phasan Üye 15097' Alıntı: Gute Nacht, allerseits. Wie geht's Genişletmek için tıkla ... Ich bin für das, was man feine - - - Eklendi - - - haydaravısyon' Alıntı: hasanın teyzesinin oglu phasan nasılsın Genişletmek için tıkla ... Saol iyim sen nasilsin
15097' Alıntı: Gute Nacht, allerseits. Wie geht's Genişletmek için tıkla ... Ich bin für das, was man feine - - - Eklendi - - - haydaravısyon' Alıntı: hasanın teyzesinin oglu phasan nasılsın Genişletmek için tıkla ... Saol iyim sen nasilsin
jackalmami Üye jackalmami' Alıntı: - - - Eklendi - - - bize gelince istemiyor Genişletmek için tıkla ... buna bir açıklık getirmen gerekiyor hasan
jackalmami' Alıntı: - - - Eklendi - - - bize gelince istemiyor Genişletmek için tıkla ... buna bir açıklık getirmen gerekiyor hasan
__xXx__ Üye phasan' Alıntı: İyilik seni sormali Genişletmek için tıkla ... iyiyim sağolasın tenhalaşmiş yine bura
phasan' Alıntı: İyilik seni sormali Genişletmek için tıkla ... iyiyim sağolasın tenhalaşmiş yine bura
15097 Üye phasan' Alıntı: Ich bin für das, was man feine - - - Eklendi - - - Saol iyim sen nasilsin Genişletmek için tıkla ... Erforsche mich
phasan' Alıntı: Ich bin für das, was man feine - - - Eklendi - - - Saol iyim sen nasilsin Genişletmek için tıkla ... Erforsche mich
jackalmami Üye kusura bakmayın bir işim çıkmıştı. Bana bir şey söylediyseniz tekrarlamanızı rica ediyorum. Aleyküm selam mehmet.
kusura bakmayın bir işim çıkmıştı. Bana bir şey söylediyseniz tekrarlamanızı rica ediyorum. Aleyküm selam mehmet.
haydaravısyon Üye phasan' Alıntı: Ich bin für das, was man feine - - - Eklendi - - - Saol iyim sen nasilsin Genişletmek için tıkla ... kilima çarptı üşüttüm
phasan' Alıntı: Ich bin für das, was man feine - - - Eklendi - - - Saol iyim sen nasilsin Genişletmek için tıkla ... kilima çarptı üşüttüm
crazy_oruc Üye jackalmami' Alıntı: kusura bakmayın bir işim çıkmıştı. Bana bir şey söylediyseniz tekrarlamanızı rica ediyorum. Aleyküm selam mehmet. Genişletmek için tıkla ... nasılsın abim
jackalmami' Alıntı: kusura bakmayın bir işim çıkmıştı. Bana bir şey söylediyseniz tekrarlamanızı rica ediyorum. Aleyküm selam mehmet. Genişletmek için tıkla ... nasılsın abim
crazy_oruc Üye haydaravısyon' Alıntı: as hoş geldin Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum nasılsın - - - Eklendi - - - ia.phlvn' Alıntı: Aleykümselam Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk nasılsın
haydaravısyon' Alıntı: as hoş geldin Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum nasılsın - - - Eklendi - - - ia.phlvn' Alıntı: Aleykümselam Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk nasılsın