Kingmortall Üye MasteLaa' Alıntı: Herkese iyi geceler kuzucuklarım kendinize iyi bakın tatı rüyalar Genişletmek için tıkla ... kuzucuk nereye kayboldun ya muhabbet ederdik
MasteLaa' Alıntı: Herkese iyi geceler kuzucuklarım kendinize iyi bakın tatı rüyalar Genişletmek için tıkla ... kuzucuk nereye kayboldun ya muhabbet ederdik
greenmile Üye Ise alırkende adamlar uzun vadede calısma ıstıyor neyse umarım sansın bol olurda bulursun
Kingmortall Üye greenmile' Alıntı: Ise alırkende adamlar uzun vadede calısma ıstıyor neyse umarım sansın bol olurda bulursun Genişletmek için tıkla ... çok yeri gezdim öyle adamlar uzun vadeli istiyoruz kusura bakma diyor inşallah bulurum
greenmile' Alıntı: Ise alırkende adamlar uzun vadede calısma ıstıyor neyse umarım sansın bol olurda bulursun Genişletmek için tıkla ... çok yeri gezdim öyle adamlar uzun vadeli istiyoruz kusura bakma diyor inşallah bulurum
greenmile Üye KayraBey' Alıntı: Herkese hayırlı geceler... Genişletmek için tıkla ... Iyı geceler hos geldın
greenmile Üye Kingmortall' Alıntı: çok yeri gezdim öyle adamlar uzun vadeli istiyoruz kusura bakma diyor inşallah bulurum Genişletmek için tıkla ... Evet oyle..sen uzun donem mı kısa donem mı gıdıyosun askere? - - - Eklendi - - - -YARINIYOK-' Alıntı: açılın bakim selamlar Genişletmek için tıkla ... Nadıde abla gelmıs vayyy hosgelmıs
Kingmortall' Alıntı: çok yeri gezdim öyle adamlar uzun vadeli istiyoruz kusura bakma diyor inşallah bulurum Genişletmek için tıkla ... Evet oyle..sen uzun donem mı kısa donem mı gıdıyosun askere? - - - Eklendi - - - -YARINIYOK-' Alıntı: açılın bakim selamlar Genişletmek için tıkla ... Nadıde abla gelmıs vayyy hosgelmıs
Kingmortall Üye -YARINIYOK-' Alıntı: açılın bakim selamlar Genişletmek için tıkla ... aha nadide abla geldi abla neredesin sen ya
-YARINIYOK-' Alıntı: açılın bakim selamlar Genişletmek için tıkla ... aha nadide abla geldi abla neredesin sen ya
1STayTRue35 Üye KayraBey' Alıntı: Herkese hayırlı geceler... Genişletmek için tıkla ... hayırlı geceler hocam.
Kingmortall Üye ve aleyküm selam - - - Eklendi - - - -YARINIYOK-' Alıntı: bnde bilmiyorum nerede olduğumu abla detip durmayın yahu Genişletmek için tıkla ... tamam demeyiz ne yapıyosun görüşmeyeli
ve aleyküm selam - - - Eklendi - - - -YARINIYOK-' Alıntı: bnde bilmiyorum nerede olduğumu abla detip durmayın yahu Genişletmek için tıkla ... tamam demeyiz ne yapıyosun görüşmeyeli
haydaravısyon Üye jackalmami' Alıntı: Selamün aleyküm gençler ve geçenler Genişletmek için tıkla ... aslm hoş geldin
jackalmami Üye Kingmortall' Alıntı: çok yeri gezdim öyle adamlar uzun vadeli istiyoruz kusura bakma diyor inşallah bulurum Genişletmek için tıkla ... aynı dertten bende muzdariptim. Askerlik durumunu öğrenince direk yol veriyorlar. 2 haftaya kadar 2 ay, ondan önceki boşuluklarımda da bu yüzden aylarca işsiz kaldım. Askeriz diye yüzümüze bakan yok. Sözde onları koruyacağız...
Kingmortall' Alıntı: çok yeri gezdim öyle adamlar uzun vadeli istiyoruz kusura bakma diyor inşallah bulurum Genişletmek için tıkla ... aynı dertten bende muzdariptim. Askerlik durumunu öğrenince direk yol veriyorlar. 2 haftaya kadar 2 ay, ondan önceki boşuluklarımda da bu yüzden aylarca işsiz kaldım. Askeriz diye yüzümüze bakan yok. Sözde onları koruyacağız...