Tuba Üye haltie' Alıntı: halte ne ya sağol nur sen nasılsın ne yaptın ya leblebileri çıkar on numara menü Genişletmek için tıkla ... İyiyim çok şükür Halit... Kuruyemiş tabağı zaten karışık değil... Leblebi sevmiyorsun galiba diğerlerinden buyur... İntifada' Alıntı: Kabak çekirdeğinden Başlıyorum ben aslında seviyorum böyle havaları sonbahar çok iyi ne terliyorsun ne üşüyorsun Genişletmek için tıkla ... Afiyet olsun Levent...
haltie' Alıntı: halte ne ya sağol nur sen nasılsın ne yaptın ya leblebileri çıkar on numara menü Genişletmek için tıkla ... İyiyim çok şükür Halit... Kuruyemiş tabağı zaten karışık değil... Leblebi sevmiyorsun galiba diğerlerinden buyur... İntifada' Alıntı: Kabak çekirdeğinden Başlıyorum ben aslında seviyorum böyle havaları sonbahar çok iyi ne terliyorsun ne üşüyorsun Genişletmek için tıkla ... Afiyet olsun Levent...
Yasminozz Üye haltie' Alıntı: halte ne ya sağol nur sen nasılsın ne yaptın ya leblebileri çıkar on numara menü Genişletmek için tıkla ... yasminöz neyse halte de o... bi de evet denize girmek için vs. güneş olmalı ama şehirdeki yaşam için biraz serin ii oluyo...
haltie' Alıntı: halte ne ya sağol nur sen nasılsın ne yaptın ya leblebileri çıkar on numara menü Genişletmek için tıkla ... yasminöz neyse halte de o... bi de evet denize girmek için vs. güneş olmalı ama şehirdeki yaşam için biraz serin ii oluyo...
Tuba Üye sahra25' Alıntı: Rummannnn Genişletmek için tıkla ... Ne var ne ne Hoş geldin bu arada... İntifada' Alıntı: hayat bu ya canın ne çekiyorsa yiyebiliyorsun ölmek ne garip bir şey Genişletmek için tıkla ... Evet çok haklısın Levent ... Ama yaşam her ne kadar bize güzel bişekilde tanınmışsa ölümde tanınmış ... Her ikiside olacak...Kaçınılmaz...
sahra25' Alıntı: Rummannnn Genişletmek için tıkla ... Ne var ne ne Hoş geldin bu arada... İntifada' Alıntı: hayat bu ya canın ne çekiyorsa yiyebiliyorsun ölmek ne garip bir şey Genişletmek için tıkla ... Evet çok haklısın Levent ... Ama yaşam her ne kadar bize güzel bişekilde tanınmışsa ölümde tanınmış ... Her ikiside olacak...Kaçınılmaz...
minoo Üye haltie' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... sen de qülme ya bni koruyacaqn yerde kiki qülüyosun
Tuba Üye haltie' Alıntı: leblebi sevmem favorim şuan yirim en iyi mevsim bahar gellin anlaşakkk Genişletmek için tıkla ... Afiyet olsuuuuunnnn Bahar iyidir... İntifada' Alıntı: Mülayim geldi herkez bir yere tutunsun Genişletmek için tıkla ...
haltie' Alıntı: leblebi sevmem favorim şuan yirim en iyi mevsim bahar gellin anlaşakkk Genişletmek için tıkla ... Afiyet olsuuuuunnnn Bahar iyidir... İntifada' Alıntı: Mülayim geldi herkez bir yere tutunsun Genişletmek için tıkla ...
tragedie Emekli Yönetici minoo' Alıntı: sen de qülme ya bni koruyacaqn yerde kiki qülüyosun Genişletmek için tıkla ... oh canıma değsin 7 bela hüsnü diyordum artık mülayim dicem daha sinir bozucu bir isim
minoo' Alıntı: sen de qülme ya bni koruyacaqn yerde kiki qülüyosun Genişletmek için tıkla ... oh canıma değsin 7 bela hüsnü diyordum artık mülayim dicem daha sinir bozucu bir isim
Tuba Üye SULTAN 26' Alıntı: ne güzel yaa hersey tam kuru yemsiler bile var birde film koyak olmami Genişletmek için tıkla ... Ne tür film seversin Sultan
SULTAN 26' Alıntı: ne güzel yaa hersey tam kuru yemsiler bile var birde film koyak olmami Genişletmek için tıkla ... Ne tür film seversin Sultan