MasteLaa Üye codblackops2' Alıntı: - - - Eklendi - - - vasat Genişletmek için tıkla ... Hadi canım şimdi ciddi sanacak Pro oldum yahu de ona özelden
codblackops2' Alıntı: - - - Eklendi - - - vasat Genişletmek için tıkla ... Hadi canım şimdi ciddi sanacak Pro oldum yahu de ona özelden
jackalmami Üye MasteLaa' Alıntı: Aleykum selam abim naber uzun zaman oldu görüşmeyeli - - - Eklendi - - - Ben cep genel'de takılırım ve makale yazarım görmen lazım Genişletmek için tıkla ... çok uzun zaman oldu ve seni çok özledim. Getir yanağını bakıyım hala aynı tat
MasteLaa' Alıntı: Aleykum selam abim naber uzun zaman oldu görüşmeyeli - - - Eklendi - - - Ben cep genel'de takılırım ve makale yazarım görmen lazım Genişletmek için tıkla ... çok uzun zaman oldu ve seni çok özledim. Getir yanağını bakıyım hala aynı tat
burakkk97 Üye MasteLaa' Alıntı: Aleykum selam abim naber uzun zaman oldu görüşmeyeli - - - Eklendi - - - Ben cep genel'de takılırım ve makale yazarım görmen lazım Genişletmek için tıkla ... cep genele uğramam pek çünkü tartışmalar çıkıyor banlanmak istemiyorum ama sırf seni takip için bakarım
MasteLaa' Alıntı: Aleykum selam abim naber uzun zaman oldu görüşmeyeli - - - Eklendi - - - Ben cep genel'de takılırım ve makale yazarım görmen lazım Genişletmek için tıkla ... cep genele uğramam pek çünkü tartışmalar çıkıyor banlanmak istemiyorum ama sırf seni takip için bakarım
MasteLaa Üye StunnerDead' Alıntı: 5-0 alırsam tüm foruma gösteririm bak gider ayak Genişletmek için tıkla ... Kur mahir ben de dalıyorum
StunnerDead' Alıntı: 5-0 alırsam tüm foruma gösteririm bak gider ayak Genişletmek için tıkla ... Kur mahir ben de dalıyorum
codblackops2 Üye MasteLaa' Alıntı: Hadi canım şimdi ciddi sanacak Pro oldum yahu de ona özelden Genişletmek için tıkla ... sonradan şaka şaka dedim ama senn mesaj araya girdi güzelsin
MasteLaa' Alıntı: Hadi canım şimdi ciddi sanacak Pro oldum yahu de ona özelden Genişletmek için tıkla ... sonradan şaka şaka dedim ama senn mesaj araya girdi güzelsin
MasteLaa Üye burakkk97' Alıntı: cep genele uğramam pek çünkü tartışmalar çıkıyor banlanmak istemiyorum ama sırf seni takip için bakarım Genişletmek için tıkla ... Gir zaten bir konuya direk görürsün Mesajlarımın yarısı o bölümde
burakkk97' Alıntı: cep genele uğramam pek çünkü tartışmalar çıkıyor banlanmak istemiyorum ama sırf seni takip için bakarım Genişletmek için tıkla ... Gir zaten bir konuya direk görürsün Mesajlarımın yarısı o bölümde
codblackops2 Üye StunnerDead' Alıntı: 5-0 alırsam tüm foruma gösteririm bak gider ayak Genişletmek için tıkla ... göster ne var ki bunda hadi kur duruma bakalım inşallah lag olmaz
StunnerDead' Alıntı: 5-0 alırsam tüm foruma gösteririm bak gider ayak Genişletmek için tıkla ... göster ne var ki bunda hadi kur duruma bakalım inşallah lag olmaz
MasteLaa Üye codblackops2' Alıntı: sonradan şaka şaka dedim ama senn mesaj araya girdi güzelsin Genişletmek için tıkla ... Şaka yapıyorum Ömer'im kötü de desen yeridir hani iyi sayılmam
codblackops2' Alıntı: sonradan şaka şaka dedim ama senn mesaj araya girdi güzelsin Genişletmek için tıkla ... Şaka yapıyorum Ömer'im kötü de desen yeridir hani iyi sayılmam
codblackops2 Üye MasteLaa' Alıntı: Şaka yapıyorum Ömer'im kötü de desen yeridir hani iyi sayılmam Genişletmek için tıkla ... yok canım harbiden iyisin - - - Eklendi - - - MasteLaa' Alıntı: Şaka yapıyorum Ömer'im kötü de desen yeridir hani iyi sayılmam Genişletmek için tıkla ... bu kadar mütevaziliğede gerek yok ayrıca
MasteLaa' Alıntı: Şaka yapıyorum Ömer'im kötü de desen yeridir hani iyi sayılmam Genişletmek için tıkla ... yok canım harbiden iyisin - - - Eklendi - - - MasteLaa' Alıntı: Şaka yapıyorum Ömer'im kötü de desen yeridir hani iyi sayılmam Genişletmek için tıkla ... bu kadar mütevaziliğede gerek yok ayrıca
StunnerDead Üye codblackops2' Alıntı: göster ne var ki bunda hadi kur duruma bakalım inşallah lag olmaz Genişletmek için tıkla ... zararı karşılaydık bari ya pokerde
codblackops2' Alıntı: göster ne var ki bunda hadi kur duruma bakalım inşallah lag olmaz Genişletmek için tıkla ... zararı karşılaydık bari ya pokerde
MasteLaa Üye codblackops2' Alıntı: yok canım harbiden iyisin - - - Eklendi - - - bu kadar mütevaziliğede gerek yok ayrıca Genişletmek için tıkla ... Aileden geliyor İyi olmam için Mahir'i yenmem lazım Lag'sız
codblackops2' Alıntı: yok canım harbiden iyisin - - - Eklendi - - - bu kadar mütevaziliğede gerek yok ayrıca Genişletmek için tıkla ... Aileden geliyor İyi olmam için Mahir'i yenmem lazım Lag'sız
Revengeful Emekli Yönetici Mesaj sayısını 1 arttıracak mesaj.. diyesim geldi.. Hadi iyi geceler herkese..
codblackops2 Üye StunnerDead' Alıntı: zararı karşılaydık bari ya pokerde Genişletmek için tıkla ... pker oynadıgını şeyhine söyleyeceğim la vakit geç zaten oynarız işte az kur MasteLaa' Alıntı: Aileden geliyor İyi olmam için Mahir'i yenmem lazım Lag'sız Genişletmek için tıkla ... aynen ya şu ttnet valllahi deli etcek beni net deeğiştiriyim dicemde gidiyorum uydunete baktım 80mbpse kadar 80 gb felan yazıyo oha dedim
StunnerDead' Alıntı: zararı karşılaydık bari ya pokerde Genişletmek için tıkla ... pker oynadıgını şeyhine söyleyeceğim la vakit geç zaten oynarız işte az kur MasteLaa' Alıntı: Aileden geliyor İyi olmam için Mahir'i yenmem lazım Lag'sız Genişletmek için tıkla ... aynen ya şu ttnet valllahi deli etcek beni net deeğiştiriyim dicemde gidiyorum uydunete baktım 80mbpse kadar 80 gb felan yazıyo oha dedim
jackalmami Üye Revengeful' Alıntı: Mesaj sayısını 1 arttıracak mesaj.. diyesim geldi.. Hadi iyi geceler herkese.. Genişletmek için tıkla ... ama demedin iyi geceler
Revengeful' Alıntı: Mesaj sayısını 1 arttıracak mesaj.. diyesim geldi.. Hadi iyi geceler herkese.. Genişletmek için tıkla ... ama demedin iyi geceler
MasteLaa Üye Revengeful' Alıntı: Mesaj sayısını 1 arttıracak mesaj.. diyesim geldi.. Hadi iyi geceler herkese.. Genişletmek için tıkla ... Burada mesaj kasmak yasak abim Nasılsın - - - Eklendi - - - tinasoft' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Elinde kaşık tutan kızın adı neydi kuzu
Revengeful' Alıntı: Mesaj sayısını 1 arttıracak mesaj.. diyesim geldi.. Hadi iyi geceler herkese.. Genişletmek için tıkla ... Burada mesaj kasmak yasak abim Nasılsın - - - Eklendi - - - tinasoft' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Elinde kaşık tutan kızın adı neydi kuzu