haltie Üye yalaaaaaaaaaaaan sen hani 29 falan bir şeyler demiştin bir ara sende az kafalamamışın bizi
haltie Üye neye kızdım kardeşim unutmadım seni olabilir kaju ama yaşa şaşırdım büyük sanıyordum iyi bir işletmeci olur senden
neye kızdım kardeşim unutmadım seni olabilir kaju ama yaşa şaşırdım büyük sanıyordum iyi bir işletmeci olur senden
haltie Üye minoo' Alıntı: ii qeceler Genişletmek için tıkla ... kartalım nereye yasminoz' Alıntı: hadi ordan...ufal da cebe gir... Genişletmek için tıkla ... kabul morukum
minoo' Alıntı: ii qeceler Genişletmek için tıkla ... kartalım nereye yasminoz' Alıntı: hadi ordan...ufal da cebe gir... Genişletmek için tıkla ... kabul morukum
Yasminozz Üye yok yaa 25 moruğa girmiyo...26 olsan tmm dicem bildiğin moruk ama 25 girmiyo...yırttın hadii... ehe
Yasminozz Üye vallaa kaç dakikada gelir bilmiyorum ama fena yağıyo...bardaktan boşalmak deyimi bu olsa gerek...
Yasminozz Üye gündüz burda da yağdı....2 gündür yağıyo burda ztn...neyse bu bilgiye yarın sahip oluruz artık...benden bu kdr...ii geceler halit bey...
gündüz burda da yağdı....2 gündür yağıyo burda ztn...neyse bu bilgiye yarın sahip oluruz artık...benden bu kdr...ii geceler halit bey...
punqermojo Üye Herkeze iyi geceler allah rahatlık versin --------------- Ekleme --------------- Herkeze İyi Geceler ARkadaşlar --------------- Ekleme --------------- haltie' Alıntı: sende kaçtın grüşürüz minoo Genişletmek için tıkla ... abi senle benmi kaldık burda naptık ya --------------- Ekleme --------------- bende yatıoyorum sende çııkmışın abi iyi geceler
Herkeze iyi geceler allah rahatlık versin --------------- Ekleme --------------- Herkeze İyi Geceler ARkadaşlar --------------- Ekleme --------------- haltie' Alıntı: sende kaçtın grüşürüz minoo Genişletmek için tıkla ... abi senle benmi kaldık burda naptık ya --------------- Ekleme --------------- bende yatıoyorum sende çııkmışın abi iyi geceler