MasteLaa Üye Türe' Alıntı: Ben dinliyorum Genişletmek için tıkla ... Kardom senin avatar niye öyle enteresan bir şey bekliyoruz senden
Türe' Alıntı: Ben dinliyorum Genişletmek için tıkla ... Kardom senin avatar niye öyle enteresan bir şey bekliyoruz senden
ia.phlvn Üye MasteLaa' Alıntı: Sen uyursan sen de ölürsün,sen de ölürsün,sen de ölürsün..Sen uyursan herkes ölür Genişletmek için tıkla ... çok geç uyuyorum artık : MasteLaa' Alıntı: Üniversitelisin değil mi ? Genişletmek için tıkla ... tercih yapmadım bu sene Neyse ben yatıyorum cümleten hayırlı geceler Allaha emanet
MasteLaa' Alıntı: Sen uyursan sen de ölürsün,sen de ölürsün,sen de ölürsün..Sen uyursan herkes ölür Genişletmek için tıkla ... çok geç uyuyorum artık : MasteLaa' Alıntı: Üniversitelisin değil mi ? Genişletmek için tıkla ... tercih yapmadım bu sene Neyse ben yatıyorum cümleten hayırlı geceler Allaha emanet
15097 Üye Türe' Alıntı: İch will , sonne , feuer frei , keine lust , du hast , mann gegen mann Genişletmek için tıkla ... Du hastı severim : - - - Eklendi - - - Türe' Alıntı: İch will , sonne , feuer frei , keine lust , du hast , mann gegen mann Genişletmek için tıkla ... Du hastı severim :
Türe' Alıntı: İch will , sonne , feuer frei , keine lust , du hast , mann gegen mann Genişletmek için tıkla ... Du hastı severim : - - - Eklendi - - - Türe' Alıntı: İch will , sonne , feuer frei , keine lust , du hast , mann gegen mann Genişletmek için tıkla ... Du hastı severim :
DreaMagiC Üye Zabahaca yazıp atsak ne olur ki acep ??? - - - Eklendi - - - Boyabatlı57' Alıntı: selamun aleykum Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam.
Zabahaca yazıp atsak ne olur ki acep ??? - - - Eklendi - - - Boyabatlı57' Alıntı: selamun aleykum Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam.
MasteLaa Üye jackalmami' Alıntı: isa çözmüş olayı. şakır şakır konuşuyor maşallah - - - Eklendi - - - tarık bak yine mesajıma cevap vermiyorsun anlamadım fatih Genişletmek için tıkla ... Demem o ki sayfayı yenilemektense mesaj yaz gönder
jackalmami' Alıntı: isa çözmüş olayı. şakır şakır konuşuyor maşallah - - - Eklendi - - - tarık bak yine mesajıma cevap vermiyorsun anlamadım fatih Genişletmek için tıkla ... Demem o ki sayfayı yenilemektense mesaj yaz gönder
DreaMagiC Üye ia.phlvn' Alıntı: çok geç uyuyorum artık : tercih yapmadım bu sene Neyse ben yatıyorum cümleten hayırlı geceler Allaha emanet Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler kardeşim malum yere de bekleriz
ia.phlvn' Alıntı: çok geç uyuyorum artık : tercih yapmadım bu sene Neyse ben yatıyorum cümleten hayırlı geceler Allaha emanet Genişletmek için tıkla ... Hayırlı geceler kardeşim malum yere de bekleriz
15097 Üye jackalmami' Alıntı: murat abinin işi tükürmek Genişletmek için tıkla ... Lama gibi masallah - - - Eklendi - - - jackalmami' Alıntı: murat abinin işi tükürmek Genişletmek için tıkla ... Lama gibi masallah - - - Eklendi - - - We are all living in amerika amerikaaa : :
jackalmami' Alıntı: murat abinin işi tükürmek Genişletmek için tıkla ... Lama gibi masallah - - - Eklendi - - - jackalmami' Alıntı: murat abinin işi tükürmek Genişletmek için tıkla ... Lama gibi masallah - - - Eklendi - - - We are all living in amerika amerikaaa : :
MasteLaa Üye ia.phlvn' Alıntı: çok geç uyuyorum artık : tercih yapmadım bu sene Neyse ben yatıyorum cümleten hayırlı geceler Allaha emanet Genişletmek için tıkla ... Sen de kuzum Allah'a emanet tatlı rüyalar
ia.phlvn' Alıntı: çok geç uyuyorum artık : tercih yapmadım bu sene Neyse ben yatıyorum cümleten hayırlı geceler Allaha emanet Genişletmek için tıkla ... Sen de kuzum Allah'a emanet tatlı rüyalar
jackalmami Üye onu demedim ama fatih. Gönderiyorum ama son sayfaya geliyorum bu sefer. Yani önceki mesajları göremiyorum ve önemli olabilir içlerinden biri. Ben tarık gibi umursamaz değilim ki mesajları yanıtsız bırakayım
onu demedim ama fatih. Gönderiyorum ama son sayfaya geliyorum bu sefer. Yani önceki mesajları göremiyorum ve önemli olabilir içlerinden biri. Ben tarık gibi umursamaz değilim ki mesajları yanıtsız bırakayım
DreaMagiC Üye 15097' Alıntı: Lama gibi masallah - - - Eklendi - - - Lama gibi masallah Genişletmek için tıkla ... O tükürdüğünde Ya Rabbi şükür dedittirir adama. O adamın dibi
15097' Alıntı: Lama gibi masallah - - - Eklendi - - - Lama gibi masallah Genişletmek için tıkla ... O tükürdüğünde Ya Rabbi şükür dedittirir adama. O adamın dibi