haltie Üye RUMMAN' Alıntı: Haklısın bende sen deyince farkettim Genişletmek için tıkla ... iyi bir ben değilmişim
RUMMAN' Alıntı: Haklısın bende sen deyince farkettim Genişletmek için tıkla ... iyi bir ben değilmişim
Yasminozz Üye Praetor' Alıntı: Ne oluyor yahu Bu kinin sebebi nedir yasminoz Hanım?..Yok yahu köftelik et alıp sana getirecektim. O yüzden buluşuyorduk... Halit'in tanıdığı iyi bir kasap varmış da Genişletmek için tıkla ... yaşasın kötülük... kasap... haltie' Alıntı: yeni farkettim sen diyince Genişletmek için tıkla ... çok eski bi foto o yaa... haltie' Alıntı: gördüm bolulu hasan usta reklamı dimi Genişletmek için tıkla ... evet..
Praetor' Alıntı: Ne oluyor yahu Bu kinin sebebi nedir yasminoz Hanım?..Yok yahu köftelik et alıp sana getirecektim. O yüzden buluşuyorduk... Halit'in tanıdığı iyi bir kasap varmış da Genişletmek için tıkla ... yaşasın kötülük... kasap... haltie' Alıntı: yeni farkettim sen diyince Genişletmek için tıkla ... çok eski bi foto o yaa... haltie' Alıntı: gördüm bolulu hasan usta reklamı dimi Genişletmek için tıkla ... evet..
tragedie Emekli Yönetici hüseyin hoş geldin kardeşim sahra arkadaş bu 911 loose change final cut olan belgeselin altyazısını bende bulamadım başka bir yerden indirdim ama ondada ingilizce alt yazı acaba forumda altyazı hazırlayan birisi varmıdır
hüseyin hoş geldin kardeşim sahra arkadaş bu 911 loose change final cut olan belgeselin altyazısını bende bulamadım başka bir yerden indirdim ama ondada ingilizce alt yazı acaba forumda altyazı hazırlayan birisi varmıdır
Yasminozz Üye Praetor' Alıntı: Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... Böyle de deşifre oluverirsin işte... Millet farketmedi... Bari çaktırma Genişletmek için tıkla ... gözümüzden kaçar mı sence... sadece pınar ı rencide etmek istemedik...
Praetor' Alıntı: Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... Böyle de deşifre oluverirsin işte... Millet farketmedi... Bari çaktırma Genişletmek için tıkla ... gözümüzden kaçar mı sence... sadece pınar ı rencide etmek istemedik...
tragedie Emekli Yönetici haltie' Alıntı: var varr tamam çaktırmıyorum evet bende onu gördüm ama ilginçliği bulamadım levent açıkla benim göremediğim ne var kardeşim Genişletmek için tıkla ... kuşlar takla atıyor görmüyormusun Halit
haltie' Alıntı: var varr tamam çaktırmıyorum evet bende onu gördüm ama ilginçliği bulamadım levent açıkla benim göremediğim ne var kardeşim Genişletmek için tıkla ... kuşlar takla atıyor görmüyormusun Halit
Tuba Üye Love Prince' Alıntı: İYİ Kİ'lerim sınır ihlâli yapmaktan müebbete mahkûm.KEŞKE'lerim haddini aşmakta bugün.Açılan yaralarıma ZAMAN sürdüm BEKLİYORUM Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin Love Prince --------------- Ekleme --------------- İntifada' Alıntı: kuşlar takla atıyor görmüyormusun Halit Genişletmek için tıkla ...
Love Prince' Alıntı: İYİ Kİ'lerim sınır ihlâli yapmaktan müebbete mahkûm.KEŞKE'lerim haddini aşmakta bugün.Açılan yaralarıma ZAMAN sürdüm BEKLİYORUM Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin Love Prince --------------- Ekleme --------------- İntifada' Alıntı: kuşlar takla atıyor görmüyormusun Halit Genişletmek için tıkla ...
Praetor Emekli Yönetici yasminoz' Alıntı: yaşasın kötülük... Genişletmek için tıkla ... --> yasminoz' Alıntı: gözümüzden kaçar mı sence... sadece pınar ı rencide etmek istemedik... Genişletmek için tıkla ... Kaçmadığını biliyorum zaten Ama başkasını o konuya dahil etmek için gaza getirme yöntemini kullandım Ki işe de yaradı Yaşasın kötülüüük
yasminoz' Alıntı: yaşasın kötülük... Genişletmek için tıkla ... --> yasminoz' Alıntı: gözümüzden kaçar mı sence... sadece pınar ı rencide etmek istemedik... Genişletmek için tıkla ... Kaçmadığını biliyorum zaten Ama başkasını o konuya dahil etmek için gaza getirme yöntemini kullandım Ki işe de yaradı Yaşasın kötülüüük
s@hr@ Üye İntifada' Alıntı: hüseyin hoş geldin kardeşim sahra arkadaş bu 911 loose change final cut olan belgeselin altyazısını bende bulamadım başka bir yerden indirdim ama ondada ingilizce alt yazı acaba forumda altyazı hazırlayan birisi varmıdır Genişletmek için tıkla ... Evet ya sabah bende belki bulurum diye aradım ama nafile bilmem ki varsa ne iyi olur
İntifada' Alıntı: hüseyin hoş geldin kardeşim sahra arkadaş bu 911 loose change final cut olan belgeselin altyazısını bende bulamadım başka bir yerden indirdim ama ondada ingilizce alt yazı acaba forumda altyazı hazırlayan birisi varmıdır Genişletmek için tıkla ... Evet ya sabah bende belki bulurum diye aradım ama nafile bilmem ki varsa ne iyi olur
minoo Üye Praetor' Alıntı: --> Kaçmadığını biliyorum zaten Ama başkasını o konuya dahil etmek için gaza getirme yöntemini kullandım Ki işe de yaradı Yaşasın kötülüüük Genişletmek için tıkla ... yaaa ypmasana bunu bana bn rencide olmam merak etmeyn
Praetor' Alıntı: --> Kaçmadığını biliyorum zaten Ama başkasını o konuya dahil etmek için gaza getirme yöntemini kullandım Ki işe de yaradı Yaşasın kötülüüük Genişletmek için tıkla ... yaaa ypmasana bunu bana bn rencide olmam merak etmeyn
tragedie Emekli Yönetici mektupları yerine ulaştırmışlar eve dönüyorlar yoldada takla atarak gidiyorlar bir yandanda muhabbet ediyorlar
mektupları yerine ulaştırmışlar eve dönüyorlar yoldada takla atarak gidiyorlar bir yandanda muhabbet ediyorlar
Praetor Emekli Yönetici Arkadaşlar insanın bırakası gelmiyor ama çok yorgunum, ayakta duramıyorum artık... Müsaadenizle kaçıyorum İyi geceler herkese...
Arkadaşlar insanın bırakası gelmiyor ama çok yorgunum, ayakta duramıyorum artık... Müsaadenizle kaçıyorum İyi geceler herkese...
tragedie Emekli Yönetici sahra25' Alıntı: Evet ya sabah bende belki bulurum diye aradım ama nafile bilmem ki varsa ne iyi olur Genişletmek için tıkla ... belgeseli çeken kişiye mail atsak ayıp olurmu
sahra25' Alıntı: Evet ya sabah bende belki bulurum diye aradım ama nafile bilmem ki varsa ne iyi olur Genişletmek için tıkla ... belgeseli çeken kişiye mail atsak ayıp olurmu
haltie Üye Praetor' Alıntı: Arkadaşlar insanın bırakası gelmiyor ama çok yorgunum, ayakta duramıyorum artık... Müsaadenizle kaçıyorum İyi geceler herkese... Genişletmek için tıkla ... iyi geceler Ata bursa yorar adamı
Praetor' Alıntı: Arkadaşlar insanın bırakası gelmiyor ama çok yorgunum, ayakta duramıyorum artık... Müsaadenizle kaçıyorum İyi geceler herkese... Genişletmek için tıkla ... iyi geceler Ata bursa yorar adamı
s@hr@ Üye İntifada' Alıntı: kuşlar takla atıyor görmüyormusun Halit Genişletmek için tıkla ... İntifada' Alıntı: mektupları yerine ulaştırmışlar eve dönüyorlar yoldada takla atarak gidiyorlar bir yandanda muhabbet ediyorlar Genişletmek için tıkla ... Hüseyin h.geldin
İntifada' Alıntı: kuşlar takla atıyor görmüyormusun Halit Genişletmek için tıkla ... İntifada' Alıntı: mektupları yerine ulaştırmışlar eve dönüyorlar yoldada takla atarak gidiyorlar bir yandanda muhabbet ediyorlar Genişletmek için tıkla ... Hüseyin h.geldin
Tuba Üye İntifada' Alıntı: mektupları yerine ulaştırmışlar eve dönüyorlar yoldada takla atarak gidiyorlar bir yandanda muhabbet ediyorlar Genişletmek için tıkla ...
İntifada' Alıntı: mektupları yerine ulaştırmışlar eve dönüyorlar yoldada takla atarak gidiyorlar bir yandanda muhabbet ediyorlar Genişletmek için tıkla ...