Tuba Üye halil09' Alıntı: iyi geceler tekrar Görüşürüz... Kendinize iyi davranın Genişletmek için tıkla ... İyi geceler
halil09' Alıntı: iyi geceler tekrar Görüşürüz... Kendinize iyi davranın Genişletmek için tıkla ... İyi geceler
s@hr@ Üye halil09' Alıntı: iyi geceler tekrar Görüşürüz... Kendinize iyi davranın Genişletmek için tıkla ... iyi geceler .....
halil09' Alıntı: iyi geceler tekrar Görüşürüz... Kendinize iyi davranın Genişletmek için tıkla ... iyi geceler .....
Yasminozz Üye yasminoz' Alıntı: aynen öyle...mevlam o yüzden herkesin gönlü olsun die bi çok mevsim vermiş.. aranızda face te treasure ısle (define adası) oyununu oynayan var mı.. ?? Genişletmek için tıkla ... sanırım kimse yok...
yasminoz' Alıntı: aynen öyle...mevlam o yüzden herkesin gönlü olsun die bi çok mevsim vermiş.. aranızda face te treasure ısle (define adası) oyununu oynayan var mı.. ?? Genişletmek için tıkla ... sanırım kimse yok...
haltie Üye gidenler iyi geceler iyi minoo seni sormalı yasminöz o oyun yenimi duymadım ben çete savaşlarında kaldım farmville var şuan arkadaş oynattırıyor zorla o oyun yok ne oyunu o definemi arıyoruz
gidenler iyi geceler iyi minoo seni sormalı yasminöz o oyun yenimi duymadım ben çete savaşlarında kaldım farmville var şuan arkadaş oynattırıyor zorla o oyun yok ne oyunu o definemi arıyoruz
minoo Üye yasminoz' Alıntı: öyle bişi işte neyse... hala yasminöz yazıyo yaaa... hoşgeldin mino bu arada... Genişletmek için tıkla ... sn de bana hala mino yazıyosun ama hoşbldm bu arada --------------- Ekleme --------------- haltie' Alıntı: gidenler iyi geceler iyi minoo seni sormalı yasminöz o oyun yenimi duymadım ben çete savaşlarında kaldım farmville var şuan arkadaş oynattırıyor zorla o oyun yok ne oyunu o definemi arıyoruz Genişletmek için tıkla ... bn de iiym kartalım nolsn..
yasminoz' Alıntı: öyle bişi işte neyse... hala yasminöz yazıyo yaaa... hoşgeldin mino bu arada... Genişletmek için tıkla ... sn de bana hala mino yazıyosun ama hoşbldm bu arada --------------- Ekleme --------------- haltie' Alıntı: gidenler iyi geceler iyi minoo seni sormalı yasminöz o oyun yenimi duymadım ben çete savaşlarında kaldım farmville var şuan arkadaş oynattırıyor zorla o oyun yok ne oyunu o definemi arıyoruz Genişletmek için tıkla ... bn de iiym kartalım nolsn..
Yasminozz Üye takılıyorum işte öyle..yasminoz olsa nolcak yasminöz olsa nolcak...ama insanın gözüne çarpıyo işte bi yandan...
takılıyorum işte öyle..yasminoz olsa nolcak yasminöz olsa nolcak...ama insanın gözüne çarpıyo işte bi yandan...