OttomaN TigeR Üye .Doktor' Alıntı: yaalaan bana ucundan verdiniz siz yediniz hep Genişletmek için tıkla ... ben tadına bile bakmadım
.Doktor' Alıntı: yaalaan bana ucundan verdiniz siz yediniz hep Genişletmek için tıkla ... ben tadına bile bakmadım
doctorrr Üye OttomaN TigeR' Alıntı: şu sıfata baksana sen biz Ankara bebesiyiz aslanım ciddiyet akar bu sıfattan Genişletmek için tıkla ... naacaak bu yaa naaacaak la buu
OttomaN TigeR' Alıntı: şu sıfata baksana sen biz Ankara bebesiyiz aslanım ciddiyet akar bu sıfattan Genişletmek için tıkla ... naacaak bu yaa naaacaak la buu
crazy_oruc Üye jackalmami' Alıntı: Sen neden sevmiyorsun. böhhhyttt Genişletmek için tıkla ... ama insanları küfür ile güldürmeye çalışıyor başarılı mi? Evet
jackalmami' Alıntı: Sen neden sevmiyorsun. böhhhyttt Genişletmek için tıkla ... ama insanları küfür ile güldürmeye çalışıyor başarılı mi? Evet
OttomaN TigeR Üye 15097' Alıntı: iyiyim gokcen abi sen nasilsin gormeyeli Genişletmek için tıkla ... iyiyim toprağam eyvallah gece gece takılıyoruz ışte
15097' Alıntı: iyiyim gokcen abi sen nasilsin gormeyeli Genişletmek için tıkla ... iyiyim toprağam eyvallah gece gece takılıyoruz ışte
MasteLaa Üye crazy_oruc' Alıntı: bende hiç sevmiyorum. Genişletmek için tıkla ... Ortak yönlerimiz var kardeşim jackalmami' Alıntı: Komedyen olarak demek istemiştim Genişletmek için tıkla ... Ha bak Rabiada komiktir bir ondan bir de Cem Yılmaz bir de Ata demirer
crazy_oruc' Alıntı: bende hiç sevmiyorum. Genişletmek için tıkla ... Ortak yönlerimiz var kardeşim jackalmami' Alıntı: Komedyen olarak demek istemiştim Genişletmek için tıkla ... Ha bak Rabiada komiktir bir ondan bir de Cem Yılmaz bir de Ata demirer
MasteLaa Üye crazy_oruc' Alıntı: ama insanları küfür ile güldürmeye çalışıyor başarılı mi? Evet Genişletmek için tıkla ... Hah işte ortak nokta küfür ile bizim insanımız gülüyor Önemli olan küfürsüz güldürmek bence
crazy_oruc' Alıntı: ama insanları küfür ile güldürmeye çalışıyor başarılı mi? Evet Genişletmek için tıkla ... Hah işte ortak nokta küfür ile bizim insanımız gülüyor Önemli olan küfürsüz güldürmek bence
crazy_oruc Üye MasteLaa' Alıntı: Ortak yönlerimiz var kardeşim Ha bak Rabiada komiktir bir ondan bir de Cem Yılmaz bir de Ata demirer Genişletmek için tıkla ... rabia mi öyle bi komedyen varmı ki
MasteLaa' Alıntı: Ortak yönlerimiz var kardeşim Ha bak Rabiada komiktir bir ondan bir de Cem Yılmaz bir de Ata demirer Genişletmek için tıkla ... rabia mi öyle bi komedyen varmı ki
MasteLaa Üye Bluetoooth' Alıntı: evet bende gördüm Genişletmek için tıkla ... Sen köşeye 3-4 tabak çekmiştin
jackalmami Üye crazy_oruc' Alıntı: ama insanları küfür ile güldürmeye çalışıyor başarılı mi? Evet Genişletmek için tıkla ... hangi komedyen yapmıyor bunu (yürkiye'de)başka şeyden anlamıyoruz ki biz. Milletin nabzna göre şerbet veriyorlar adamlar. Başka ne yapabilirler ki. Bizimkiler bundan anlıyor maalesef
crazy_oruc' Alıntı: ama insanları küfür ile güldürmeye çalışıyor başarılı mi? Evet Genişletmek için tıkla ... hangi komedyen yapmıyor bunu (yürkiye'de)başka şeyden anlamıyoruz ki biz. Milletin nabzna göre şerbet veriyorlar adamlar. Başka ne yapabilirler ki. Bizimkiler bundan anlıyor maalesef
codblackops2 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... murat abi nickinı degstırmıs haberin var mi abi.kutlamalarda konu açtım
OttomaN TigeR' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... murat abi nickinı degstırmıs haberin var mi abi.kutlamalarda konu açtım
crazy_oruc Üye MasteLaa' Alıntı: Hah işte ortak nokta küfür ile bizim insanımız gülüyor Önemli olan küfürsüz güldürmek bence Genişletmek için tıkla ... bunu da en iyi yapan kemal sunal
MasteLaa' Alıntı: Hah işte ortak nokta küfür ile bizim insanımız gülüyor Önemli olan küfürsüz güldürmek bence Genişletmek için tıkla ... bunu da en iyi yapan kemal sunal
OttomaN TigeR Üye .Doktor' Alıntı: naacaak bu yaa naaacaak la buu Genişletmek için tıkla ... ne içiyon la sen bendeki kafa yapmıyo yolla banada.
.Doktor' Alıntı: naacaak bu yaa naaacaak la buu Genişletmek için tıkla ... ne içiyon la sen bendeki kafa yapmıyo yolla banada.