Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

yaşandığına inanılan bazı olaylar varmış en çok etkileyen de bikaç yorum yapan arkadaşın olayları doğrulaması ürkütücü geldi...aynaların kehaneti olayı

--------------- Ekleme ---------------

hiç korkmadım böle şeylerden taki bugün ewde yanlız kaldığım ana kadar tesadüfen de bu konular karşıma çıktı

bu arada site çok güzel tasarlanmış emeği geçenlerin eline sağlık..faydalandım daha önce...

haltie

Üye
iyi geceler levent sonunda ahmet hoşgeldin

suat açıkcası bende tırsarım ama dayanamam okurum dayanmak lazım kardeşim okumamak lazım biraz geyik yap unutursun

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Umarım uzun yıllar forumda yazar, foruma bilgilerinizi aktarır ve forumdaki bilgilerden yararlanırsınız.

Hoşgeldiniz diyelim.

tragedie

Emekli Yönetici

kendini şartlama arkadaşım bu tür şeylere konuyu okuduğun andaki psikolojine bağlı eğer o an moralin iyiyse korkmassın hatta gülersin tek oldugun için tam sana hitap etmiş o konu inanma bu tür şeylere sizofrenlerin hikayeleri bunlar

tragedie

Emekli Yönetici
iyi geceler levent sonunda ahmet hoşgeldin

suat açıkcası bende tırsarım ama dayanamam okurum dayanmak lazım kardeşim okumamak lazım biraz geyik yap unutursun

iyi geceler kardeşim sagolasın

Praetor

Emekli Yönetici
İçelim bir gün Ahmet... Nevizade burada, sen burada, ben burada... Salı - perşembe dışında hafta içi geceleri bana uyuyor...

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İçelim bir gün Ahmet... Nevizade burada, sen burada, ben burada... Salı - perşembe dışında hafta içi geceleri bana uyuyor...

Temmuz başına mı sarkıtalım yoksa yakın zamanda mı olsun?

1 hafta sonra kadar İstanbul dışına çıkıcam, dönüşüm temmuz 5 gibi falan. Ben derim ki temmuz sıcağı bastırınca daha iyi olur.

Praetor

Emekli Yönetici
Tamamdır, sıcak havada buz gibi bira iyi gider...
Senin geleneksel Bartın ziyaretin miydi öyle bir şey vardı... O mu bu dışarı çıkış?..

tragedie

Emekli Yönetici

Suat bunu izle tam sana göre

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tamamdır, sıcak havada buz gibi bira iyi gider...
Senin geleneksel Bartın ziyaretin miydi öyle bir şey vardı... O mu bu dışarı çıkış?..

Yok öyle değil. Ankara, Mersin, Kapadokya, Trabzon gibi bir plan var bakalım.

Neyse ben ufaktan gideyim, arkadaşlar oyuna bekliyor. Sonra görüşürüz, kendinize iyi bakın...

haltie

Üye
levent adamı uyutmucan

tragedie

Emekli Yönetici

Neyse ben ufaktan gideyim, arkadaşlar oyuna bekliyor. Sonra görüşürüz, kendinize iyi bakın...

Kal sağlıcaklan

levent adamı uyutmucan

Ya zaten suat arkadaş korkmuş ama okudugu hikayeler gerçek değil madem korku var bu gerçek bir olayla gerçekleşşin diye düşündüm nasıl iyi düşünmüşmüyüm halitcim

haltie

Üye
çok iyi adam pert

Praetor

Emekli Yönetici
Oooh süper!.. Gez vallahi!.. İyi geceler Ahmet.
Ben de kaçıyorum. Bir ara tavla da atalım seninle.

İyi geceler MaxiCep

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Oooh süper!.. Gez vallahi!.. İyi geceler Ahmet.
Ben de kaçıyorum. Bir ara tavla da atalım seninle.

İyi geceler MaxiCep

Tamam ama oyundan çıkıp (işin olduğu için) ben kazanıcaktım deme sonra.

Hadi iyi geceler, ben de çıktım.

tragedie

Emekli Yönetici
Hayırlı olsun alper gözün aydın

Suat Yaşıyormusun ses ver....