phasan Üye 15097' Alıntı: sen yarbaysın Genişletmek için tıkla ... Cpten hic bakamadigim dan bilmiyorun
15097 Üye ia.phlvn' Alıntı: Değil kardeşim tamam demedim bişey Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - phasan' Alıntı: Cpten hic bakamadigim dan bilmiyorun Genişletmek için tıkla ... bilmediğin için söylim dedim
ia.phlvn' Alıntı: Değil kardeşim tamam demedim bişey Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - phasan' Alıntı: Cpten hic bakamadigim dan bilmiyorun Genişletmek için tıkla ... bilmediğin için söylim dedim
crazy_oruc Üye jackalmami' Alıntı: hayırlı olsun mehmet... Yarbay mı oldun? Genişletmek için tıkla ... sağolasın abim evet
jackalmami' Alıntı: hayırlı olsun mehmet... Yarbay mı oldun? Genişletmek için tıkla ... sağolasın abim evet
phasan Üye 15097' Alıntı: - - - Eklendi - - - bilmediğin için söylim dedim Genişletmek için tıkla ... biliyordumda unuttum saol
15097' Alıntı: - - - Eklendi - - - bilmediğin için söylim dedim Genişletmek için tıkla ... biliyordumda unuttum saol
15097 Üye crazy_oruc' Alıntı: sağolasın abim evet Genişletmek için tıkla ... senin adın mehmet miydi ben yeni ögreniyorum - - - Eklendi - - - phasan' Alıntı: biliyordumda unuttum saol Genişletmek için tıkla ... rica ederim
crazy_oruc' Alıntı: sağolasın abim evet Genişletmek için tıkla ... senin adın mehmet miydi ben yeni ögreniyorum - - - Eklendi - - - phasan' Alıntı: biliyordumda unuttum saol Genişletmek için tıkla ... rica ederim
crazy_oruc Üye 15097' Alıntı: senin adın mehmet miydi ben yeni ögreniyorum - - - Eklendi - - - rica ederim Genişletmek için tıkla ... evet
15097' Alıntı: senin adın mehmet miydi ben yeni ögreniyorum - - - Eklendi - - - rica ederim Genişletmek için tıkla ... evet
burakkk97 Üye 15097' Alıntı: senin adın mehmet miydi ben yeni ögreniyorum Genişletmek için tıkla ... ben de o kadar konuşurum ama yeni öğrendim
15097' Alıntı: senin adın mehmet miydi ben yeni ögreniyorum Genişletmek için tıkla ... ben de o kadar konuşurum ama yeni öğrendim
crazy_oruc Üye 15097' Alıntı: crazy oruc isminin bir anlamı var mı Genişletmek için tıkla ... yok oruç soyadım sadece
15097' Alıntı: crazy oruc isminin bir anlamı var mı Genişletmek için tıkla ... yok oruç soyadım sadece
crazy_oruc Üye burakkk97' Alıntı: ben de o kadar konuşurum ama yeni öğrendim Genişletmek için tıkla ... ben seninkini biliyordum ama burak
burakkk97' Alıntı: ben de o kadar konuşurum ama yeni öğrendim Genişletmek için tıkla ... ben seninkini biliyordum ama burak
burakkk97 Üye crazy_oruc' Alıntı: ben seninkini biliyordum ama burak Genişletmek için tıkla ... apaçık ortada da ondan
crazy_oruc' Alıntı: ben seninkini biliyordum ama burak Genişletmek için tıkla ... apaçık ortada da ondan
crazy_oruc Üye jackalmami' Alıntı: çok cahilsiniz çok Genişletmek için tıkla ... ne için - - - Eklendi - - - burakkk97' Alıntı: apaçık ortada da ondan Genişletmek için tıkla ...
jackalmami' Alıntı: çok cahilsiniz çok Genişletmek için tıkla ... ne için - - - Eklendi - - - burakkk97' Alıntı: apaçık ortada da ondan Genişletmek için tıkla ...