DreaMagiC Üye Jack-Sparrow' Alıntı: oooo tarık bey hoşgeldiniz ne içersiniz )) - - - Eklendi - - - kusura bakma ağzımdan kaçtı tamam Genişletmek için tıkla ... saol kardeşim bi şey içmem birazdan yatarım.
Jack-Sparrow' Alıntı: oooo tarık bey hoşgeldiniz ne içersiniz )) - - - Eklendi - - - kusura bakma ağzımdan kaçtı tamam Genişletmek için tıkla ... saol kardeşim bi şey içmem birazdan yatarım.
OttomaN TigeR Üye viktoreznov' Alıntı: abi derslerden giremiyorum galiba. malum bizim sınav var bu sene çalışmak gerek. Genişletmek için tıkla ... Allah zihin açıklığı versin inşallah başarılı olursunuz
viktoreznov' Alıntı: abi derslerden giremiyorum galiba. malum bizim sınav var bu sene çalışmak gerek. Genişletmek için tıkla ... Allah zihin açıklığı versin inşallah başarılı olursunuz
DreaMagiC Üye 15097' Alıntı: Hosgeldn tarik ''abi'' - - - Eklendi - - - Muhammed abi pcden mobil mi giriyon Genişletmek için tıkla ... Hosbuldum kardeşim nasılsın
15097' Alıntı: Hosgeldn tarik ''abi'' - - - Eklendi - - - Muhammed abi pcden mobil mi giriyon Genişletmek için tıkla ... Hosbuldum kardeşim nasılsın
DreaMagiC Üye Jack-Sparrow' Alıntı: abi beni 5 kişi sıkıştırıp dövdü bugun çok mutluyum Genişletmek için tıkla ... Kim ???
Jack-Sparrow' Alıntı: abi beni 5 kişi sıkıştırıp dövdü bugun çok mutluyum Genişletmek için tıkla ... Kim ???
DreaMagiC Üye jackalmami' Alıntı: eee nasılsın tarık. nasıl gidiyor.. Genişletmek için tıkla ... Sizleri gördüm daha iyi oldum kardeşim seni sormalı
jackalmami' Alıntı: eee nasılsın tarık. nasıl gidiyor.. Genişletmek için tıkla ... Sizleri gördüm daha iyi oldum kardeşim seni sormalı
15097 Üye DreaMagiC' Alıntı: Hosbuldum kardeşim nasılsın Genişletmek için tıkla ... Iyi diyelim iyi olalim sen nasilsin
DreaMagiC' Alıntı: Hosbuldum kardeşim nasılsın Genişletmek için tıkla ... Iyi diyelim iyi olalim sen nasilsin
.Behzat Ç. Üye ya salondan çıkınca saldırdılar 3ünü ağır hasarla gönderdim benim burnum kanadı kaçtım sonra tanımıyorum adamları ama 2-3 yaş büyüktüler benden sakalları vardı ya
ya salondan çıkınca saldırdılar 3ünü ağır hasarla gönderdim benim burnum kanadı kaçtım sonra tanımıyorum adamları ama 2-3 yaş büyüktüler benden sakalları vardı ya
doctorrr Üye OttomaN TigeR' Alıntı: gençler şarj bitti kusura bakmayın Genişletmek için tıkla ... sıkıntı yok