MasteLaa Üye 15097' Alıntı: Tabii ki de hayir sadece onlarin ismi gecince onlar mu diye sorduM Genişletmek için tıkla ... Hayır tek biz değil.Ama yük bizde.
15097' Alıntı: Tabii ki de hayir sadece onlarin ismi gecince onlar mu diye sorduM Genişletmek için tıkla ... Hayır tek biz değil.Ama yük bizde.
codblackops2 Üye EroL' Alıntı: Arkadaşlara Selam Genişletmek için tıkla ... erol abi vallahi siteye ben saldrmadım suçsuzum ben birşey yapmadım abi ,saygılar abi
EroL' Alıntı: Arkadaşlara Selam Genişletmek için tıkla ... erol abi vallahi siteye ben saldrmadım suçsuzum ben birşey yapmadım abi ,saygılar abi
MasteLaa Üye codblackops2' Alıntı: kılıçlarla top tüfekle saldırdık beyler itiraf ediyoruz Genişletmek için tıkla ... Ömer konuyu kapatalım Erol abi burada
codblackops2' Alıntı: kılıçlarla top tüfekle saldırdık beyler itiraf ediyoruz Genişletmek için tıkla ... Ömer konuyu kapatalım Erol abi burada
codblackops2 Üye hep fatihin başının altından çıktı abi yapma yazıktır dedik dinletemedik ben suçsuzum abi
15097 Üye MasteLaa' Alıntı: Hayır tek biz değil.Ama yük bizde. Genişletmek için tıkla ... Sonucta bu isin icindesiniz
MasteLaa' Alıntı: Hayır tek biz değil.Ama yük bizde. Genişletmek için tıkla ... Sonucta bu isin icindesiniz
codblackops2 Üye MasteLaa' Alıntı: Ömer konuyu kapatalım Erol abi burada Genişletmek için tıkla ... gerekli mesajı yazdım 1 mesaj üstünde
MasteLaa' Alıntı: Ömer konuyu kapatalım Erol abi burada Genişletmek için tıkla ... gerekli mesajı yazdım 1 mesaj üstünde
MasteLaa Üye Maxinin çökmeyeceğini biliyorduk ve biliyordum jackal abiye de dedim ama dos'a giremedik yine de maxi dayanıklı sayılmaz
Maxinin çökmeyeceğini biliyorduk ve biliyordum jackal abiye de dedim ama dos'a giremedik yine de maxi dayanıklı sayılmaz
codblackops2 Üye MasteLaa' Alıntı: Maxinin çökmeyeceğini biliyorduk ve biliyordum jackal abiye de dedim ama dos'a giremedik yine de maxi dayanıklı sayılmaz Genişletmek için tıkla ... murat abiden copy paste yapma la
MasteLaa' Alıntı: Maxinin çökmeyeceğini biliyorduk ve biliyordum jackal abiye de dedim ama dos'a giremedik yine de maxi dayanıklı sayılmaz Genişletmek için tıkla ... murat abiden copy paste yapma la
EroL Emekli Yönetici Yavaşlık yarın öğle saatlerinde düzelecek. Sunucularımızın ikisinde problem var. O zamana kadar ağır ağır takılın.
Yavaşlık yarın öğle saatlerinde düzelecek. Sunucularımızın ikisinde problem var. O zamana kadar ağır ağır takılın.
codblackops2 Üye EroL' Alıntı: Yavaşlık yarın öğle saatlerinde düzelecek. Sunucularımızın ikisinde problem var. O zamana kadar ağır ağır takılın. Genişletmek için tıkla ... saldırıyı kim düzenledi abi redhack mi
EroL' Alıntı: Yavaşlık yarın öğle saatlerinde düzelecek. Sunucularımızın ikisinde problem var. O zamana kadar ağır ağır takılın. Genişletmek için tıkla ... saldırıyı kim düzenledi abi redhack mi
jackalmami Üye EroL' Alıntı: Yavaşlık yarın öğle saatlerinde düzelecek. Sunucularımızın ikisinde problem var. O zamana kadar ağır ağır takılın. Genişletmek için tıkla ... Neden oldu böyle ? Kim saldırmış haberiniz var mı?
EroL' Alıntı: Yavaşlık yarın öğle saatlerinde düzelecek. Sunucularımızın ikisinde problem var. O zamana kadar ağır ağır takılın. Genişletmek için tıkla ... Neden oldu böyle ? Kim saldırmış haberiniz var mı?
codblackops2 Üye jackalmami' Alıntı: Neden oldu böyle ? Kim saldırmış haberiniz var mı? Genişletmek için tıkla ... ben düzenledim . Ve başarılı olduğumu düşünüyorum
jackalmami' Alıntı: Neden oldu böyle ? Kim saldırmış haberiniz var mı? Genişletmek için tıkla ... ben düzenledim . Ve başarılı olduğumu düşünüyorum