MasteLaa
Üye
Konuyu da bilemiyorum ki kardeşim
aynen sabırlı olmak gerekir ama ben bu konularda aşırı sabırlıyımdır. Yaşadıklarımi arkadaşlarıma anlattığım zaman nasıl dayanıyorsun diyorlar.
- - - Eklendi - - -
aminbabamın tavrını bilmem de dayak yeme ihtimalim çok yüksek şikayet edecek çünkü. Ve ben de onu. Artık eskisi gibi olmayacağım hakkımi arayacağım.
Teşekkürler
öMer kardeşim iyi geceler
- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -
iyi geceler herkese..
baban seni dövüyor mu
aynen sabırlı olmak gerekir ama ben bu konularda aşırı sabırlıyımdır. Yaşadıklarımi arkadaşlarıma anlattığım zaman nasıl dayanıyorsun diyorlar.
- - - Eklendi - - -
aminbabamın tavrını bilmem de dayak yeme ihtimalim çok yüksek şikayet edecek çünkü. Ve ben de onu. Artık eskisi gibi olmayacağım hakkımi arayacağım.
Baban yanınınzda olmalı.
Olmazsa olan hem size hem ona olur.
Annen üveyse babanın şefkati daha değerli olur
üzüldüm bak
- - - Eklendi - - -
Herkesi öptüm tatlı rüyalar
baban seni dövüyor mu
Ayıptır sorması annen nerede
yok öyle değil üvey anneme bugün çok pis bağırdım(ufak bi sebepten değil hakediyordu) onun için şikayet ederse dövme ihtimali var dedim ama dovmez. Şikayet ederse ben de onu şikayet edeceğim.
- - - Eklendi - - -
güle güle cod cu kardeş.haydi güle güle
haydi güle güle
Ayıptır sorması annen nerede
hiç öyle düşünmüyorum
Ben de yatayim hayirli geceler
hiç öyle düşünmüyorum
başın sağolsun
- - - Eklendi - - -
vefat...
senle 3 aşşağı 5 yukarı durumumuz aynı te fark annem gerçek annem 3 gündür dershane dışı 1 allah ın kulu ile konuşmuyorum haksız olduğu halde bağırdı cağırdı vurdu bende konusmama kararı aldım psikolojik baskı var pc nin fişi çekiliyo oynarken ne biliyim adsl açık kalmış sınırli ters bakışlarla modemi kapamalar okumaz hayvan diye bağırmalar bu forum olmasa çıldırmıştım
gerçek annen mi öyle diyorsenle 3 aşşağı 5 yukarı durumumuz aynı te fark annem gerçek annem 3 gündür dershane dışı 1 allah ın kulu ile konuşmuyorum haksız olduğu halde bağırdı cağırdı vurdu bende konusmama kararı aldım psikolojik baskı var pc nin fişi çekiliyo oynarken ne biliyim adsl açık kalmış sınırli ters bakışlarla modemi kapamalar okumaz hayvan diye bağırmalar bu forum olmasa çıldırmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?