15097 Üye Hayır, sıkılmıyorum.Gezmediğim yerler oluyor bazen.İndirmediğim uygulamalar falan onları indiriyorum.
Hayır, sıkılmıyorum.Gezmediğim yerler oluyor bazen.İndirmediğim uygulamalar falan onları indiriyorum.
haydaravısyon Üye sa iyi geceler geçen gün kilme çarptı soguk algınlıgına ne iyi gelir hapşurmaktan içim dışıma çıktı hafıf baş agırmda var
sa iyi geceler geçen gün kilme çarptı soguk algınlıgına ne iyi gelir hapşurmaktan içim dışıma çıktı hafıf baş agırmda var
burakkk97 Üye nane limon dicem ama pek emin değilim - - - Eklendi - - - aleyküm selam yazmayı unutmuşum
haydaravısyon Üye burakkk97' Alıntı: nane limon dicem ama pek emin değilim - - - Eklendi - - - aleyküm selam yazmayı unutmuşum Genişletmek için tıkla ... nane limon kekik bunları kaynatıp içtim
burakkk97' Alıntı: nane limon dicem ama pek emin değilim - - - Eklendi - - - aleyküm selam yazmayı unutmuşum Genişletmek için tıkla ... nane limon kekik bunları kaynatıp içtim
burakkk97 Üye afiyet olsun Allah şifa versin ama hemen etkisini göstermezler sanırım sabah daha iyi olursun
haydaravısyon Üye burakkk97' Alıntı: afiyet olsun Allah şifa versin ama hemen etkisini göstermezler sanırım sabah daha iyi olursun Genişletmek için tıkla ... teşekür ederim bende ögle umuyorum yoksa yarın sabah doktora gidip üşüttüm dersem şu yaz gününde biraz komik olur
burakkk97' Alıntı: afiyet olsun Allah şifa versin ama hemen etkisini göstermezler sanırım sabah daha iyi olursun Genişletmek için tıkla ... teşekür ederim bende ögle umuyorum yoksa yarın sabah doktora gidip üşüttüm dersem şu yaz gününde biraz komik olur
15097 Üye burakkk97' Alıntı: afiyet olsun Allah şifa versin ama hemen etkisini göstermezler sanırım sabah daha iyi olursun Genişletmek için tıkla ... Sen hala gitmedin mi
burakkk97' Alıntı: afiyet olsun Allah şifa versin ama hemen etkisini göstermezler sanırım sabah daha iyi olursun Genişletmek için tıkla ... Sen hala gitmedin mi
Mesut Aktaş Emekli Yönetici 15097' Alıntı: iyi geceler hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... ben kaçıyordum aslında