MasteLaa Üye Jack-Sparrow' Alıntı: benim babam cerrah Genişletmek için tıkla ... Benimki Elektrik mühendisi Ben de babamın izinden gidiyorum inşallah gideceğim yani
Jack-Sparrow' Alıntı: benim babam cerrah Genişletmek için tıkla ... Benimki Elektrik mühendisi Ben de babamın izinden gidiyorum inşallah gideceğim yani
doctorrr Üye nsekiz' Alıntı: Sayılmaz Genişletmek için tıkla ... ben dabuka çalıyorum ünide bateri düşünüyorum sizce çalabilirmiyim yani?
nsekiz' Alıntı: Sayılmaz Genişletmek için tıkla ... ben dabuka çalıyorum ünide bateri düşünüyorum sizce çalabilirmiyim yani?
15097 Üye MasteLaa' Alıntı: Benimki Elektrik mühendisi Ben de babamın izinden gidiyorum inşallah gideceğim yani Genişletmek için tıkla ... aa sahi mi benim babamda kimya mühendisi ve benim en sevmediğim derste kimya
MasteLaa' Alıntı: Benimki Elektrik mühendisi Ben de babamın izinden gidiyorum inşallah gideceğim yani Genişletmek için tıkla ... aa sahi mi benim babamda kimya mühendisi ve benim en sevmediğim derste kimya
MasteLaa Üye nsekiz' Alıntı: İyi iyi sıkıntı yok Genişletmek için tıkla ... Allah sıkıntı vermesin OttomaN TigeR' Alıntı: Fatih maxistar üyeliğini tebrik ederim biraz geç oldu ama Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler abim düşüncen önemli
nsekiz' Alıntı: İyi iyi sıkıntı yok Genişletmek için tıkla ... Allah sıkıntı vermesin OttomaN TigeR' Alıntı: Fatih maxistar üyeliğini tebrik ederim biraz geç oldu ama Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler abim düşüncen önemli
.Behzat Ç. Üye MasteLaa' Alıntı: Benimki Elektrik mühendisi Ben de babamın izinden gidiyorum inşallah gideceğim yani Genişletmek için tıkla ... ben babamın yolundan gidemem çok farklı dünyalar onlar ben lise1terk babam master yapmış hiç akıl almıyor değilmi
MasteLaa' Alıntı: Benimki Elektrik mühendisi Ben de babamın izinden gidiyorum inşallah gideceğim yani Genişletmek için tıkla ... ben babamın yolundan gidemem çok farklı dünyalar onlar ben lise1terk babam master yapmış hiç akıl almıyor değilmi
ANIL Admin .Doktor' Alıntı: ben dabuka çalıyorum ünide bateri düşünüyorum sizce çalabilirmiyim yani? Genişletmek için tıkla ... Bende bateri düşündüm de yer lazım
.Doktor' Alıntı: ben dabuka çalıyorum ünide bateri düşünüyorum sizce çalabilirmiyim yani? Genişletmek için tıkla ... Bende bateri düşündüm de yer lazım
.Behzat Ç. Üye jackalmami' Alıntı: selamün aleyküm gençler ve genç kalmaya çalışanlar Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam ufaklık
jackalmami' Alıntı: selamün aleyküm gençler ve genç kalmaya çalışanlar Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam ufaklık
jackalmami Üye Jack-Sparrow' Alıntı: aleyküm selam ufaklık Genişletmek için tıkla ... başlamayalım yine
doctorrr Üye nsekiz' Alıntı: Bende bateri düşündüm de yer lazım Genişletmek için tıkla ... odanın yarısı boş ya ama işte...
nsekiz' Alıntı: Bende bateri düşündüm de yer lazım Genişletmek için tıkla ... odanın yarısı boş ya ama işte...
ANIL Admin jackalmami' Alıntı: selamün aleyküm gençler ve genç kalmaya çalışanlar Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam...
jackalmami' Alıntı: selamün aleyküm gençler ve genç kalmaya çalışanlar Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam...
15097 Üye jackalmami' Alıntı: selamün aleyküm gençler ve genç kalmaya çalışanlar Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin muhammed abi nasılsın?
jackalmami' Alıntı: selamün aleyküm gençler ve genç kalmaya çalışanlar Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin muhammed abi nasılsın?
doctorrr Üye kingmor' Alıntı: benim babamda toyota gibi adam Genişletmek için tıkla ... yıllanmış eskimiş kokmuş o hayrettin esprisini yapmıyacam hayır
kingmor' Alıntı: benim babamda toyota gibi adam Genişletmek için tıkla ... yıllanmış eskimiş kokmuş o hayrettin esprisini yapmıyacam hayır
jackalmami Üye 15097' Alıntı: hoşgeldin muhammed abi nasılsın? Genişletmek için tıkla ... iyidir ege seni sormalı?
15097 Üye kingmor' Alıntı: benim babamda toyota gibi adam Genişletmek için tıkla ... senin babana biniyorlar mı diyecem olmayacak
kingmor' Alıntı: benim babamda toyota gibi adam Genişletmek için tıkla ... senin babana biniyorlar mı diyecem olmayacak
MasteLaa Üye jackalmami' Alıntı: selamün aleyküm gençler ve genç kalmaya çalışanlar Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam Jack-Sparrow' Alıntı: ben babamın yolundan gidemem çok farklı dünyalar onlar ben lise1terk babam master yapmış hiç akıl almıyor değilmi Genişletmek için tıkla ... Cidden almıyor Çalışsana yahu oku baban gibi
jackalmami' Alıntı: selamün aleyküm gençler ve genç kalmaya çalışanlar Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam Jack-Sparrow' Alıntı: ben babamın yolundan gidemem çok farklı dünyalar onlar ben lise1terk babam master yapmış hiç akıl almıyor değilmi Genişletmek için tıkla ... Cidden almıyor Çalışsana yahu oku baban gibi