CABBAR Üye 1STayTRue35' Alıntı: itiraf etmenin zamanı geldi. biri benim Genişletmek için tıkla ... Yorum yazıp konudakilerin içinde adın yoktu o zaman şüphelenmeye başlamıştım zaten. :hıh:
1STayTRue35' Alıntı: itiraf etmenin zamanı geldi. biri benim Genişletmek için tıkla ... Yorum yazıp konudakilerin içinde adın yoktu o zaman şüphelenmeye başlamıştım zaten. :hıh:
1STayTRue35 Üye Kingmortall' Alıntı: sen teşkilattan değilsin Genişletmek için tıkla ... ben gizli çalışıyorum
CABBAR Üye Kingmortall' Alıntı: bi tane polis belli de yazmıyor uyudu heralde Genişletmek için tıkla ... Görevi kötüye kullanmak yani nerde bu polisin amiri
Kingmortall' Alıntı: bi tane polis belli de yazmıyor uyudu heralde Genişletmek için tıkla ... Görevi kötüye kullanmak yani nerde bu polisin amiri
Nextman Emekli Yönetici Kingmortall' Alıntı: bi tane polis belli de yazmıyor uyudu heralde Genişletmek için tıkla ... Uyku bize haram genç bilmiyormusun
Kingmortall' Alıntı: bi tane polis belli de yazmıyor uyudu heralde Genişletmek için tıkla ... Uyku bize haram genç bilmiyormusun
CABBAR Üye nextman' Alıntı: Uyku bize haram genç bilmiyormusun Genişletmek için tıkla ... Pusu kurmuş beyler
Nextman Emekli Yönetici Kingmortall' Alıntı: sait abi çık ortaya görsünler seni Genişletmek için tıkla ... Senden önce yazdım görmedinmi ?
Kingmortall' Alıntı: sait abi çık ortaya görsünler seni Genişletmek için tıkla ... Senden önce yazdım görmedinmi ?
Nextman Emekli Yönetici OttomaN TigeR' Alıntı: selam Genişletmek için tıkla ... ooo paşam nerdensin sen ?
OttomaN TigeR Üye rabbace' Alıntı: Aleykùmselam şeyhim Genişletmek için tıkla ... estağfurullah nasılsın aykut,
Kingmortall Üye nextman' Alıntı: Senden önce yazdım görmedinmi ? Genişletmek için tıkla ... görmedim abi sonra gördüm - - - Eklendi - - - İsmail' Alıntı: MaşAllah bu gece burda şenlik var harbi Genişletmek için tıkla ... aman nazar değmesin herzaman olmuyor bu
nextman' Alıntı: Senden önce yazdım görmedinmi ? Genişletmek için tıkla ... görmedim abi sonra gördüm - - - Eklendi - - - İsmail' Alıntı: MaşAllah bu gece burda şenlik var harbi Genişletmek için tıkla ... aman nazar değmesin herzaman olmuyor bu