Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Birde bırak diyorlar. Ondan başka kim unutmamı sağlıyor ki. Kim yanlızlığıma, biçareliğime merhem oluyor ki...
aynen hacı. nasıl cebinden paketini çıkarırsın yakarsın son sigaranı sonra da paketi buruşturup atarsın yere... işte bende o şekil unutuyorum bazı şeyleri.

Tepkiler: 35 TC 1923
çok dertlisiniz ya hepiniz bi tek sizin sorunlariniz dertleriniz var birak abi ya

Bir sigara alır dertlerimi...çekerim bir duman, unuturum her şeyi..Alır götürür beni, dağıtır hüzünlü benliğimi..şu ana kadar, bir tek o yanlız bırakmadı.. iyi mi?Bir sigara alır dertlerimi..Evet.. öyle bir alır ki, yeni doğmuş bebekler gibi olurum..öyle bir unutturur ki,dertli sıfatının anlamını unuturum..Suyun üstünde yaya yürürüm sanki..Uçmakta olan uçağın kanadına otururum..Her konuda iyimserimdir artık..öyle ya.. Neden kederleniyorum ki..Hepsi, ama hepsi geçici değil mi bunların?..insanoğlu neden unutamaz geçmişini?Vardır bir sebebi.. Amacı ne dünyanın?Boşver.. Bir sigara alır dertlerimi..Bir de zararlı derler onun için..Bırakın be.. Ondan yemediğim kazıkları dostlarımdan yedim ben..Bir tek o bırakmadı beni..Onlayken ne yanlızdım, ne de pişman..Onun haricindeki herkes bana düşman..şimdi siz karar verin..Hangisi daha zararlı?Güvenip arkanı döndüğün!.Beraber kederlenip beraber güldüğün..şerefini, namusunu emanet ettiğin..O biricik sandığın kahpe dostlar mı?Yoksa.. Tek zararı hayat kısaltmak olan..Canlı olmasa bile, cansızlığı gideren..Yanlızlık kelimesi, lugatinde bulunmayan.. Biricik sigaram mı?

Daha bitmemişti ama dayanamadım sizin yüzünden. Aslında pek beğenmedim. Daha güzel olabilirdi...

Tepkiler: ia.phlvn
Ne yatması be isa. 06:30 işe gideceğim ama geçen hafta ki gibi hiç uyuyamadan olacak herhalde. Hoş geldin bu arada.

Nasıl gidiyor isa? Uğramıyorsun bu aralar. Sende okul yüzünden mi böylesin yoksa..

Boşverin yaşı, başı.
Zor mu geldi? Aç kaşı.

Tepkiler: ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
Nasıl gidiyor isa? Uğramıyorsun bu aralar. Sende okul yüzünden mi böylesin yoksa..
mezunum ya ben abi unuttun mu yoksa gene neyse sınava çalışıyordum kpss. Bugün girdik hallettik inşallah. Daha çok görüşürüz ilerleyen günlerde Allahın izniyle. Şimdi çok yorgunum İyi geceler diliyorum hepinize. Hoş sohbetler