üye ortam dağıldı ya - - - Eklendi - - - OttomaN TigeR' Alıntı: çok haklısın Gökhan ama inan çok yorgunum Genişletmek için tıkla ... sende haklısın abi
ortam dağıldı ya - - - Eklendi - - - OttomaN TigeR' Alıntı: çok haklısın Gökhan ama inan çok yorgunum Genişletmek için tıkla ... sende haklısın abi
1STayTRue35 Üye jackalmami' Alıntı: vay uykucu şirin gelmiş. Nerelerdesin arda? Uykuyla amansız mücadeleye mi girdin? Genişletmek için tıkla ... bende niye yazmıyor bu adam
jackalmami' Alıntı: vay uykucu şirin gelmiş. Nerelerdesin arda? Uykuyla amansız mücadeleye mi girdin? Genişletmek için tıkla ... bende niye yazmıyor bu adam
CABBAR Üye İsmail' Alıntı: Anladım bizim meslekte yabancı dil önemli. En azından daha iyi iş için. Sen gelmesini bekleme gene yoğunluk olmasın Genişletmek için tıkla ... Inşallah mecburum bu yıl zaten şaka bi yana geliştirmem lazım kendimi. Bekleyip görelim bakalım ne olur nasip
İsmail' Alıntı: Anladım bizim meslekte yabancı dil önemli. En azından daha iyi iş için. Sen gelmesini bekleme gene yoğunluk olmasın Genişletmek için tıkla ... Inşallah mecburum bu yıl zaten şaka bi yana geliştirmem lazım kendimi. Bekleyip görelim bakalım ne olur nasip
ismail Üye Kingmortall' Alıntı: çok düşünmeyin gençler Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - 1STayTRue35' Alıntı: tabi ismail uzun olur mu daha yeni başlamışsınız Genişletmek için tıkla ... 604800 saniye bi hafta kısamı hala
Kingmortall' Alıntı: çok düşünmeyin gençler Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - 1STayTRue35' Alıntı: tabi ismail uzun olur mu daha yeni başlamışsınız Genişletmek için tıkla ... 604800 saniye bi hafta kısamı hala
CABBAR Üye Kingmortall' Alıntı: ortam dağıldı ya - - - Eklendi - - - sende haklısın abi Genişletmek için tıkla ... Yine iyiydi Bu gece ya
Kingmortall' Alıntı: ortam dağıldı ya - - - Eklendi - - - sende haklısın abi Genişletmek için tıkla ... Yine iyiydi Bu gece ya
Kingmortall Üye şimdi siz okullardan bahsediyonuz ben lise mevzunuyum ama üniversite okumadım bu satten sonrada çok geç polis olmak istiyodum ya çevik kuvvetler çok iyi oluyor şimdi askerden sonra polis olabilirmiyim acaba
şimdi siz okullardan bahsediyonuz ben lise mevzunuyum ama üniversite okumadım bu satten sonrada çok geç polis olmak istiyodum ya çevik kuvvetler çok iyi oluyor şimdi askerden sonra polis olabilirmiyim acaba
ismail Üye rabbace' Alıntı: Inşallah mecburum bu yıl zaten şaka bi yana geliştirmem lazım kendimi. Bekleyip görelim bakalım ne olur nasip Genişletmek için tıkla ... Nasipte var tabi ama asıl etken sensin kendinde Hayat senin sonuçta
rabbace' Alıntı: Inşallah mecburum bu yıl zaten şaka bi yana geliştirmem lazım kendimi. Bekleyip görelim bakalım ne olur nasip Genişletmek için tıkla ... Nasipte var tabi ama asıl etken sensin kendinde Hayat senin sonuçta