MasteLaa Üye .Doktor' Alıntı: siz ucundan verin abi bana şöyle haaah dur aman kırıntılar dökülmesin Genişletmek için tıkla ... Ya kardeşim aldın ucundan derken gitti yarısı Kırıntıları toplayalım bari
.Doktor' Alıntı: siz ucundan verin abi bana şöyle haaah dur aman kırıntılar dökülmesin Genişletmek için tıkla ... Ya kardeşim aldın ucundan derken gitti yarısı Kırıntıları toplayalım bari
OttomaN TigeR Üye jackalmami' Alıntı: Ya rabbi Şükür Bu ayinin bir parçası mı abi Kutsadın mı yoksa beni Genişletmek için tıkla ... tertemiz oldun şimdi artık halkada yer alabilirsin
jackalmami' Alıntı: Ya rabbi Şükür Bu ayinin bir parçası mı abi Kutsadın mı yoksa beni Genişletmek için tıkla ... tertemiz oldun şimdi artık halkada yer alabilirsin
Placebo- Üye .Doktor' Alıntı: valla ucundan kıvırdım güzel olmuş ablacım ellerine sağlık Genişletmek için tıkla ... Afiyet olsun hahaha.
.Doktor' Alıntı: valla ucundan kıvırdım güzel olmuş ablacım ellerine sağlık Genişletmek için tıkla ... Afiyet olsun hahaha.
crazy_oruc Üye jackalmami' Alıntı: Tamam canım söylemene gerek yok. Biliyordum zaten Genişletmek için tıkla ...
doctorrr Üye crazy_oruc' Alıntı: sanal alemde çay kek keyfi nasıl güzel mi Genişletmek için tıkla ... kızarmış tavuk dolabına ekmek sürmek gibi
crazy_oruc' Alıntı: sanal alemde çay kek keyfi nasıl güzel mi Genişletmek için tıkla ... kızarmış tavuk dolabına ekmek sürmek gibi
OttomaN TigeR Üye EzgiS' Alıntı: Zehirlenmezsiniz korkmayın. Genişletmek için tıkla ... yunus varmı birşey?
jackalmami Üye crazy_oruc' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... bu bir örnekti(Ders 1). Böyle şeyler de yapılabilir arada sırada ama değiştirmek yok
crazy_oruc' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... bu bir örnekti(Ders 1). Böyle şeyler de yapılabilir arada sırada ama değiştirmek yok
crazy_oruc Üye .Doktor' Alıntı: kızarmış tavuk dolabına ekmek sürmek gibi Genişletmek için tıkla ... güzel o zaman
doctorrr Üye EzgiS' Alıntı: Afiyet olsun hahaha. Genişletmek için tıkla ... yalnız yerken biraz döktüm onları sen şeyle, süpürgeyle bi alırsın olmazsa
EzgiS' Alıntı: Afiyet olsun hahaha. Genişletmek için tıkla ... yalnız yerken biraz döktüm onları sen şeyle, süpürgeyle bi alırsın olmazsa
crazy_oruc Üye jackalmami' Alıntı: bu bir örnekti(Ders 1). Böyle şeyler de yapılabilir arada sırada ama değiştirmek yok Genişletmek için tıkla ... anladım
jackalmami' Alıntı: bu bir örnekti(Ders 1). Böyle şeyler de yapılabilir arada sırada ama değiştirmek yok Genişletmek için tıkla ... anladım
doctorrr Üye OttomaN TigeR' Alıntı: yunus varmı birşey? Genişletmek için tıkla ... sağlamım sıkıntı yok yumuluuuun D:
OttomaN TigeR' Alıntı: yunus varmı birşey? Genişletmek için tıkla ... sağlamım sıkıntı yok yumuluuuun D:
codblackops2 Üye EzgiS' Alıntı: :hmm Genişletmek için tıkla ... o suratı düşünüyorum da çok mu kötü biriyim
Placebo- Üye .Doktor' Alıntı: yalnız yerken biraz döktüm onları sen şeyle, süpürgeyle bi alırsın olmazsa Genişletmek için tıkla ... Ohh siz yiyin ben temizliyeyim arkanızı.
.Doktor' Alıntı: yalnız yerken biraz döktüm onları sen şeyle, süpürgeyle bi alırsın olmazsa Genişletmek için tıkla ... Ohh siz yiyin ben temizliyeyim arkanızı.
Placebo- Üye codblackops2' Alıntı: o suratı düşünüyorum da çok mu kötü biriyim Genişletmek için tıkla ... Yooo.