jackalmami Üye OttomaN TigeR' Alıntı: özel bir şirkette yön.yardımcısı olarak çalışıyorum kardeşim Genişletmek için tıkla ... İstanbul'da olaydın 2 aylığına girerdim sizin oraya da ne işi bu?
OttomaN TigeR' Alıntı: özel bir şirkette yön.yardımcısı olarak çalışıyorum kardeşim Genişletmek için tıkla ... İstanbul'da olaydın 2 aylığına girerdim sizin oraya da ne işi bu?
OttomaN TigeR Üye 15097' Alıntı: Allah tamamini erdirsin, Allah biryastikta kocatsin, mutlu evlilikler.Hangisi tutarsa artik sozlerin Genişletmek için tıkla ... amin inşallah. Güzel dileklerin için teşekkürler Ege darısı size olsun.
15097' Alıntı: Allah tamamini erdirsin, Allah biryastikta kocatsin, mutlu evlilikler.Hangisi tutarsa artik sozlerin Genişletmek için tıkla ... amin inşallah. Güzel dileklerin için teşekkürler Ege darısı size olsun.
jackalmami Üye 15097' Alıntı: anlatin bakalim dinliyorum Genişletmek için tıkla ... 1 varmış, 1 yokmuş ; 1-1 : 0
15097 Üye jackalmami' Alıntı: İstanbul'da olaydın 2 aylığına girerdim sizin oraya da ne işi bu? Genişletmek için tıkla ... Sanki cagirdilar
jackalmami' Alıntı: İstanbul'da olaydın 2 aylığına girerdim sizin oraya da ne işi bu? Genişletmek için tıkla ... Sanki cagirdilar
jackalmami Üye 15097' Alıntı: Sanki cagirdilar Genişletmek için tıkla ... Gerek yok ki benim gibi bir elemanı kim arayıpta bulacak.
15097' Alıntı: Sanki cagirdilar Genişletmek için tıkla ... Gerek yok ki benim gibi bir elemanı kim arayıpta bulacak.
15097 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: amin inşallah. Güzel dileklerin için teşekkürler Ege darısı size olsun. Genişletmek için tıkla ... Bana daha cok var
OttomaN TigeR' Alıntı: amin inşallah. Güzel dileklerin için teşekkürler Ege darısı size olsun. Genişletmek için tıkla ... Bana daha cok var
OttomaN TigeR Üye jackalmami' Alıntı: İstanbul'da olaydın 2 aylığına girerdim sizin oraya da ne işi bu? Genişletmek için tıkla ... aramızda kalsın yabancılar ile çalışıyoruz
jackalmami' Alıntı: İstanbul'da olaydın 2 aylığına girerdim sizin oraya da ne işi bu? Genişletmek için tıkla ... aramızda kalsın yabancılar ile çalışıyoruz
jackalmami Üye OttomaN TigeR' Alıntı: teşekkürler Muhammed Genişletmek için tıkla ... Rica ederim abi. Darısı bizim başımıza ama Allah gecinden versin
OttomaN TigeR' Alıntı: teşekkürler Muhammed Genişletmek için tıkla ... Rica ederim abi. Darısı bizim başımıza ama Allah gecinden versin
OttomaN TigeR Üye tinasoft' Alıntı: internet gitti bi anda, beklettiysem özür dilerim Genişletmek için tıkla ... no problem H.Can
tinasoft' Alıntı: internet gitti bi anda, beklettiysem özür dilerim Genişletmek için tıkla ... no problem H.Can
jackalmami Üye OttomaN TigeR' Alıntı: aramızda kalsın yabancılar ile çalışıyoruz Genişletmek için tıkla ... rus değil demi bu yabancılar abi
OttomaN TigeR' Alıntı: aramızda kalsın yabancılar ile çalışıyoruz Genişletmek için tıkla ... rus değil demi bu yabancılar abi
OttomaN TigeR Üye 15097' Alıntı: Ben 2saat yaziorm sen bana kstiliorum diosun ayip ayip Genişletmek için tıkla ...
VKUCUKSAHİN Üye 15097' Alıntı: Husnucan nasilsin? bugun senle sohbet edemedik Genişletmek için tıkla ... Şükürler olsun iyyim sen nasılsın
15097' Alıntı: Husnucan nasilsin? bugun senle sohbet edemedik Genişletmek için tıkla ... Şükürler olsun iyyim sen nasılsın