Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Ruhun mu yaşlı ben öliyim ozaman

ia.phlvn

Üye
Yok Hüseyin yaşlı çıktı bunun ruhu

Valla pazar günü kpss ye gireceğim işte onun son çalışmalarını yapıyorum. Arada buraya giriyorum falan günlerim böyle geçti. Hiç tatil yok banaaa

ismail

Üye
a.selam

İyi geceler yarın çalışcam

Yok Hüseyin yaşlı çıktı bunun ruhu

Valla pazar günü kpss ye gireceğim işte onun son çalışmalarını yapıyorum. Arada buraya giriyorum falan günlerim böyle geçti. Hiç tatil yok banaaa

ilk kez biri bana forumda ismimle hitap etti,çok duyguluyum ömürü: seni unutmayacağım isa ya ben de kpss ye girecektim ama başvuruyu kaçırdım

- - - Eklendi - - -

a.selam

İyi geceler yarın çalışcam

neye çalışcan kanka

Ben de okuyoom,okumak güzeldir

öğrencilik zor meslek

Tepkiler: tguzel7 ve AnqeLofHate

ia.phlvn

Üye

ilk kez biri bana forumda ismimle hitap etti,çok duyguluyum ömürü: seni unutmayacağım isa ya ben de kpss ye girecektim ama başvuruyu kaçırdım

- - - Eklendi - - -

neye çalışcan kanka

hayırlısı olsun kardeşim başvuru çok zatii olanı torpille girer biz gene boşta kalırız

Tepkiler: 1STayTRue35
hayırlısı olsun kardeşim başvuru çok zatii olanı torpille girer biz gene boşta kalırız

çok doğru kardeşim.şahsen ben çok da takmıyorum o torpillileri,bu dünyada kazanıyorlar ama öbür dünyada hakkına girenlerin hesabını nasıl verecekler bilmiyorum

Tepkiler: 1STayTRue35

ismail

Üye

- - - Eklendi - - -

neye çalışcan kanka

Babamla inşaatta çalışcam :S

ia.phlvn

Üye
insanlar orayıda düşünseler ahh bii

ismail

Üye

bunlar hep dini yönden eksik olduğu için kaynaklanıyor insanların

- - - Eklendi - - -

ooo kolay gelsin.çok fazla çalışmadım ama bilirim yine de.sen yat uyu kanka yarına dinç kalk

Sağolasın da
Ukum gelmiyo neyse şimdi kısık ses müzik açıp dalarım uykuya