ia.phlvn Üye 15097' Alıntı: özlemez olur muyuz Genişletmek için tıkla ... Başta başka bişey dicektin demii nasıl gördüm hemen beni sinsi benii - - - Eklendi - - - 1STayTRue35' Alıntı: özlesem mi acaba Genişletmek için tıkla ... Çok düşünme
15097' Alıntı: özlemez olur muyuz Genişletmek için tıkla ... Başta başka bişey dicektin demii nasıl gördüm hemen beni sinsi benii - - - Eklendi - - - 1STayTRue35' Alıntı: özlesem mi acaba Genişletmek için tıkla ... Çok düşünme
1STayTRue35 Üye 15097' Alıntı: Ee nasılsınız azcık konusun ya.Neden susarsınız ki Genişletmek için tıkla ... command and conquer oyununa dalmışım
15097' Alıntı: Ee nasılsınız azcık konusun ya.Neden susarsınız ki Genişletmek için tıkla ... command and conquer oyununa dalmışım
1STayTRue35 Üye 15097' Alıntı: dalın siz zaten bende tweet okuyorum uykum gelsin diye Genişletmek için tıkla ... bu gece bize uyku yok
15097' Alıntı: dalın siz zaten bende tweet okuyorum uykum gelsin diye Genişletmek için tıkla ... bu gece bize uyku yok
1STayTRue35 Üye 15097' Alıntı: Aynen yok valla Genişletmek için tıkla ... morallerim de deniz seviyesinde bide hiç çalışasım yok kalmadı.
15097' Alıntı: Aynen yok valla Genişletmek için tıkla ... morallerim de deniz seviyesinde bide hiç çalışasım yok kalmadı.
1STayTRue35 Üye ben biraz kestireyim bari senide yanlız bırakcaz ama sende fazla durma kardes yat uyu
1STayTRue35 Üye ne yap biliyon mu al eline bi kitap okumaya başla bak nasıl uykun geliyo iyi birşeyler yap yani
15097 Üye Okudugum bir kitap var ama epeydir okumuyorum nerde kaldıgımı bile unutucam biraz daha okumazsam
1STayTRue35 Üye 15097' Alıntı: Okudugum bir kitap var ama epeydir okumuyorum nerde kaldıgımı bile unutucam biraz daha okumazsam Genişletmek için tıkla ... al oku bak nasıl uykun geliyor yada güzel faydalı birşeyle ilgilen hemen uykun gelir - - - Eklendi - - - dediğimi yap sen kardeş ben yatıyorum sana iyi geceler
15097' Alıntı: Okudugum bir kitap var ama epeydir okumuyorum nerde kaldıgımı bile unutucam biraz daha okumazsam Genişletmek için tıkla ... al oku bak nasıl uykun geliyor yada güzel faydalı birşeyle ilgilen hemen uykun gelir - - - Eklendi - - - dediğimi yap sen kardeş ben yatıyorum sana iyi geceler
15097 Üye iyi geceler - - - Eklendi - - - Şu anda 3 kişi bu konuyu okuyor. (3 üye ve 0 misafir) 15097, jackalmami+, ejder1987
iyi geceler - - - Eklendi - - - Şu anda 3 kişi bu konuyu okuyor. (3 üye ve 0 misafir) 15097, jackalmami+, ejder1987