1STayTRue35 Üye otostopçu' Alıntı: neyse ya gitcem dedim muhabbete daldım hadi iyi geceler Genişletmek için tıkla ... sana da iyi geceler...
otostopçu' Alıntı: neyse ya gitcem dedim muhabbete daldım hadi iyi geceler Genişletmek için tıkla ... sana da iyi geceler...
crazy_oruc Üye 15097' Alıntı: sadık yarim - - - Eklendi - - - sadık yarim Genişletmek için tıkla ... kara topraktır.
15097' Alıntı: sadık yarim - - - Eklendi - - - sadık yarim Genişletmek için tıkla ... kara topraktır.
15097 Üye codblackops2' Alıntı: ege Allah cezanı vermesın bende diyorum ankarada metrobüsün ne işi var Genişletmek için tıkla ... bu fark aynı şöyle oldu oto=araba otobüs=242423 kişinin içinde bulundugu toplu tasıma aracı meger metro ile metrobusunda arasında da buyuk farklar varmıs
codblackops2' Alıntı: ege Allah cezanı vermesın bende diyorum ankarada metrobüsün ne işi var Genişletmek için tıkla ... bu fark aynı şöyle oldu oto=araba otobüs=242423 kişinin içinde bulundugu toplu tasıma aracı meger metro ile metrobusunda arasında da buyuk farklar varmıs
1STayTRue35 Üye __simyacı__' Alıntı: Ula uşaklar aranizda Trabzonli varmidur Genişletmek için tıkla ... yohtür
15097 Üye haydaravısyon' Alıntı: sivilce çıkmak için en uygunsuz yeri kulagımı bulmuş küpe deliği açılan yerde Genişletmek için tıkla ... kardesim seninde her yerinde bir şeyler oluyor dün nezleydin bugün sivilce çıktı allah şifa versin ne diyeyim
haydaravısyon' Alıntı: sivilce çıkmak için en uygunsuz yeri kulagımı bulmuş küpe deliği açılan yerde Genişletmek için tıkla ... kardesim seninde her yerinde bir şeyler oluyor dün nezleydin bugün sivilce çıktı allah şifa versin ne diyeyim
WaLLcoT Üye haydaravısyon' Alıntı: sivilce çıkmak için en uygunsuz yeri kulagımı bulmuş küpe deliği açılan yerde Genişletmek için tıkla ... Benim tam burnumun üzerinde çıkmıştı 3 hafta önce
haydaravısyon' Alıntı: sivilce çıkmak için en uygunsuz yeri kulagımı bulmuş küpe deliği açılan yerde Genişletmek için tıkla ... Benim tam burnumun üzerinde çıkmıştı 3 hafta önce
15097 Üye __simyacı__' Alıntı: Ula uşaklar aranizda Trabzonli varmidur Genişletmek için tıkla ... hayır yok ama trabzonlu bi arkadasım vardı ismi eda - - - Eklendi - - - 19uqur97' Alıntı: Benim tam burnumun üzerinde çıkmıştı 3 hafta önce Genişletmek için tıkla ... haha insan gözünün önünü göremez ki o zaman
__simyacı__' Alıntı: Ula uşaklar aranizda Trabzonli varmidur Genişletmek için tıkla ... hayır yok ama trabzonlu bi arkadasım vardı ismi eda - - - Eklendi - - - 19uqur97' Alıntı: Benim tam burnumun üzerinde çıkmıştı 3 hafta önce Genişletmek için tıkla ... haha insan gözünün önünü göremez ki o zaman
haydaravısyon Üye 15097' Alıntı: kardesim seninde her yerinde bir şeyler oluyor dün nezleydin bugün sivilce çıktı allah şifa versin ne diyeyim Genişletmek için tıkla ... saol
15097' Alıntı: kardesim seninde her yerinde bir şeyler oluyor dün nezleydin bugün sivilce çıktı allah şifa versin ne diyeyim Genişletmek için tıkla ... saol
BrainHacker Üye 15097' Alıntı: hayır yok ama trabzonlu bi arkadasım vardı ismi eda - - - Eklendi - - - haha insan gözünün önünü göremez ki o zaman Genişletmek için tıkla ... Siveli konuşurmuydu
15097' Alıntı: hayır yok ama trabzonlu bi arkadasım vardı ismi eda - - - Eklendi - - - haha insan gözünün önünü göremez ki o zaman Genişletmek için tıkla ... Siveli konuşurmuydu
haydaravısyon Üye Tavuklardan biri yine strafor yemiş nefes alıp verdikce garıp sesler çıkartıyor yarın yemekte tavuk var.
Tavuklardan biri yine strafor yemiş nefes alıp verdikce garıp sesler çıkartıyor yarın yemekte tavuk var.