BreakerZote Üye tinasoft' Alıntı: Onur abi nasılsın, Genişletmek için tıkla ... Parçalı Bulutlu Sen Nasılsın Görüşemiyoruz Bayadır
tinasoft' Alıntı: Onur abi nasılsın, Genişletmek için tıkla ... Parçalı Bulutlu Sen Nasılsın Görüşemiyoruz Bayadır
jackalmami Üye 15097' Alıntı: muhammed abi telefonunu modem yap oyle gir daha hizli olur Genişletmek için tıkla ... telefonun kotası da bitti maalesef. 40 mb kaldı
15097' Alıntı: muhammed abi telefonunu modem yap oyle gir daha hizli olur Genişletmek için tıkla ... telefonun kotası da bitti maalesef. 40 mb kaldı
VKUCUKSAHİN Üye jackalmami' Alıntı: aleyküm selam hoş geldin kardeşim Genişletmek için tıkla ... Nasılsın paşa
jackalmami Üye tinasoft' Alıntı: Nasılsın paşa Genişletmek için tıkla ... iyi sayılırım. seni sormalı
VKUCUKSAHİN Üye BreakerZote' Alıntı: Parçalı Bulutlu Sen Nasılsın Görüşemiyoruz Bayadır Genişletmek için tıkla ... Memlekete gitmiştim abi, dün geldim..
BreakerZote' Alıntı: Parçalı Bulutlu Sen Nasılsın Görüşemiyoruz Bayadır Genişletmek için tıkla ... Memlekete gitmiştim abi, dün geldim..
VKUCUKSAHİN Üye jackalmami' Alıntı: iyi sayılırım. seni sormalı Genişletmek için tıkla ... Allah'a şükür bende iyiyim
jackalmami' Alıntı: iyi sayılırım. seni sormalı Genişletmek için tıkla ... Allah'a şükür bende iyiyim
BreakerZote Üye tinasoft' Alıntı: Memlekete gitmiştim abi, dün geldim.. Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin
viktoreznov Üye OttomaN TigeR' Alıntı: çok şükür iyiyim mustafa bir yaramazlık yok. Fark ettin mi uzun zamandır Osman yok Genişletmek için tıkla ... evet abi özelden mesaj attım ama cevap vermedi. nerde bilmiyorum.
OttomaN TigeR' Alıntı: çok şükür iyiyim mustafa bir yaramazlık yok. Fark ettin mi uzun zamandır Osman yok Genişletmek için tıkla ... evet abi özelden mesaj attım ama cevap vermedi. nerde bilmiyorum.
VKUCUKSAHİN Üye BreakerZote' Alıntı: Hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum abi, sen naptın, nasılsın iyi misin görüşmeyeli
BreakerZote' Alıntı: Hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Hoşbuldum abi, sen naptın, nasılsın iyi misin görüşmeyeli
jackalmami Üye 15097' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... yok canım acıyacak ne var. geçiniyoruz işte öyle ya da böyle. şu aralar biraz hızlandı zaten
15097' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... yok canım acıyacak ne var. geçiniyoruz işte öyle ya da böyle. şu aralar biraz hızlandı zaten