Placebo- Üye MasteLaa' Alıntı: Bence kalsın biz seni böyle tanıdık Sen değişirsen ben de çok sevdiğim nickimi değişirim Çok mu ağır konuştum - - - Eklendi - - - Nerdesin ablam sen ya hoş geldin Genişletmek için tıkla ... Uzuuun bir tatil yapıyorum ablammm. Kafa dinledim az.
MasteLaa' Alıntı: Bence kalsın biz seni böyle tanıdık Sen değişirsen ben de çok sevdiğim nickimi değişirim Çok mu ağır konuştum - - - Eklendi - - - Nerdesin ablam sen ya hoş geldin Genişletmek için tıkla ... Uzuuun bir tatil yapıyorum ablammm. Kafa dinledim az.
doctorrr Üye EzgiS' Alıntı: Bakın kim geldiii. :P Genişletmek için tıkla ... aaayyyy çokkk mutluyum ezgican geldi n'oluyo bana yaa
EzgiS' Alıntı: Bakın kim geldiii. :P Genişletmek için tıkla ... aaayyyy çokkk mutluyum ezgican geldi n'oluyo bana yaa
MasteLaa Üye EzgiS' Alıntı: Uzuuun bir tatil yapıyorum ablammm. Kafa dinledim az. Genişletmek için tıkla ... İyi olmuş kek kokusu alıyorum ama
EzgiS' Alıntı: Uzuuun bir tatil yapıyorum ablammm. Kafa dinledim az. Genişletmek için tıkla ... İyi olmuş kek kokusu alıyorum ama
OttomaN TigeR Üye EzgiS' Alıntı: Bakın kim geldiii. :P Genişletmek için tıkla ... hoş geldin kardeşim
doctorrr Üye nsekiz' Alıntı: en kötü dokuzyüzyirmi yaparım Genişletmek için tıkla ... lafı koydun gittin ya şimdi ben sabaha kadar uyuyamam
nsekiz' Alıntı: en kötü dokuzyüzyirmi yaparım Genişletmek için tıkla ... lafı koydun gittin ya şimdi ben sabaha kadar uyuyamam
crazy_oruc Üye jackalmami' Alıntı: Sen gitmiyor muydun Genişletmek için tıkla ... yoo ben seni gidiyormuş gibi göstermek için şeyettim
jackalmami' Alıntı: Sen gitmiyor muydun Genişletmek için tıkla ... yoo ben seni gidiyormuş gibi göstermek için şeyettim
MasteLaa Üye jackalmami' Alıntı: ne önemi var ki Genişletmek için tıkla ... Cezalısın sen köşeye geç Biz de kaldığımız yerden devam edelim
jackalmami' Alıntı: ne önemi var ki Genişletmek için tıkla ... Cezalısın sen köşeye geç Biz de kaldığımız yerden devam edelim
OttomaN TigeR Üye jackalmami' Alıntı: Bende onu soruyorum. Üyeleri kim Şıyh kim Halife kim? Genişletmek için tıkla ... buradaki herkes bizim halkadan Muhammed .
jackalmami' Alıntı: Bende onu soruyorum. Üyeleri kim Şıyh kim Halife kim? Genişletmek için tıkla ... buradaki herkes bizim halkadan Muhammed .
jackalmami Üye crazy_oruc' Alıntı: yoo ben seni gidiyormuş gibi göstermek için şeyettim Genişletmek için tıkla ... Bende sana aynı şekilde karşılık verdim. O zaman gel anlaşalım
crazy_oruc' Alıntı: yoo ben seni gidiyormuş gibi göstermek için şeyettim Genişletmek için tıkla ... Bende sana aynı şekilde karşılık verdim. O zaman gel anlaşalım
OttomaN TigeR Üye mastelaa' Alıntı: cezalısın sen köşeye geç Biz de kaldığımız yerden devam edelim Genişletmek için tıkla ... :d :d
mastelaa' Alıntı: cezalısın sen köşeye geç Biz de kaldığımız yerden devam edelim Genişletmek için tıkla ... :d :d
MasteLaa Üye OttomaN TigeR' Alıntı: hoş geldin kardeşim Genişletmek için tıkla ... Abim tekrar diyorum mod olursan benim adımı ifşa et lütfen ben iddia ediyorum sürekli Sen mod olacaksın
OttomaN TigeR' Alıntı: hoş geldin kardeşim Genişletmek için tıkla ... Abim tekrar diyorum mod olursan benim adımı ifşa et lütfen ben iddia ediyorum sürekli Sen mod olacaksın
jackalmami Üye MasteLaa' Alıntı: Cezalısın sen köşeye geç Biz de kaldığımız yerden devam edelim Genişletmek için tıkla ... Neden miş o
MasteLaa' Alıntı: Cezalısın sen köşeye geç Biz de kaldığımız yerden devam edelim Genişletmek için tıkla ... Neden miş o
Placebo- Üye MasteLaa' Alıntı: İyi olmuş kek kokusu alıyorum ama Genişletmek için tıkla ... Süper bir turta -- sanırım böylr yazılıyordu -- tarifi öğrendimm. Yapıp koyacağım foruma yine.
MasteLaa' Alıntı: İyi olmuş kek kokusu alıyorum ama Genişletmek için tıkla ... Süper bir turta -- sanırım böylr yazılıyordu -- tarifi öğrendimm. Yapıp koyacağım foruma yine.
jackalmami Üye OttomaN TigeR' Alıntı: buradaki herkes bizim halkadan Muhammed . Genişletmek için tıkla ... Zakir kim peki abi
OttomaN TigeR' Alıntı: buradaki herkes bizim halkadan Muhammed . Genişletmek için tıkla ... Zakir kim peki abi