MrTech Üye Kingmortall' Alıntı: doktor bey iyimisin - - - Eklendi - - - bi tanıdık ta yokki yanına girem Genişletmek için tıkla ... Aynen
Kingmortall' Alıntı: doktor bey iyimisin - - - Eklendi - - - bi tanıdık ta yokki yanına girem Genişletmek için tıkla ... Aynen
Kingmortall Üye -YARINIYOK-' Alıntı: ikinize yazdım Genişletmek için tıkla ... aynen ben verdim cevabımı
1STayTRue35 Üye jackalmami' Alıntı: Bana da çok söyleyen oldu onu. İşsizlikten amelelik bile yaptım. Kendi mesleğimi bırakmasamıydım ki acaba... Neyse pişman değilim. Genişletmek için tıkla ... aman hacım pişman olma sakın hayırlısı de.
jackalmami' Alıntı: Bana da çok söyleyen oldu onu. İşsizlikten amelelik bile yaptım. Kendi mesleğimi bırakmasamıydım ki acaba... Neyse pişman değilim. Genişletmek için tıkla ... aman hacım pişman olma sakın hayırlısı de.
Kingmortall Üye haydaravısyon' Alıntı: doktora namahrem olmazmış doktordan çekinmeyin Genişletmek için tıkla ... aynen ayıp diye bişey yoktur
haydaravısyon' Alıntı: doktora namahrem olmazmış doktordan çekinmeyin Genişletmek için tıkla ... aynen ayıp diye bişey yoktur
jackalmami Üye valla benim öyle bi sorunum olmadı. Ne zaman işsiz kalsam salıyorum 4 bir yana haberi. en geç 1-2 ayda buluyorum bi iş.
valla benim öyle bi sorunum olmadı. Ne zaman işsiz kalsam salıyorum 4 bir yana haberi. en geç 1-2 ayda buluyorum bi iş.
greenmile Üye -YARINIYOK-' Alıntı: ikinize yazdım Genişletmek için tıkla ... Ben ustume alınmadım ne olacak sımdı
doctorrr Üye MrTech' Alıntı: iyidir iso senden naber Genişletmek için tıkla ... .rar senden naber aa .zip gelmiş huuuooop
MrTech' Alıntı: iyidir iso senden naber Genişletmek için tıkla ... .rar senden naber aa .zip gelmiş huuuooop
Kingmortall Üye jackalmami' Alıntı: valla benim öyle bi sorunum olmadı. Ne zaman işsiz kalsam salıyorum 4 bir yana haberi. en geç 1-2 ayda buluyorum bi iş. Genişletmek için tıkla ... ortam iyi olunca ben babamla da arayı bozdm
jackalmami' Alıntı: valla benim öyle bi sorunum olmadı. Ne zaman işsiz kalsam salıyorum 4 bir yana haberi. en geç 1-2 ayda buluyorum bi iş. Genişletmek için tıkla ... ortam iyi olunca ben babamla da arayı bozdm
MrTech Üye jackalmami' Alıntı: valla benim öyle bi sorunum olmadı. Ne zaman işsiz kalsam salıyorum 4 bir yana haberi. en geç 1-2 ayda buluyorum bi iş. Genişletmek için tıkla ... Abi komi falan lazım mı
jackalmami' Alıntı: valla benim öyle bi sorunum olmadı. Ne zaman işsiz kalsam salıyorum 4 bir yana haberi. en geç 1-2 ayda buluyorum bi iş. Genişletmek için tıkla ... Abi komi falan lazım mı
-YARINIYOK- Üye greenmile' Alıntı: Ben ustume alınmadım ne olacak sımdı Genişletmek için tıkla ... bilemem
1STayTRue35 Üye jackalmami' Alıntı: Komi yok ki bizde. Onu da garsonlar yapıyor. Yalnız ben biraz sıkarım adamı. Genişletmek için tıkla ...
jackalmami' Alıntı: Komi yok ki bizde. Onu da garsonlar yapıyor. Yalnız ben biraz sıkarım adamı. Genişletmek için tıkla ...
MrTech Üye jackalmami' Alıntı: Komi yok ki bizde. Onu da garsonlar yapıyor. Yalnız ben biraz sıkarım adamı. Genişletmek için tıkla ... Bana uygun iş olursa bi pm gönder komi falan
jackalmami' Alıntı: Komi yok ki bizde. Onu da garsonlar yapıyor. Yalnız ben biraz sıkarım adamı. Genişletmek için tıkla ... Bana uygun iş olursa bi pm gönder komi falan
Kingmortall Üye MrTech' Alıntı: Bana uygun iş olursa bi pm gönder komi falan Genişletmek için tıkla ... sana noluyo öyle bi iş olursa bana gönderir 5 ay sonra yolcuyum zaten
MrTech' Alıntı: Bana uygun iş olursa bi pm gönder komi falan Genişletmek için tıkla ... sana noluyo öyle bi iş olursa bana gönderir 5 ay sonra yolcuyum zaten
greenmile Üye -YARINIYOK-' Alıntı: bilemem Genişletmek için tıkla ... Bıleceksın bundan sonra - - - Eklendi - - - -YARINIYOK-' Alıntı: bilemem Genişletmek için tıkla ... Bıleceksın bundan sonra
-YARINIYOK-' Alıntı: bilemem Genişletmek için tıkla ... Bıleceksın bundan sonra - - - Eklendi - - - -YARINIYOK-' Alıntı: bilemem Genişletmek için tıkla ... Bıleceksın bundan sonra