van_hoijdonk Emekli Yönetici Konu Sahibi 'Kimler aktif' (Online) göster Online rekorumuz: 355 Üye ile (25.07.07 Saat 23:31) gerçekleşmiştir. Rekorun farkında mısınız?
'Kimler aktif' (Online) göster Online rekorumuz: 355 Üye ile (25.07.07 Saat 23:31) gerçekleşmiştir. Rekorun farkında mısınız?
POWER Üye Dilek Taşı - Gülden Karaböcek Gözümde canlanır koskoca mazi Sevdiğim nerede ben neredeyim Suçumuz neydiki ayrıldık böyle Mutluluktan bir haber ver dilektaşı Efkarım birikti sığmaz içime Bin sitem etsemde azdır kadere Gülmeyi unutan yaşlı gözlere Mutluluktan bir haber ver dilektaşı Bir hayal tufanı eser başımda Hangi yana baksam durur karşımda Artık tüm ümitler yabancı bana Mutluluktan bir haber ver dilektaşı
Dilek Taşı - Gülden Karaböcek Gözümde canlanır koskoca mazi Sevdiğim nerede ben neredeyim Suçumuz neydiki ayrıldık böyle Mutluluktan bir haber ver dilektaşı Efkarım birikti sığmaz içime Bin sitem etsemde azdır kadere Gülmeyi unutan yaşlı gözlere Mutluluktan bir haber ver dilektaşı Bir hayal tufanı eser başımda Hangi yana baksam durur karşımda Artık tüm ümitler yabancı bana Mutluluktan bir haber ver dilektaşı
POWER Üye Hmm olur walla.Yarın kız arkadaşımla Harbiye şelalelerine gitcem süper bi yer çok mutluyum...
Honda-VTI Üye P_O_W_E_R' Alıntı: Len bensiz ne yapıyonuz burda hiii...Optimus Prime burda hayt bea Genişletmek için tıkla ... Çocukken ben onları çizgi filmini izlerdim otorobotlar
P_O_W_E_R' Alıntı: Len bensiz ne yapıyonuz burda hiii...Optimus Prime burda hayt bea Genişletmek için tıkla ... Çocukken ben onları çizgi filmini izlerdim otorobotlar