15097 Üye Ben denemedim cikinca denemek istiyorum ama microsoft kendini buyuj riske atti.ayrica metro arayuzu begenmeyenler klasik olarak kullanabilirler
Ben denemedim cikinca denemek istiyorum ama microsoft kendini buyuj riske atti.ayrica metro arayuzu begenmeyenler klasik olarak kullanabilirler
codblackops2 Üye 15097' Alıntı: Ben denemedim cikinca denemek istiyorum ama microsoft kendini buyuj riske atti.ayrica metro arayuzu begenmeyenler klasik olarak kullanabilirler Genişletmek için tıkla ... benım ekranın çözünürlüğü yetmıyor zaten w8 yüklemeye - - - Eklendi - - - ama 7 yıllık pc yanı olsun o kadar
15097' Alıntı: Ben denemedim cikinca denemek istiyorum ama microsoft kendini buyuj riske atti.ayrica metro arayuzu begenmeyenler klasik olarak kullanabilirler Genişletmek için tıkla ... benım ekranın çözünürlüğü yetmıyor zaten w8 yüklemeye - - - Eklendi - - - ama 7 yıllık pc yanı olsun o kadar
BreakerZote Üye codblackops2' Alıntı: bunun mealı nedir Genişletmek için tıkla ... Pc me Bağlan Dilediğini Seç İndir
codblackops2 Üye 15097' Alıntı: Internetten indirmiyorum itunes'tan satin aliyorum Genişletmek için tıkla ... ne kadara
15097' Alıntı: Internetten indirmiyorum itunes'tan satin aliyorum Genişletmek için tıkla ... ne kadara
iyavuzoz Üye nextman' Alıntı: Hayır geceler gençler geçerken bir merhaba diyeyim dedim. Genişletmek için tıkla ... hoşgeldiniz )
nextman' Alıntı: Hayır geceler gençler geçerken bir merhaba diyeyim dedim. Genişletmek için tıkla ... hoşgeldiniz )
codblackops2 Üye 15097' Alıntı: 7 Yil mi suan hangi sistem kurulu omer pcnde? Genişletmek için tıkla ... 2005te abdden hediye gelmişti w7 yüklü çözünürlükte 1280x800 w8 1366x768 istiyor
15097' Alıntı: 7 Yil mi suan hangi sistem kurulu omer pcnde? Genişletmek için tıkla ... 2005te abdden hediye gelmişti w7 yüklü çözünürlükte 1280x800 w8 1366x768 istiyor
1STayTRue35 Üye __simyacı__' Alıntı: Arkadaşlar gözlerim kapanio yavaş yavaş iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler kardeş
__simyacı__' Alıntı: Arkadaşlar gözlerim kapanio yavaş yavaş iyi geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler kardeş
codblackops2 Üye nextman' Alıntı: Hayır geceler gençler geçerken bir merhaba diyeyim dedim. Genişletmek için tıkla ... sağol abi sanada hayırlı gecer iyavuzoz' Alıntı: iyi geceler tatlı rüyalar Genişletmek için tıkla ...
nextman' Alıntı: Hayır geceler gençler geçerken bir merhaba diyeyim dedim. Genişletmek için tıkla ... sağol abi sanada hayırlı gecer iyavuzoz' Alıntı: iyi geceler tatlı rüyalar Genişletmek için tıkla ...
BreakerZote Üye nextman' Alıntı: Hayır geceler gençler geçerken bir merhaba diyeyim dedim. Genişletmek için tıkla ... Sağol Abi Hoşgeldin
nextman' Alıntı: Hayır geceler gençler geçerken bir merhaba diyeyim dedim. Genişletmek için tıkla ... Sağol Abi Hoşgeldin
15097 Üye Fiyatlari degisiyor itunes storedan bakabilirsin zaten cok alisveris yapmiom ordan toplasam 2-3 album almisimdir
Fiyatlari degisiyor itunes storedan bakabilirsin zaten cok alisveris yapmiom ordan toplasam 2-3 album almisimdir
codblackops2 Üye 15097' Alıntı: Fiyatlari degisiyor itunes storedan bakabilirsin zaten cok alisveris yapmiom ordan toplasam 2-3 album almisimdir Genişletmek için tıkla ... 4s mi kullanıyorsun
15097' Alıntı: Fiyatlari degisiyor itunes storedan bakabilirsin zaten cok alisveris yapmiom ordan toplasam 2-3 album almisimdir Genişletmek için tıkla ... 4s mi kullanıyorsun
iyavuzoz Üye codblackops2' Alıntı: sağol abi sanada hayırlı gecer Genişletmek için tıkla ... ben simyacıya demiştim
codblackops2' Alıntı: sağol abi sanada hayırlı gecer Genişletmek için tıkla ... ben simyacıya demiştim